![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Discutiile despre graffiti.. pe forumul nostru
![]()
Programe gratuite si multe alte chestii utile pentru calculator pe www.computerica.ro Last edited by ners; 09-06-2007 at 23:23. |
|
||||
|
||||
![]() stiu ca e ingropat de mult dar imi place cum anunta oamenii treaba asta ...temelie
![]() Forum suspendat pentru inactivitate (nici un administrator nu a mai postat in ultimele 120 de zile). Pentru a recupera forumul, contacteaza-ne in urmatoarele 10 zile la http://support.myforum.ro/ www.myforum.ro - Forum gratuit
|
||||
|
||||
![]() nu a mai uploadat nimeni nimic.. problema e ca aici in oras "chestiunea" a cam fost prost inteleasa, si neavand cu cine face treaba, mi-am luat la revedere.
Oricum "treaba" merge innainte din cate am vazut, dar tot "cam" la modul dezorganizat, ba chiar mai rau.. s-au vazut unii copchii talentati si au mazgalit blocuri. PS Apreciez graffiti dar doar ce tine de domeniul artistic (adica putine lucruri), iar ce e vandalism: scratch, tag, throw-uri obosite si alte mazgaleli nu incanta pe nimeni sunt convins. Mesaj pentru flacaii talentati: Exersati mai intai pe vreo cateva sute de foi, apoi incercati locurile legale. Prin mazgaleli obosite faceti orasul de ciocolata ![]() Tin sa mentionez ca nu sunt nici pe departe meserias in ale grafitiului, dar daca m-ar putea sponsoriza cineva as putea fi ![]()
Programe gratuite si multe alte chestii utile pentru calculator pe www.computerica.ro Last edited by ners; 09-06-2007 at 23:16. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Graffiti event in Birlad? | ners | Bārlad | 44 | 07-20-2008 14:21 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |