![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() chiar asa ... da cum o sa fie ?
|
|||
|
|||
![]() twisted, de ce ai tu mereu impresia ca esti cel mai destept ? ai facut tu sondaje de opinie in capitala ca sa vezi ca lumea nu e multumita de rds ?
|
|
|||
|
|||
![]() eu stau in bucuresti si am cablu de la rcs de 4 ani si net de un an rds. overall sunt multumit, desi in perioada asta mi-a picat netul de vreo 2 ori si am avut multe de discutat cu "suportul tehnic". probabil ca serviciile o sa fie mai slabe in tara (deci si in barlad) dar oricum nu cred sa se compare cu concurenta locala. practic in a alege intre net de la rds si net de la rex sau tcnet e echivalent cu a alege aici in bucuresti intre rds si retele de bloc (care oricum sunt mult mai mari decat rex/tcnet)
avantaje ar fi ipul real, o oarecare garantie a serviciilor dezavantaje - limitari la viteza in functie de abonament, lipsa retelei locale (daca se va face ca aici prin modem pe cablu tv) *am exemplul fratelui meu care are net de la rex de un an si fiind mai spre "capatul" retelei are probleme mari cu loss-uri si intreruperi neasteptate. |
|
|||
|
|||
![]() Ptr. moment nu renuntz la net in favoarea RDS-ului. Am bagat si io cablu+ tel. (ca e moka--si inca-l astept-tel fics-). Cu tv nu am avut probleme...sunt multumit (ptr. moment).
De fapt mama e super multumita (Acasa+axn+ Hbo+restu). Io ma uit la tv doar cand nu am "semnal" pe cablu ftp ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]() atunci sa iti explic eu cum sta treaba, pentru ca fratele meu ar putea trece si pe tc-net. dar pentru abonament de 600.000 (enorm) singurul avantaj e reteaua locala (si aici depinde, pentru ca poate eu caut ceva ce nu are nimeni pe hub) si viteza pe extern e foarte mica.
avantaj rex asupra tc-net -> viteza mai buna pe extern cateodata (cand bate vantul sau cand ploua ![]() avantaj tc-net asupra rex -> retea mai extinsa dar viteze constante si mici pe extern, dar avantajul retelei extinse pica datorita peeringului avantaj rds asupra celor doua : 1. IP real 2. viteze pe extern mult mai bune (si in cazul meu cam garantate) 3. pret mult mai bun - la 9$ (256kbps=32KB) ai si telefon cu minute moka (deci renunti si la romtelecom) dezavantaj - lipsa retea locala, deci pentru filme and co apelezi la altii |
|
||||
|
||||
![]() Cum zici tu si mai discutam peste cateva luni...
![]()
|
||||
|
||||
![]() oricat tinetzi partea Tc-netului, ptr care am respect evident Rds ul va triumfa ...preturile "vorbeste" Duceti-va la Rds rcs si vedeti ce cozi sunt la instalare telefonie si contracte de internet!
pana la urma fiecare alege ce vrea... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
ce ziceam ca am deviat de la subiect e ca daca ar merge rds-ul din punct de vedere al netului asa de bine pe cat crezi tu si multi altii nu ar fi aproximativ 235 de retele de cartier in bucuresti si sa mai fie loc sa-si mai faca si altii, bine in capitala tind sa cred ca rds-ul e dezavantajat enorm si de lipsa de retea locala dar still ... p.s. daca vrei sa stii de unde am scos cifra aia ai putea verifica site-ul asta si sa selectezi bucuresti-ul din lista de orashe end of transmition :P
|
|||
|
|||
![]() Cred ca RDS este o mica gluma proasta lansata la noi intr-un oras mic pentru a face ceva valuri.Eu unul am renuntat la ei, chiar daca nu au venit sa ma cableze la net si la telefon.La ce ,,experti" au acolo cred ca o sa mearga netu(ce ma intereseaza pe mine) ca melcu turbat la deal.Stau de 3 luni si nimeni nu a venit sa cableze blocul meu aflat undeva intr-o zona centrala nici acum.Sunt varza oamenii.Am revenit(nu am fost plecat nici o clipa)la TC-NET.Sunt destul de buni am net bun nu foarte bun dar cred ca pret-performanta este ok.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() eu v-am mai spus ca ramane de vazut daca parintii vor mai fi` interesati sa plateasca o groaza de bani numai pe net......sunt putini care isi platesc netul cu banii lor!si sa nu uitam ca Tc-net are net de la Rds! pana la urma va spun eu ca banii vor face legea!e naspa ca nu au retea dar ne descurcam noi!
|
|
|||
|
|||
![]() Exista cateva huburi pe care poti intra si downloada cu o viteza destul de mare. Creatii ale userilor de pe RDS. dchub://fastex.no-ip.org si dchub://10.10.7.48 eu intru foarte des acolo si sunt huburi care stau deshise non-stop.
Cu respect, EU! |
|
||||
|
||||
![]() Jedi .. tcnetu e pe astral acu din cate stiu .. da tu ai probleme cu memoria ca esti baba
![]() |
|
|||
|
|||
![]() pending raspunzi la posturi de acum 9 luni
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Loll JEDI baba ![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() sa ma` pupi undeva sa intineresc pending! si daca eu sunt baba tu esti travestit!
|
|
|||
|
|||
![]() Pending !Ai auzit de euroweb????.....iar esti prost ...informat !
![]()
|
||||
|
||||
![]() da ce sa fac si eu.. mai dau p forum si raspund..nu stau geana ca voi toata ziua .. la mine aparea ca e postat nou
![]() Last edited by djlyon; 08-09-2006 at 12:02. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
La noi? Mai sa fie..am intrat deja in europa? ![]() Si da este EuroWeb http://www.euroweb.ro/?p=infrast ............................... 4 1 ms <1 ms 1 ms 89-32-88-1.tc-net.ro [89.32.88.1] 5 17 ms 14 ms 21 ms vl650-ge1-r0-iasi.ew.ro [81.24.18.201] ........................
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() nu sunt la primul contact cu rds-rcs dar uneori raman surprins de anumite ispravi!!dupa un timp in care a disparut HBO-ul,a reaparut dar...au disparut foarte multe posturi romanesti
![]() multumesc mult!ca de obicei.....noi avem doar obligatii,iar voi, RDS-RCS numai drepturi...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Primul joc pe care l-ati jucat | djlyon | Jocuri | 46 | 06-22-2006 14:27 |
F.E.A.R.- Primul joc din generatia NEXT GENERATION | crash0 | Jocuri | 11 | 01-24-2006 12:27 |
Cotidianul - Lupta dintre 961 si 112 a ucis primul om | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-30-2005 10:12 |
EvZ - Primul lant de magazine la tara | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-22-2005 07:54 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |