![]() |
|
||||
|
||||
![]() cu 1 mil de euro angajezi un politist in fiecare intersectie din gradina pana in centru timp de vreo 30 de ani ... plus ca nu se strica deci nu are costuri adiacente poate sa ajute si batrana sa traverseze, se mai scapa de cativa someri, iar camerele in care se bagau banii astia sigur se stricau mai devreme de 30 de ani ... sper sa se gandeasca bine inainte de investitie
|
|||
|
|||
![]() deci ca sa fim sinceri astea sunt pt cei care chiar folosesc strazile cu folos nu pt cei care ar trebui : tigani imputzitzi si tupeisty care ....lasa miros in urma
|
|
||||
|
||||
![]() sefu .. asta e un mesaj rasist...daca eram administrator sau moderator il stergeam si iti dadeam warn!
|
||||
|
||||
![]() In final am ajuns si eu in Barlad si sincer nu am vazut nici un "teribilist" prin oras.Pacat ,chiar avean chef sa mai fac un slalom.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
EUROPA , ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() pfualeii,uite de aia nu dau autoritatile inainte...din cauza cetatenilor sceptici
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce trebuie sa stim cand ne facem un acvariu? | Adrian | Colţul începătorului | 5 | 09-28-2007 15:51 |
"Buzz, atentie la share" | AIWA | Life | 21 | 09-19-2007 12:31 |
Inmultirea pestilor Killie | Adrian | Killie | 0 | 01-05-2007 17:43 |
EvZ - Mai sunt patru zile pana la noul Cod Rutier | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-27-2006 11:05 |
Cotidianul - Camera ascunsa pentru vitezomani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-28-2005 10:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |