![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() mmmmmmda a revenit la normal si a aparut bruiajul la hbo
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Poi cat timp tot vrei moca? :P tin sa iti aduc la cunostinta ca de vreo cativa ani pachetul de baza de 19 lei(era in octombrie cand am platit ultima data) si cel extra plus de 35 de lei..aveau aceleasi posturi numai in orasul nostru sublim. mai gata cu gratuitatile de acum. Acum se arata frumosul RDS ce stie sa faca. Pana acum a inlaturat concurenta...super net, super tv, telefon moca...acum ca nu prea mai e alternativa, trebuie sa isi scoata parleala pe anii trecuti.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ciudat ... nu are cum sa dispara : PRIMA , B1 TV ..... insa HBO tot nu e .. am inteles ca iar se ia de la cap cu decodorul ![]()
|
|||
|
|||
![]() Quote:
nu e vorba doar de hbo aici, ci e vorba de upgradarea retelei de la analogic la digital. asta implica automat si schimbarea receiverelor si a decodoarelor catre digital. ceea ce, zic eu, e bine, mai ales pentru iubitorii de sport, avand in vedere ca azi se lanseaza marele digisport ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primul joc pe care l-ati jucat | djlyon | Jocuri | 46 | 06-22-2006 14:27 |
F.E.A.R.- Primul joc din generatia NEXT GENERATION | crash0 | Jocuri | 11 | 01-24-2006 12:27 |
Cotidianul - Lupta dintre 961 si 112 a ucis primul om | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-30-2005 10:12 |
EvZ - Primul lant de magazine la tara | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-22-2005 07:54 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |