![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() http://gqs.srv.ro ---> Doar Muzica Noua Si Buna! Se adauga zilnic sute de mega de muzica hot si albume super. E pe bune, intra sa te convingi si sa descarci cea mai noua si cea mai buna muzica! ~ GQS.SRV.RO ~ <--- http://gqs.srv.ro
|
|
||||
|
||||
![]() bai tu esti belea sa mor de nu... de 2 ori am intrat odata era un php nuke care abia se misca... lucru grav pentru el a doua oara era un fel de template sau ce naiba era ca arata infinit mai rau ca php-nuke-ul in care nu mergeau nici un link... pe langa ca mai faci si ditamai reclama ... ca sa nu trec granita si sa zic ca se poate vorbi chiar de spam la tine de acu, daca intru pe site nici nu mere nik ? come on dude... give it a rest... nu mai fi asa disperat de utilizatori si fa ceva cu cap care sa se raspandeasca singur fara sa faci tu ditamai reclama agresiva...
|
||||
|
||||
![]() Mory Kante - yeke yeke Tare rau piesa ...
|
||||
|
||||
![]() Dar nu e noua.
|
||||
|
||||
![]() DJ Project - Soapte
(desi aparuta de ceva timp)
|
||||
|
||||
![]() george...aia e muzica ?
![]() Last edited by fusion; 04-24-2006 at 09:15. |
|
|||
|
|||
![]() Georgiq..... dute acasa frate ....nu le ai !Imi pare rau ca te dezamagesc dar poate ca gasesti i tu metoda sa poti copia macar un cantec daca nu un album intreg !
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() VIVAT!!! si deasupra iar manele.... |
|
|||
|
|||
![]() designul e un template de pe net si muzica e varza
![]()
VoDoo Web Design Performanta Calitate Toate sub un singur nume VoDoo Web Design CHML SRUCNOC Last edited by NaKeDMaN; 06-02-2006 at 17:43. |
|
|||
|
|||
![]() tziam zis eu ca o sa dispara ?
![]() ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
O Pizza buna unde se mananca in Barlad ? | wxdj | Bārlad | 63 | 04-29-2015 07:56 |
De ce cu vorba buna nu merge... | Andrei | TC-NET | 8 | 01-27-2007 16:22 |
EvZ - Mobila noua pentru Bolton | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-07-2005 07:47 |
EvZ - O noua amenintare: revolta mahalalelor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-07-2005 07:36 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |