Ce procesor aveti - INTEL vs AMD - Page 12 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

View Poll Results: Ce procesor aveti?
AMD 38 49.35%
Intel 39 50.65%
Voters: 77. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #221  
Old 03-16-2007, 01:57
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

5GHZ pe aer? U're insane! Conroe(de la 6600 in sus) merge in mod obisnuit pana pe la 3600-3700 pe aer cu coolere bazate(ask jiji ). E6300 greu trece de 3200mhz(multiplicator mic, f. putine placi de baza pot>450 FSB)
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #222  
Old 03-16-2007, 22:49
nevrax's Avatar
nevrax nevrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest
Posts: 76
Default

processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 15
model name : Intel(R) Xeon(R) CPU 5130 @ 2.00GHz
stepping : 6
cpu MHz : 1995.012
cache size : 4096 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 10
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc pni monitor ds_cpl vmx tm2 ssse3 cx16 xtpr dca lahf_lm
bogomips : 4989.90

processor : 1
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 15
model name : Intel(R) Xeon(R) CPU 5130 @ 2.00GHz
stepping : 6
cpu MHz : 1995.012
cache size : 4096 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 10
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc up pni monitor ds_cpl vmx tm2 ssse3 cx16 xtpr dca lahf_lm
bogomips : 4989.90

processor : 2
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 15
model name : Intel(R) Xeon(R) CPU 5130 @ 2.00GHz
stepping : 6
cpu MHz : 1995.012
cache size : 4096 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 10
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc up pni monitor ds_cpl vmx tm2 ssse3 cx16 xtpr dca lahf_lm
bogomips : 4989.90

processor : 3
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 6
model : 15
model name : Intel(R) Xeon(R) CPU 5130 @ 2.00GHz
stepping : 6
cpu MHz : 1995.012
cache size : 4096 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 10
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe nx lm constant_tsc up pni monitor ds_cpl vmx tm2 ssse3 cx16 xtpr dca lahf_lm
bogomips : 4989.90
__________________
www.hqn.ro High Quality Networks
Daca esti client HQN, poti trai mai linistit stiind ca ai in fiecare zi un SMS GRATUIT
Reply With Quote
  #223  
Old 03-16-2007, 23:43
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Cool
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #224  
Old 03-18-2007, 04:07
nevrax's Avatar
nevrax nevrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest
Posts: 76
Default

pe asta l-am mai aratat?

[root@unreal ~]# cat /proc/cpuinfo
processor : 0
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 15
model : 6
model name : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
stepping : 2
cpu MHz : 3391.724
cache size : 2048 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 6
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe lm constant_tsc pni monitor ds_cpl vmx cid cx16 xtpr lahf_lm
bogomips : 8483.25

processor : 1
vendor_id : GenuineIntel
cpu family : 15
model : 6
model name : Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz
stepping : 2
cpu MHz : 3391.724
cache size : 2048 KB
fdiv_bug : no
hlt_bug : no
f00f_bug : no
coma_bug : no
fpu : yes
fpu_exception : yes
cpuid level : 6
wp : yes
flags : fpu tsc msr pae mce cx8 apic mtrr mca cmov pat pse36 clflush dts acpi mmx fxsr sse sse2 ss ht tm pbe lm constant_tsc up pni monitor ds_cpl vmx cid cx16 xtpr lahf_lm
bogomips : 8483.25
__________________
www.hqn.ro High Quality Networks
Daca esti client HQN, poti trai mai linistit stiind ca ai in fiecare zi un SMS GRATUIT
Reply With Quote
  #225  
Old 03-18-2007, 10:56
Adrian's Avatar
Adrian Adrian is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Barlad
Posts: 545
Send a message via Yahoo to Adrian
Default

bine ca esti tu smecher cu server cu 4 procesoare xeon....grrrr
__________________
Mda...sunt roman in Romania...
..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect?
Reply With Quote
  #226  
Old 03-18-2007, 15:36
nevrax's Avatar
nevrax nevrax is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Bucharest
Posts: 76
Default

Quote:
Originally Posted by Adrian
bine ca esti tu smecher cu server cu 4 procesoare xeon....grrrr
nu este vb doar de un server... ci de 10 bucati Dell PowerEdge 1950
__________________
www.hqn.ro High Quality Networks
Daca esti client HQN, poti trai mai linistit stiind ca ai in fiecare zi un SMS GRATUIT
Reply With Quote
  #227  
Old 03-18-2007, 21:43
Adrian's Avatar
Adrian Adrian is offline
Senior Member
 
Join Date: Dec 2006
Location: Barlad
Posts: 545
Send a message via Yahoo to Adrian
Default

valeleu...nu mai zi...ca ma doare sufletul...:P
__________________
Mda...sunt roman in Romania...
..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect?
Reply With Quote
  #228  
Old 03-21-2007, 05:50
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default re

Quote:
Originally Posted by andrei80
5GHZ pe aer? U're insane! Conroe(de la 6600 in sus) merge in mod obisnuit pana pe la 3600-3700 pe aer cu coolere bazate(ask jiji ). E6300 greu trece de 3200mhz(multiplicator mic, f. putine placi de baza pot>450 FSB)
andrei chiar nu mai tin minte forumul insa era unul de profil in care un tip se lauda cu un E6600 ES overclocat undeva pe la 5 Ghz si un pic cu racire pe aer. Accentuez ideea pe ES ca din ce am aflat putintel mai tarziu alea nu au Multiplier blocat si poti sa le overclockezi destul !

@nevrax ... pacat de proace stii tu de ce !
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.

Last edited by twisted; 03-21-2007 at 05:52.
Reply With Quote
  #229  
Old 03-21-2007, 14:21
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Chiar si ES, sigur te lasa memoria
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #230  
Old 03-21-2007, 14:31
twisted's Avatar
twisted twisted is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 319
Default re

nu neaparat, depinde de ce memorii ai. sunt care tin overclock frumusel
__________________
Some motherfuckers are always trying to ice-skate uphill.
Reply With Quote
  #231  
Old 03-21-2007, 14:51
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

) a fost tare
Ma refeream la tine, ca te lasa memoria in legatura cu e6600 la 5 ghz pe aer ( cu o mica retinere, daca a fost vreun procesor care sa tina f bine la OC, cooler bazat, lapuit, cu pressure mod si pe ditamai gerul , dar chiar si asa, se apropie de 5 giga, ma indoiesc sa ajunga acolo ), nu ca nu ar fi memorii care sa tina acel overclock.
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB

Last edited by Jiji; 03-21-2007 at 14:54.
Reply With Quote
  #232  
Old 03-21-2007, 20:07
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

http://www.crazypc.ro/forum/showthread.php?t=648
Arunca un ochi pe aici sa vezi ce pot cei mai bazati si dementi overclockeri de pe la noi. Prin acel top se afla si X6800ES @ 4.9Ghz precum si E6600ES @ 3.92 Ghz(din cate stiu, ala la 4,9 e vapochill-cooled). Daca te mai uiti la rezultatele internationale, vei observa ca un Conroe la 5ghz se raceste cu azot lichid. Nu poti trece de 4ghz pe aer(decat cu f. putin si cu mult noroc, si cu unitatea afara, la -20* si cu o sticla-2 de vodka )
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #233  
Old 03-26-2007, 04:30
Dark_Lord Dark_Lord is offline
Member
 
Join Date: May 2006
Posts: 34
Default

Eu am tot un Athlon 64 3000+ si pot spune ca in superpi am scos puncaj mai bun decat un p4 la 3000 mhz. Mult mai bun. Plus faza cu racirea... Nu stiu ce au patit da is mult mai reci decat cele de la Intel.
Reply With Quote
  #234  
Old 03-26-2007, 15:04
Jiji Jiji is offline
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 41
Default

Quote:
Eu am tot un Athlon 64 3000+ si pot spune ca in superpi am scos puncaj mai bun decat un p4 la 3000 mhz. Mult mai bun.
Neoc, ma indoiesc.

Quote:
Nu stiu ce au patit da is mult mai reci decat cele de la Intel.
Nu generaliza
__________________
Gigabyte GA-965P-DS3 + E6600 @ 3 Ghz + Thermaltake Soniq Tower & Zalman ZM F3 120 mm + 2 GB Kingmax Mars DDR2 800 @ 4-4-4-12 + 7900 GS @ 590/1440 + Seagate Barracuda 7200.10 320 GB
Reply With Quote
  #235  
Old 03-26-2007, 20:54
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Scoate sigur mai bine decat un P4 la 3000, eu scoteam si cu Barton 2200mhz la fel ca NW la 3000.
Si e adevarata faza cu A64 mai reci decat P4, dar nu neaparat decat C2D. Oricum, daca n-ai bani de Conroe, merge clar un A64
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 03-26-2007 at 20:59.
Reply With Quote
  #236  
Old 03-25-2008, 00:29
Rascal85 Rascal85 is offline
Junior Member
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 1
Default

Fac si eu o intrebare ..are cineva o sursa de 450 de wati , desi nu e topicul despre asta am nevoie pt ca am schimbat de recent procesoarele de la Amd la Intel(prima s-a ars) si acum sursa veche face fata cu greu la asta Intel. Mc cheers
Reply With Quote
  #237  
Old 03-25-2008, 09:51
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Daca tot vrei sa faci o inverstitie, ia o sursa mai serioasa, astea de 30-40 ron, din cei 450w cu care se lauda, au maxim 250w reali.
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #238  
Old 01-09-2009, 16:04
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

M-am innoit si eu cu un E5200 care inlocuieste "batranul" E4500(3ghz la 1,3v). Se pare ca am avut noroc cu noul proc pt ca merge stabil la 3,41ghz cu voltajul stock(1,15v) si la 4ghz cu 1,312v in load(in verificari cu stabilitatea). Oricum, clar e ca necesita voltaje f. mici comparativ cu ce exemplare de e5200 am vazut pe net. Daca tot s-a inchis thread-ul superpi, ma laud aici: 13,89s. Me=very happy
LE. stabil 1h occtpt...impresionat
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	E5200 4ghz spi.JPG
Views:	463
Size:	289.3 KB
ID:	2798  
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 01-09-2009 at 17:43.
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Care e cea mai tare placa video din Barlad :) w`t`f` Hardware 77 12-31-2007 18:07
Laptop ombladon Hardware 38 04-25-2006 00:40
Cine castiga procesul ? AMD sau INTEL ??! Northwood Hardware 1 09-13-2005 02:59


All times are GMT +3. The time now is 17:34.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.06984 seconds with 15 queries [Server Loads: 0.32 0.34 : 0.39]