![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Unde, cine si cand se tin spectacole in oras.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() @djlyon
in ceea ce priveste codec-urile vezi ca nu sunt la zi ac3 a ajuns la versiunea 1.01 (ac3filter_1_01a_rc5)..numai e versiunea aia beta xvid----XviD-1.0.3-20122004 iar media player..il vrem pe ala classic ca are si suport de dvd player ![]() |
|
|||
|
|||
![]() as vrea sa gasesc poze cu orasul - macar cele mai importante "spot"uri
nu pot sa cred ca nu aveti o camera digitala decenta si ceva timp (va ia cam 1h pentru tot orasul ![]() *as vrea poze cu gradina, cu stadionul ... parcul .. |
|
||||
|
||||
![]() Daca ne crezi ca avem poze din primavara lui 2004, dar nu am avut timp sa le punem pe site..
Bine, n-o sa le trantim acolo pur si simplu, avem noi in cap sa facem ceva mai deosebit si care dureaza un pic mai mult ![]() Time is of the essence
|
|||
|
|||
![]() o sa am rabdare sa la vad... oricum o sa fac o vizita pe acasa in 2 saptamani si daca am timp am sa fac singur poze
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
In primul rand se scrie habar nu au sau habar n-au deci iti sugerez sa te inscrii primul la curs si dupa aia sa vii sa ne dai si noua lectii. Pa si nimic mai mult. Alecu. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Poi ar trebuit sa te mai si opresti din atata uploadat pe site ,,, mai si scoate cate una alta ... vad k sunt multe informatii expirate (mah refer la prima pagina)... de acum 2 ani... nu shtiu in ce masura mai intereseaza pe multi dintre noi ce s-a intamplat atunci ,,, si chiar daca ar mai interesa pe cineva ... pune si tu intr-o arhiva articolele ... si eventual un link la arhiva ... Si zic k nu ar strica ... sa faci cate o chestie de genul ... modalitati de distractie pt. tinerii barladeni ... ce evenimente interesante se mai fac prin weekend ... ce mega-petrecere mai face clubul cutarica sau ce invitati mai vin ... dar nu shtiu in ce masura ar fi chiar asha de populata rubrica de care tot mah chinui sa povestesc ... intrucat cluburile de prin Barlad nu ofera prea multe lucruri deosebite ...
|
||||
|
||||
![]() cred ca prima parte tine de administratie ... ceea ce e mai greu ptr tine sa intelegi ceea ce vrea administratorul si de ce resurse dispune... a doua parte tine de viata dusa de tine prin alte zone (iasi) si le amesteci fara sa cunosti ...
|
||||
|
||||
![]() Cel care a lansat topicul asta pe forum ... probabil o fi ceva admin pe-acolo ... de resurse ar trebui sa dispuna nici nu mah indoiesc de lucrul asta ... a facut o treaba bunicica ... cu site-ul ... insa cred eu ca ar fi multe de spus despre orasul asta ... Cele spuse de mine mai sus ... au fost doar sugestii ... omul daca vrea le ia in considerare ... daca nu le considera prea de folos ... ii OK nu se supara nimeni ... :|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Aici e problema !!! ... nu vad de ce sa scoata ...daca are resurse ... si care e faza cu "uploadatul" pe site ? eu chiar nu vad unde este problema atunci cand este, problema mai naspa e daca nu ai avea nimic "uploadat" ....
|
|||
|
|||
![]() Eu folosesc de circa 4 ani VideoLAN - VLC media player pt mai multe detalii si download recomand http://www.videolan.org/ , ...poate ca e cel mai bun player ( cel putin asa cred eu)...bafta
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cele mai bune masini ale anului 2005 | AIWA | Auto | 2 | 02-09-2008 15:44 |
Tuning Motor/Transmisie | Oreste | Auto | 2 | 06-20-2006 21:01 |
Cotidianul - Motorizarea diesel, incoltita de benzina | djlyon | Auto | 0 | 11-15-2005 09:12 |
MTV Europe Music Awards 2005 | djlyon | Muzică | 5 | 11-08-2005 08:52 |
Cea Mai Noua Metoda De Facut Bani Pentru Romani! Bani Rapid Si Sigur Pe Internet | sandudaniel2003 | Off-topic | 1 | 08-30-2005 19:05 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |