![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() 1. Pizza Alex - cea mai buna din oras dar cam "usurica"
2. Poienitza ...asta vara am mancat cu niste amici o pizza foarte buna, uriasa si relativ ieftina pt Barlad 800g - 135.000 lei
|
||||
|
||||
![]() numai Quatro Stagione NU !!!
|
||||
|
||||
![]() Eu cred ca cel mai potrivit ar fi un POLL... ca acusi vin in Barlad si nu am aflat inca unde se mananca cea mai buna pizza in oras.
|
||||
|
||||
![]() Catacaz...un lucru e sigur...vezi postul de mai sus a lui Noutati
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() AIWA... inca un lucru e sigur...fiecare cu gusturile lui... asa cum nici aceeasi marca de bere nu are acelasi gust in toate barurile. Depinde foarte mult de atmosfera si companie. Asa ca nu cred ca se va ajunge la o unanimitate.
![]()
|
|||
|
|||
![]() ma eu cred ca la alex e cea mai buna....acolo merg mereu
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Va mai recomand o pizza...am descoperit-o si eu de curind la fortul "Amicii" acum parca ii spune ROMANTZO!
De cam o luna alaturi de GeorgiQ ne delectam cu o bericica si o pizza acolo! (Apropo--> au o ciorba de burta super adevarata)
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
p.s.nu-mi zice nimeni ce sa scriu....e parerea mea personala....
![]() ![]() Last edited by manuela; 06-17-2006 at 05:44. |
|
|||
|
|||
![]() am niste prieteni stelisti care au plecat din bucuresti la vaslui pentru meciul respectiv si au oprit la paradis in barlad pentru o pizza. nu au fost prea multumiti
![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Unde e TOSCANA?
|
||||
|
||||
![]() am impresia ca langa confectii, pe langa dealerul Daewoo..
|
|
|||
|
|||
![]() E chiar langa crucea aia din intersectia de la confectii. Pe partea dreapta cum vii dinspre cerbul de aur.
|
|
|||
|
|||
![]() In spate la primarie ( da e cam mica)...
|
|
||||
|
||||
![]() MICA?
Si pizza mare nu are? sau e un singur fel de pizza?
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Aaaa pai spune asa tu ai cerut una mare si ...el ti-a adus una mica dar ai platit una mare!
Loool
|
||||
|
||||
![]() Am fost in barlad pentru vreo 2 saptamani si am mancat o pizza unde mi s-a recomndat de mai multe persoane... la ALEX... am comandat specialitatea pizzeriei adica Pizza Alex... mare... marimea pizzei a fost ok...ingredientele au fost suficiente, totul arata super bine.... o singura problema blatul era cam ars pe fund... nu stiu daca s-a grabit bucatarul sau asa era specialitatea locului... sincer... am mancat pizza mult mai buna si mult mai mare...la acelasi pret... in constanta.... deci daca cineva vrea sa manance pizza la ALEX sa aiba grija sa nu mai comande altcineva tot pizza ca sa nu se mai grabeasca bucatarul si sa ii arda pizza...astept noua vizita in barlad...Pana acum cea mai buna pizza mancata in barlad a fost langa INTIM... asta daca nu mai punem la socoteala pizza facuta acum 4 ani la pizzeria stadion....
![]()
|
||||
|
||||
![]() am fost la poienita ...sa mancam o pizza...ghinionul nostru a fost ca ne-am trezit luni dupa amiaza sa umbalm dupa pizza ... chelnerita de la poienita ne-a spus suav...ca se duce sa intrebe...ca bucatareasa e obosita..ca a fost nunta aseara...si ca nu mai sta...era doar ora 17:00 -18:00
... am plecat si i-am transmis odihna placuta.... kkt de management ....pacat de locatie ... ne-am dus la alex...pizza mare...dar parca-i lipseste ceva |
|
||||
|
||||
![]() chiar daca nu sunt fan paradis cea mai gustoasa pizza acolo am mancat... totusi mai trebuie mentionat ca cea mai prosta e la Quatro Stagionni ... pizza fiarta daca vreti sa incercati gasiti acolo:d
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Barlad Online - 100.000 de download-uri! | djlyon | Internet | 6 | 09-19-2006 10:21 |
Best ISP in Barlad :) | djlyon | Internet | 91 | 09-15-2006 14:31 |
Muzica noua si buna | GEORGiQ | Muzică | 10 | 06-20-2006 01:19 |
Au venit cei de la RCS/RDS in Barlad? | DEK | Internet | 4 | 09-27-2005 09:44 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |