![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Asta denota o "scapare" a celui ce se ocupa cu "drepturile de smecher" pe RDS Barlad!
Oare nu sint firme ce folosesc RDS...si acum daca se doreste vizitarea "home page" sa te trezesti cu un mesaj de genul: Error! *** Could not connect to remote server You tried to access the address http://www.spectral.ro/, which is currently unavailable. Please make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page. *Make sure your Internet connection is active and check whether other applications that rely on the same connection are working. *Check that the setup of any Internet security software is correct and does not interfere with ordinary Web browsing. *If you are behind a firewall on a Local Area Network and think this may be causing problems, talk to your systems administrator. *Try pressing the F12 key on your keyboard and disabling proxy servers, unless you know that you are required to use a proxy to connect to the Internet. Reload the page.
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Am net de la rds am intrat pe http://www.spectral.ro/ si merge . faza cea mai nasoala e ca am adresa de mail vierme@tc-net.ro unde majoritatea prietenilor imi trimiteau mailuri acolo ... imi venea foarte usor cu Outlook Express-u . Acu stau si dau din buze ca unde locuiesc eu numa Rds-u are net ... si caut servere pe net care sa ofere adresa de mail cu pop 3 si Smtp . Daca gasiti imi ziceti si mie ... va raman recunoscator
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Abuzuri la RDS Barlad Asa ca...nu vad pt ce ai facut un singur post si ala NEdocumentat!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |