Ce procesor aveti - INTEL vs AMD - Page 9 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

View Poll Results: Ce procesor aveti?
AMD 38 49.35%
Intel 39 50.65%
Voters: 77. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #161  
Old 12-29-2005, 22:32
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by andreibalaban@yahoo.com
Sunt proace asemanatoare ca performante,cu ceva avantaj de partea procului tau.Da eu am dat 2,2 mil pe proc
Aoleeu!Andrei...acum am vazut.Tu spui ca ai dat 2,2 mil.pe proc?Asta primavara un Barton de 3 giga costa 4,9 mil.lei,iar procul meu costa 6 mil.si ceva.Deci 1-1,5 mil.mai mult.Dar 3200 cum ai tu in semnatura???Adu`mi te rog si mie un Barton 3200 cu 2,2 mil.!!!!!!!Pun pariu(tu nu ai sa ma pacalesti niciodata pe mine)k ai in sistem un XP 2700 ca popa la frecventa reala de 2200.Scuza`ma daca sunt nepoliticos,dar esti mincinos...tu ai impresia ca postezi pe forumul gradinitei IT???Scoate din semnatura Barton 3200 ca altfel pun si eu Pentium 4 EE(pentru fraieri)

Sorry asta e.....
Reply With Quote
  #162  
Old 12-29-2005, 22:39
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

47 s scoate la 2200(nu e extraordinar de overclockabil exemplarul meu ) La 2600 mhz ar scoate 38 s(pentru amatorii de superpi, am gasit un forum de entuziasti http://www.crazypc.ro/forum/showthre...br /> Citeste unde vrei tu si vezi ca arhitectura Netburst pe care merge Intelul se compara cu AMD XP,nu cu A64(pe care il voi avea in carcasa soon).Si-a luat-o Intelul pe toate planurile anul asta si asta este. Cand pun mana pe un XP care ajunge mai sus cu frecventa sau pe un A64 facem si testul ala.Pana atunci eu am un proc care e mult mai ieftin decat al tau(2,2mil),consuma mult mai putin(tot cei in semnatura+ 2dvdrw e tinut de sursa de 300w) si e aproape egal ca performante.De asta ziceam (asa cum e si "la moda"acum) ca ar trebui sa facem test clock per clock.Sa vedem care e "mai destept" dintre ele
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 12-29-2005 at 22:44.
Reply With Quote
  #163  
Old 12-29-2005, 22:59
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

e 2500+ de fapt da e deblocat si tine si FSB 200 fara probleme :P .Cand pornesc calc, scrie 3200+ si din cauza asta am inteles ca a si crescut un pic pretul la 2500+,pt ca e aceeasi treaba.Din pacate nu tine mai mult...2700+ -ul tinea 2500 reali,da nu mai e . PS am schimbat si semnatura sa nu te mai simti ofensat
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 12-29-2005 at 23:00.
Reply With Quote
  #164  
Old 12-30-2005, 09:50
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Intotdeauna este o explicatie

Dupa linkul ala un Ath. XP 1800 (1533) iese mai bine ca al meu Cred ca sunt facute pe linux si nu m-ar mira daca si tu ai instalat linuxu ptr. rezultatul ala
Mai sa fie.......
Reply With Quote
  #165  
Old 12-30-2005, 16:16
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

1800+ la 2200 mhz .E diferenta f. mica intre Bartonuri si T-bred-uri.Cei 256k de cache au fost pusi cam la misto.Asa ca 3-4s cat are in plus fatza de Bartonu meu nu mi se pare mult.
Mai uita-te odata la screen-shotul meu si vezi ce OS e...
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #166  
Old 12-31-2005, 09:28
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

2200 , 2300 , 2500 , 3200 , apari cu tot felul de frecf. nici tu nu mai stii ce ai cred !! Ce reprezinta 1800 la ala si 2200 la tine ??Cand ai postat un rezultat ai pui fr. reala a "bartonului"(daca se poate spune asa la un ath.xp prin marirea ceasului la 200) ca sa scoti in evidenta performanta , cand vrei sa arati ce proc ai , pui 3200+!!!!!!!!!! Esti confuz , eu stiu ce vrei sa dem. eu zic sa iei carcasa de toarta dupa cum ti-am spus sau invers si hai sa vedem care pe care 2600 ai mei cu 3200 ai tai.
Sau daca ai web pune sa vad si eu in "direct" testul ala s. pi dar inainte de al rula imi arati ce-ti spun eu la pc-ul tau , si dupa aia intru din nou aici si spun ce am vazut si ce rez. a dat si daca e asa cum ai postat spun aici si validam rezultatul tau.Daca nu ai de ascuns nimic nu vad ce ai avea impotriva , daca nu ai web ti-o imprum eu , ne intalnim si ti-o dau.
Spui DA sau BA si te contactez eu .Am vazut ID-ul tau

PS : de ce nu ai spus 1800 la 3200 ca asa ar veni corect , si in cazul asta ala e profesor pe langa tine

Ca sa iei un proc. cu fr. reala de 2600 tre sa mai astepti pana iese ath.5000+ si vei da vreo 30 mil. pe el

Last edited by BlackIce; 12-31-2005 at 11:16.
Reply With Quote
  #167  
Old 01-01-2006, 18:55
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

FX 57 are 2800 mhz,dar costa intr-adevar 30 mil.Moda e sa iei un Venice 3000+(1800mhz) si sa-l duci in 2500-2700 Mhz fara prea mari eforturi si la 47-50 grade cu coolerul box.Iar daca ai facut asta,ai un procesor tare rau
Vii oricand sa-l vezi la lucru(ca vad ca nu crezi ss-urile).Cei cu proace ca al tau prefera deasemenea sa le tina la peste 3000 mhz,din acelasi motiv din care tin si cei cu 2500+ la 3200+ pt ca pot si pt ca nu e niciodata deajuns
Iar la T-bred-uri(ca 1800+ de ex) nu se foloseste aceeasi denumire ca la Bartonuri.La 2200 s-ar chema 2750+(2800+ are 2250mhz iar 2700+ are 2166Mhz)
si LAAAAA MUUUUULTI AAAAANI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 01-01-2006 at 18:58.
Reply With Quote
  #168  
Old 01-02-2006, 09:59
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by andreibalaban@yahoo.com
Cei cu proace ca al tau prefera deasemenea sa le tina la peste 3000 mhz,din acelasi motiv din care tin si cei cu 2500+ la 3200+ pt ca pot si pt ca nu e niciodata deajuns
[/size][/color]
Nu am tinut , nu tin si nici nu voi tine procesorul o.c.-at , niciodata , eu cel putin , altii n'au decat sa faca ce vor .Ca sa-l tii ridicat trebuie sa maresti si tensiunea , ceea ce e f. periculos , nu mai spun ca si memoriile suporta acelasi tratament , in ciuda faptului ca am o placa de baza care imi permite orice.Altii ar vrea dar nu pot Am activat numai PAT-ul pe modul fast , desi mai am turbo si ultra turbo (fara ridicarea procesorului , MSI foloseste o.c. dinamic), dar ptr. ce ? sa-mi deschida o aplicatie cu cateva zeci de milisecunde mai repede ?Eu merg pe stabilitate si daca ma crezi resetul ptr. mine aproape nu exista.N'am ce face cand mai bag un cd cu probleme sau incomp. cu cd-romul !
Merci ptr. urare , si tie la fel , cu un an mai bun.
Reply With Quote
  #169  
Old 01-02-2006, 16:17
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

nu e adevarat cu tensiunea,merge overclocking bunicel fara marire de tensiune.Si ce se va intampla daca maresti substantial frecventa:5-10 frame-uri in plus prin joace(poate alea 5-10 care il fac jucabil la detalii superioare),encoding mai rapid(poate cu mai multe min daca e fisieru mai mare) si totul mai fluid si mai rapid, fara nici un cost suplimentar.Eu zic ca se merita sa ai procul cel mai scump din serie la pretul celui mai ieftin(P4 la 2,4 si Bartonu 2500+ is vedete din pct asta de vedere).Nici eu nu ma omor dupa overclocking extrem,cat tine cu voltaj default.Nu stiu la intel,da la AMD poti sa pui la memorii ce frecventa vrei,independent de proc.Dar cel mai bine treagi de ele,ca nu prea am auzit sa crape de la asta,iar daca crapa,acu toti dau garantie lifetime,asa ca...let them work!
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #170  
Old 01-03-2006, 17:29
wolf wolf is offline
Junior Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 3
Default

Eu am un AMD 64 la 3000 pe socket 939 si sunt foarte multumit de el
Reply With Quote
  #171  
Old 01-03-2006, 22:18
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

cred,de ala vreau sa-mi iau si eu cu prima ocazie
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #172  
Old 01-08-2006, 22:23
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

G4
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
  #173  
Old 01-09-2006, 02:30
bb154's Avatar
bb154 bb154 is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7
Default

am un amd sempron la 2800+, e super si nici nu se incinge asa de tare
__________________
traieste ziua de azi ca si cum ar fi ultima
Reply With Quote
  #174  
Old 01-09-2006, 15:26
hocus's Avatar
hocus hocus is offline
Senior Member
Nick anterior: NOUTATI
 
Join Date: Nov 2005
Location: relativ pe pamant
Posts: 748
Send a message via Yahoo to hocus Send a message via Skype™ to hocus
Default

superb Sempron :P
__________________
A fost odatå...
Reply With Quote
  #175  
Old 01-09-2006, 15:31
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

eh,daca-i pe 754 sau 939 si-i versiunea cu sse3 si 64 bit,nu-i rau...daca nu-i...well,e tot un fel de procesor
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #176  
Old 01-10-2006, 01:48
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

sunt de acord cu noutati, primul post G4 dar mai adaug ca nici G5 dual core nu-i de desconsiderat...
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #177  
Old 01-10-2006, 03:08
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

de trec pe intel?Ce or fi patit?Am auz ca G-urile sunt f reusite
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #178  
Old 01-11-2006, 04:36
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default

pai ... in primul rand trec pe intel ca cei de la motorola nu prea mai sunt asa interesati de colaborarea cu apple si nu isi mai dau silinta ca inainte, trec pe intel pt ca atunci si costurile de productie a mac-urilor vor fi mai mici si spera sa se revitalizeze vanzarea de mac-uri... si da G-urile sunt foarte reusite ca mai tot ce iese de pe la apple de altfel la urma urmei au ajuns la mac-uri quad core.
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #179  
Old 01-30-2006, 01:22
Alex Alex is offline
Junior Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default

DA DA DA!!

Care P4 e ma tare??? ca eu vad numai Athloane pe primele locuri.
Iar de controlerul de memorii nu mai vorbim. Si in testele atasate e vorba "doar" de un A64 3500+

Da nu-i nimic... tre sa fie si fraieri care cumpara P4


Quote:
Originally Posted by BlackIce
Schimba-ti nuku'n GIGIBECALI ca parca sunteti frati

Downloadeaza EVEREST HOME EDITION cel mai actualizat si-ti da acolo la teste cele mai tari procesoare a momentului , si sa-mi spui din primele 14-15 cate's pe amd , si cate pe Intel. Athlon64 e balaciune de proc , un P4 northwood ii da ceata.Da , cel FX da , e ceva , dar cati din barlad au ??
Nu va mai laudati cu ce vedeti prin vitrine fratilor !!!!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cpu photoworxx.JPG
Views:	267
Size:	191.9 KB
ID:	440  Click image for larger version

Name:	everest 2679.JPG
Views:	268
Size:	170.5 KB
ID:	441  Click image for larger version

Name:	sandra 2679.JPG
Views:	245
Size:	255.7 KB
ID:	442  
__________________
Athlon64 3700+ San Diego @2850Mhz; HIS X1800XT Platinum @700/1800 ; DFI LanParty UT SLI-DR Expert; 1Gb ADATA Vitesta DDR500@2.5-3-3-5; 2*200Gb RAID0 HDD; DELL P1130 - 21''; 3Dmark2k1 - 33340; 2k3 - 17991; 2k5 - 9662; 2k6 - 4192

Last edited by Alex; 01-30-2006 at 01:25.
Reply With Quote
  #180  
Old 01-30-2006, 17:59
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Tocmai ai facut fraieri jumate din oamenii de pe acest forum , frumos inceput pe forumu' asta tine-o tot asa
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Care e cea mai tare placa video din Barlad :) w`t`f` Hardware 77 12-31-2007 17:07
Laptop ombladon Hardware 38 04-24-2006 23:40
Cine castiga procesul ? AMD sau INTEL ??! Northwood Hardware 1 09-13-2005 01:59


All times are GMT +3. The time now is 03:37.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07372 seconds with 15 queries [Server Loads: 0.43 0.55 : 0.50]