![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Hai sa reinviem putin forumul...Ieri m-am capatat si eu(gratis, pt ca am abonamentul de 39ron la net) cu un modem Digi Net Mobil(varianta de 7,2mb/s). Viteza deocamdata nu pare prea ametitoare, dar e ok pt browsing si mess. Pe speedtest.net a mers cu ~2mb/s, zona de unde m-am conectat e pe Epureanu, la Protectia copilului. Desi visam la un 4-5mb/s macar, avand in vedere ca e inca o viteza rezonabila si mai ales ca e GRATIS
![]() As fi curios cum merge prin alte zone din Barlad. LE. Cred ca din graba nu am postat unde trebuie, sorry
SHUT UP! Last edited by andrei80; 06-09-2010 at 10:20. |
|
||||
|
||||
![]() Ma bate un gind sa-l cer si eu...insa...am inteles ca nu prea merge ok pe chiar toate configuratiile! De exemplu am auzit critici ca pe un XP SP2 nu prea vrea sa faca servici! Asa e?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Eu l-am folosit si pe SP2, nu merge programelul lor(cel putin nu pe calculatorul incercat de mine), dar merge sa conectezi cu user/password. Probabil ca doar soft-ul lor nu e compatibil, modemul merge insa bine-mersi
|
||||
|
||||
![]() Aha...am sa incerc sa vad daca reusesc ...sa mai caut si alte solutii
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Tocmai am remarcat ca pe calculatorul ala unde erau probleme e XP SP3. Tu ai incercat si nu a mers pe SP2? Imprumuta unul de la un amic si vezi
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi mobil | morph3o | Telefonie şi telecomunicaţii | 13 | 12-15-2008 09:44 |
Digi.Mobil - un nou serviciu RDS&RCS | dylo | RDS / RCS | 6 | 02-12-2008 09:15 |
Adevarul - Telefon mobil explodat in buzunar | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-15-2006 00:03 |
EvZ - Numarul de mobil va putea schimba reteaua | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-22-2005 06:50 |
EvZ - Concurs cu filme facute pe mobil | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-17-2005 08:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |