Best ISP in Barlad :) - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Internet

View Poll Results: Best ISP in Barlad
RDS / RCS 17 26.56%
Rex Net 6 9.38%
Spectral Net 1 1.56%
TC-NET 40 62.50%
Voters: 64. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #21  
Old 08-08-2005, 22:00
katja's Avatar
katja katja is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: Barlad
Posts: 195
Default

florinelu spune-mi si mie cum...?? sa nu mai dau telefoane la tc net sa ii anut de fiecare defectiune...ce zici?? facem un contract de service??? platesc bine:P...doar sa nu ma tragi in piept cum incercati sa faceti cu barladenii si cu netul vostru "eftin si bun"
Reply With Quote
  #22  
Old 08-09-2005, 17:51
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

La punctele 1 si 2 e posibil sa ai dreptate Cristi, oricum discutam din ce auzim si ce vedem pe site`ul oficial. O sa avem toate raspunsurile abia dupa ce vor da drumul la internet.
3. Normal ca raspunde robotul, la firmele mari se respecta cele 8 ore de munca si doua zile libere pe saptamana. De vina e politica firmei ca nu exista nimeni sa iti raspuna la telefon dupa ora 17:00 si ca un dobitoc taie fibra optica care leaga Barladul de Vaslui si trece la jumatate de metru de marginea soselei.

Vor DEVENI specialisti pentru ca la firmele mari intotdeauna se fac cursuri in tara sau strainatate in momentul in care apare ceva nou pe domeniul lor de activitate si nu numai. Apropo .... acele cursuri sunt platite de catre firma si te vor invata la ele inclusiv cum sa ii raspunzi unui client.

Last edited by w`t`f`; 08-09-2005 at 17:53.
Reply With Quote
  #23  
Old 08-09-2005, 18:06
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Am lucrat si eu la ISP acum ceva ani in urma si nu mi-au trebuit cursuri in strainatate platite de firma ca sa raspund la 2 noaptea la telefonul mobil cand era o problema.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #24  
Old 08-09-2005, 18:11
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

)
Ma refeream la faptul ca majoritatea celor de la fostul televsat habar nu au ce e ala un calculator. )
Reply With Quote
  #25  
Old 08-09-2005, 21:00
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Asta nu o cred Acolo lucreza si oameni ce se lauda ca sint TELEVIZIUNE,bine habar nu au ca televiziune mai inseamna si altceva nu numai ce fac ei (ci mai corect ar fi post tvcu circuit inchis) si mai vin pe la tata sa repare! Insa explica-mi daca nu stiu ce e aia PC de ce au ramas angajati? Sau emisiunile lor cu ce sint realizate?Chiar nu au PCacolo? Pai cu ce naiba intra pe HUBul TCnet si copie ba muzica pa poze ?
Reply With Quote
  #26  
Old 08-09-2005, 22:25
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Cursuri in strainatate pentru ca habar nu au ce e ala un calculator...hmmm ....platite de firma...hmmm.. Nu ti se pare ca e cam exagerat? ce spui?

Nu pot sa cred ca esti deacord ca o firma care are mii de clienti intr-un orash sa nu aibe pe cineva dupa orele 17:00 care macar sa noteze defectiunile si nu mai spun de sambata si duminica cand e toata lumea acasa.


aaa sa nu uit .....discutam dupa spusele unui om care lucreaza la TEHNIC LA RDS.

Last edited by Cristi; 08-09-2005 at 22:27.
Reply With Quote
  #27  
Old 08-09-2005, 22:33
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Trebuie clarificata o chestie pentru ca s-a amestecat discutia, iar eu unul nu mai inteleg despre cine e vorba : RDS Vaslui sau TelevSat Barlad?
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #28  
Old 08-10-2005, 03:48
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

Sa incep sa ma explic:
Quote:
Acolo lucreza si oameni ce se lauda ca sint TELEVIZIUNE,bine habar nu au ca televiziune mai inseamna si altceva nu numai ce fac ei (ci mai corect ar fi post tvcu circuit inchis) si mai vin pe la tata sa repare! Insa explica-mi daca nu stiu ce e aia PC de ce au ramas angajati?
Una este sa fii profesionist la televiziune si alta sa stii sa repari un video player sau o camera de luat vederi. Probabil ca sunt profesionisti in meseria lor . .dar nu sunt obligati sa stie cum se repara aplificatoarele care se ard,cum se mufeaza un cablu utp si cum se face o conexiune de internet printr-o placa de retea.
Intra pe dc++ cu unul din cele doua calculatoare care le au pe acolo, si celalt e dedicat pt publicitatea facuta in powerpoint. Inca nu s-a auzit in Barlad de ce poate face un calculator pt o firma de televiziune prin cablu si ma refer la editare video si alte lucruri care se poate face cu el.


Cristi acele cursuri, care nu se fac neaparat in strainatate, se fac de catre acei care vor sa invete si care isi arata interesul. Eu ii cunosc pe toti cei care lucreaza la toti providerii de internet din Barlad, daca stiu sa instaleze un windows si prin asta le iese un ciubuc bun ... nici nu vor sa mearga mai departe, se multumesc cu conditia pe care o au, muncesc 12 ore pe zi si accepta orice de la oricine, important e ca sunt multumiti de ei.
RDS nu are inca mii de clienti in Barlad, ci tocmai voi si scuza`mi tonul rau, dar daca sun dupa ora 20 sau duminica la tine pe mobil sa anunt o defectiune ce se intampla? In cel mai bun caz imi raspunzi si imi vei spune ca vei nota si, daca nu uiti pana a doua zi, o sa se rezolve problema mea cel mai rapid cu putinta. Avand in vedere asta ... nu va pot considera o firma destul de matura sa faceti fata concurentei.
Reply With Quote
  #29  
Old 08-10-2005, 09:04
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

Quote:
Originally Posted by w`t`f`
Intra pe dc++ cu unul din cele doua calculatoare care le au pe acolo, si celalt e dedicat pt publicitatea facuta in powerpoint. Inca nu s-a auzit in Barlad de ce poate face un calculator pt o firma de televiziune prin cablu si ma refer la editare video si alte lucruri care se poate face cu el.
Inseamna ca tu n-ai mai fost de muuult pe-acolo
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #30  
Old 08-10-2005, 09:45
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Quote:
Originally Posted by w`t`f`
Sa incep sa ma explic:


Una este sa fii profesionist la televiziune si alta sa stii sa repari un video player sau o camera de luat vederi. Probabil ca sunt profesionisti in meseria lor . .dar nu sunt obligati sa stie cum se repara aplificatoarele care se ard,cum se mufeaza un cablu utp si cum se face o conexiune de internet printr-o placa de retea.
Intra pe dc++ cu unul din cele doua calculatoare care le au pe acolo, si celalt e dedicat pt publicitatea facuta in powerpoint. Inca nu s-a auzit in Barlad de ce poate face un calculator pt o firma de televiziune prin cablu si ma refer la editare video si alte lucruri care se poate face cu el.

.................
Tin sa intervin un pic in discutie intrucat ai dat un raspuns unui user de a carui nuck ma folosesc si eu acum! Sint AIWA si nu OMU..postul de sus e al lui ce vezi mai jos e raspunsul meu!

Din pacate trebuie sa te contrazic mai ales cind spui o asemenea enormitate si te asigur ca o fac in deplina cunostintza de fenomen!
Profesionisti in ce spuneai? IN MESERIA LOR !!! Asta vad ca ai afirmat! Daca itzi mentii declaratia si te referi la meseria lor ..e posibil sa ai dreptate cu toate ca si acolo sint semne serioase de intrebare...dca te referi la MESERIA pe care o practica acum ...atunci SCUZE dar de 10 ani de cand ma invart in media si inca multzi ani in spate de alte chestii conexe cu domeniu nu cred ca exista un profesionist in Barlad! Nu uita orasul e mic fiecare cunoaste pe fiecare si fiecare stie cat poste fiecare...dar cu sigurantza NIMENI nu e PROFESIONIST
Bun in domeniu poate,TALENTAT ...dar nu profesionist! Au invatat si ei din mers asa cum au invatat totzi!Poate si eu poate si tu!
Apropo un cameraman de la prima sa stii ca pe linga a tine camera pe umar si de a apasa pe butoane mai stie si multe alte chestii tehnice. Intimplator cunosc unul chiar din zona, e bacauan si chiar m-a mirat acest lucru mai ales la o TELEVIZIUNE! Mi-a spus sec "La tehnic nu ma duc decat dupa ce sint sigur 100% ca ma depaseste problema! In rest cabluri ,mufe si alte alea le fac singur"
Referitor la cum se face o conexiune de internet printr-o placa de retea sau mufarea UTP...asta da...e nevoie sa fie un om special pt asa ceva platit corespunzator sa aiba grija de sistemul IT! Nu zau? Te asigur ca stiu sa faca asta chiar daca multa lume ii vede asa stingheri...si nepriceputzi...nevoia te invatza sa stii si cel putin unul dintre ei are un talent nativ sa invetze din mers ! Astfel de oameni sa stii ca tin in spate multi nepriceputzi ce stau doar cu partea dorsala pe scaun si dau din gura!
As mai comenta si ceva legat de "Inca nu s-a auzit in Barlad de ce poate face un calculator pt o firma de televiziune prin cablu si ma refer la editare video si alte lucruri care se poate face cu el." dar ai raspuns si mai sus! As completa doar ca lipsa aparaturii potente acolo la ei nu inseamna ca in oras nu exista sisteme bazate de editare video! Te asigur ca sint chiar cateva bune rau...ca nu sint folosite la capacitate si nu la ce sint ele destinate..si asta e adevarat,de obicei stau pe la diversi ce se lauda ca au si cam atit...nu au cap sa le foloseasca!
Reply With Quote
  #31  
Old 08-10-2005, 14:58
Cristi Cristi is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 163
Default

Quote:
Originally Posted by w`t`f`
RDS nu are inca mii de clienti in Barlad, ci tocmai voi si scuza`mi tonul rau, dar daca sun dupa ora 20 sau duminica la tine pe mobil sa anunt o defectiune ce se intampla? In cel mai bun caz imi raspunzi si imi vei spune ca vei nota si, daca nu uiti pana a doua zi, o sa se rezolve problema mea cel mai rapid cu putinta. Avand in vedere asta ... nu va pot considera o firma destul de matura sa faceti fata concurentei.
La firma... sambata si duminica timp de 6 pe zi este cineva la firma sa raspunda la telefoane plus inca un om care este pe teren sa rezolve problemele aparute..

inca ceva ....eu inca cred ca ma confunzi ...suntem mai multi de cristi pe aici
Reply With Quote
  #32  
Old 08-11-2005, 15:16
w`t`f` w`t`f` is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 75
Default

offtopic: sigur nu te confund
Reply With Quote
  #33  
Old 08-11-2005, 15:25
pending's Avatar
pending pending is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: PCH
Posts: 91
Default

Cu toate ca am votat cu TC-NET tot raman la parerea mea ca Xnetul si Romtelecomul rullz =)) .. ce grele mai erau vremurile knd se incarca yahoo sau alta pagina in 10 minute si knd mai deschideam si mircul si intram pe un canal imediat vedeam request timeout =)) .. ehh ..
Reply With Quote
  #34  
Old 08-15-2005, 08:54
ciprian ciprian is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 9
Send a message via Yahoo to ciprian
Default

nu pot sa spun ca nu sunt curios de RDS dar sunt shi succeptibil in ceea ce ii priveste.
pot sa spun doar ca eu sunt multumit de TC-NET shi de tot ceea ce este legat de ei.Este foarte adevarat ca au si ei problemele lor ...este foarte adevarat ca de multe ori ii depasesc aceste probleme ...dar nu pot sa cred ca promptitudinea de care se aude barfind in ceea ce ii priveste pe "noivenitii" de la aceasta firma care nu face momentan decat reclama (de parca ar avea nevoie de asa ceva)Inceputul poate fi bun si pentru ei ...dar cei de la TC-NET au creeat de-a lungul timpului un fel de familie in jurul lor...shi chiar daca concurentza pe care au avut-o pana acum a fost mai slaba aia nu inseamna ca trebuie sa ii declaram decedati ...deja! Pentru ei fiecare client este important si intotdeauna au facut tot ce le-a stat in putinta pentru al respecta ...Mai bine ...sa asteptam sa vedem ce o sa se intample ....nimeni nu stie nimic deocamdata...asa ca....pana la proba contrarie .....bafta TC-NET..in continuare ....si tineti-o tot asa!
Reply With Quote
  #35  
Old 08-15-2005, 09:15
mocca's Avatar
mocca mocca is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad prima dupa colt
Posts: 38
Default

Quote:
Originally Posted by Omu
Eu votez tot cu Romtelecom. Varul meu e in capitala si mi-a spus ca nu e chiar asa grozav sa ai rds/rcs intrucat te trateaza la misto la necazurile tale. Prefer sa stiu ca folosesc dialup si asta este
Romtelecom nu are doar " dial-up" , -clicknet in speta- ....ofera si serviciul " IpFix (intre 64si 2 mega ) ...E un serviciu cu banda garantata ( prin SLA - service level agreement) . Banda e simetrica (up&download), primesti 4 Ip-uri din clasa Romtelecom, un modem digital, un router si alte facilitati (spatiu pt gazduire WEB -20 mega , 5 adrese mail, etc..) La anu` se va lansa si ADSL -ul.
Romtelecom "iese din tara" prin doua porti de 155 mega (mari) si una de 34 mega.
Reply With Quote
  #36  
Old 08-15-2005, 10:43
Omu's Avatar
Omu Omu is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 114
Default

Bun asa! O pagina de web unde se pot vedea tarife?
Reply With Quote
  #37  
Old 08-15-2005, 12:09
MAYDAY's Avatar
MAYDAY MAYDAY is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 194
Default

Am votat TC-NET dar la mine nu se incarca decat barlad-online.ro si tc-net.ro nimic altceva. Stie cineva ce se intampla?

Last edited by MAYDAY; 08-15-2005 at 12:12.
Reply With Quote
  #38  
Old 08-15-2005, 12:19
paprika paprika is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 13
Send a message via Yahoo to paprika
Default

ai putina rabdare ... ca si noi avem ...
Reply With Quote
  #39  
Old 08-15-2005, 12:20
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

RDS down pe tot orasul.. site-urile de mai sus sunt pe metropolitana, de aceea se incarca.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #40  
Old 08-15-2005, 17:26
mocca's Avatar
mocca mocca is offline
Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad prima dupa colt
Posts: 38
Default

uite aici link-ul :
http://www.romtelecom.ro/ro/servicii...edicat/ip_fix/
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
O Pizza buna unde se mananca in Barlad ? wxdj Bārlad 63 04-29-2015 07:56
Barlad Online - 100.000 de download-uri! djlyon Internet 6 09-19-2006 10:21
EvZ - Trei autobuze din Barlad, atacate cu piulite si bile de rulment djlyon Mini revista presei 0 12-15-2005 23:53
Noul mers al trenurilor pentru gara Barlad djlyon Bārlad 2 12-14-2005 00:54
despre Barlad si barladeni viorel_unu Muzică 7 09-05-2005 16:24


All times are GMT +3. The time now is 06:03.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2022, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07505 seconds with 15 queries [Server Loads: 0.31 0.58 : 0.72]