![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Vă salut, stimaţi forumişti bârlădeni! Întâmplarea pe care doresc să vă prezint, din păcate este una nefericită. Este vorba despre faptul, că un concitadin de-al vostru a reuşit să fraudeze în mai multe rânduri un concurs destinat doar pasionaţilor într-ale fotografiei, care este organizat pe forumul magazinului on-line IT&C PC Garage. Nu vreau să lungesc mult vorba, dacă aveţi câteva minute libere, puteţi afla toate detaliile aici. Întotdeauna am fost de părerea, că este bine să ştii cu cine trăieşti prin zonă, aşa că mulţumesc administratorilor acestui forum pentru că mi s-a permis să postez acest anunţ. Să ne auzim numai de bine!
![]()
«All Smart People Use Google™» Last edited by Toranagah; 09-05-2009 at 09:25. |
|
||||
|
||||
![]() Am citit topicul vostru si consider ca atata timp cat exista un PV intocmit la ridicarea premiilor de la PC Garage exista deci si calea legala de recuperare! Totusi nu ar fi rau sa dai si povestesti exact ce s-a intimplat ca urmarind discutia se cam sare si la alte subiecte tehnice! Din ce am vazut cunosti nume adresa etc.
E greu de postat si aici? Mi-a placut in schimb o chestie acolo, mai exact postul 37 - GLASER, ce dovedeste ca experientza de viatza e cam inexistenta de inca nu a aflat ca: Nu exista padure fara uscaturi dar...pentru asta nu tai toata padurea!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 09-05-2009 at 13:47. |
|
||||
|
||||
![]() Pe cale legală nu se poate face mare lucru, am explicat acolo pe undeva de ce. Mai ales că este vorba de premii în valoare totală de doar câteva sute de lei, cine se complică... Dar există şi alte căi.
![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Pacat ca astfel de comportamente sunt primite cu exclamatii de genu: "Bravo frate! Ce tare esti! Cum ai reusit? Sa fac si eu!" Comportament tipic tiganesc/de cocalar. Totusi, din ce am citit pe forumul mygarage.ro, a trimis inapoi obiectele primite?
|
|
||||
|
||||
![]() Am întrebat şi eu acolo (eu nu sunt angajat, doar moderator), dar până acum n-am primit răspuns. Eu aş pune pariu că nu şi nici nu va trimite nimic. Dacă aflu ceva noutăţi, vă spun şi vouă, bineînţeles.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Totusi e bine sa dai mai multe detalii despre individ cat si ce a facut intrucat e greu sa pendulezi intre cele 2 forumuri! singura problema e ca in perioada asta cam toti cei ce pot face ceva sint in greva!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Păi în perioada asta de obicei învăţământul este în grevă, nu sunt sigur dacă la dânşii te-ai referit, pentru că acum este deocamdată prea devreme.
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Uffffff
Pai omule tu cind ai probleme suni la invatamint?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() @AIWA
Eu sint acelasi Glaser ca pe mygarage si vreau sa-ti spun ca am ciuda pe ANUMITI birladeni din niste motive intemeiate si cu radacini adinci! Toate cele bune. |
|
|||
|
|||
![]() Hai nu zau , ce ai patit , ti-au furat copii banii de buzunar la scoala ?
|
|
|||
|
|||
![]() Nu,ca daca se intimpla asta ii luam la pumni
![]() Am avut un accident rutier,si de-acolo tot bilciul. In rest,respect pentru oamenii care fac cinste orasului! |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Acelasi tip de gandire e aplicat in Italia , unde Romanii sunt discriminati inclusiv tu. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Reciteste te rog GLASER si poate ai sa intelegi ce am spus! Faptul ca ai intervenit demonstreaza ca da...tu in loc sa tai uscaturile ...dai cu drujda in padure! Acum pe bune ai un incident...acum ...ca esti suparat ...te inteleg....dar cum deosebesti pe care barladeni tre sa te superi si pe care nu? ![]() Reciteste si ce ti-a spus OhMyGod ca bine a spus!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 09-15-2009 at 09:05. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
pasionati de fotografie? | adsum | Life | 6 | 03-19-2010 05:25 |
pasionati de fotografie? | tzs | Life | 6 | 06-20-2006 01:07 |
Concurs "Desene pe asfalt" | djlyon | Bârlad | 4 | 05-15-2006 04:11 |
EvZ - Concurs de groaza | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-16-2006 08:28 |
EvZ - Concurs cu filme facute pe mobil | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-17-2005 09:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |