![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Aici as vrea ca fiecare sa isi expuna parerea despre iluminatul unui acvariu. Fie ca folositi neoane ieftine, becuri economice sau neoane de inalta definitie. Astept si argumente de asemenea.
|
|||
|
|||
![]() salut sunt nou pe forum si incepator in acvaristica.As dorii sa stiu la un acvariu de 60cmlungime cu 25 latime si cam 25 inaltime cat de mare ar trb sa fie neonul adica wattajul.Deocamdata fara plante in el doar cu pesti si pietris
|
|
||||
|
||||
![]() Un ABC complet despre iluminat, cu multe explicatii si imagini poti gasi la adresa: http://www.acvariu.ro/content/view/81/29/1/0/ . Eu am petrecut ceva timp acolo si m-am documentat...cat s-a putut.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce retea de telefonie mobila folositi? | djlyon | Telefonie şi telecomunicaţii | 64 | 10-01-2008 05:03 |
Ce trebuie sa stim cand ne facem un acvariu? | Adrian | Colţul īncepătorului | 5 | 09-28-2007 14:51 |
Gandul - Clienţii cardurilor tip „Gold” se plāng de tratamentul băncilor romāneşti | djlyon | Mini revista presei | 0 | 07-03-2006 07:32 |
Antigel | Oreste | Auto | 1 | 11-14-2005 03:41 |
ce messenger folositi? | Omu | Software | 13 | 08-27-2005 21:19 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |