![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Patru doamne stau de vorba, la o cafea, despre copiii lor. Una dintre ele spune:
- Fiul meu este preot. Cand apare pe undeva, toata lumea ii spune "Parinte". - Si fiul meu este episcop si toata lumea ii spune "Luminatia Voastra", se lauda si cea de a doua. Cea de a treia nu se lasa mai prejos si zice si ea: - Fiul meu este cardinal si toata lumea i se adreseaza cu "Excelenta Voastra". Cea de a patra doamna isi savura cafeaua in tacere. Vazand asta, prietenele ei se indreapta spre ea si o intreaba: - Ei, dar fiul tau? - Fiul meu este o superbitate de mascul la 1 metru 80, un dansator plin de muschi, iar cand apare pe undeva toata lumea ii spune: "Oh, Dumnezeule!".
|
||||
|
||||
![]() Un camioagiu merge linistit pe autostrada. Merge ce
merge si vede un omulet mic si rosu pe marginea drumului. Se opreste stupefiat si il intreaba: -Salut! Ce e esti? Ce cauti aici? -Sunt un omulet homosexual mic si rosu, vin de pe Marte si mi-e sete. -Pai uite, am o sticla de apa, ti-o dau daca e asa. Mai merge inca ceva si vede un alt omulet mic si verde. -Nu se poate,domne! Ce dea omuleti colorati! Opreste si intreaba: -Salut! Tu ce mai esti si ce cauti? -Sunt un omulet homosexual mic si verde, vin de pe Jupiter si mi-e foame. -I-auzi!Ia un sandwhich de aici. Soferul isi continua drumul pana cand vede un omulet mic si albastru. -Ei na! Cu asta ce-o mai fi? Opreste si intreaba: -Si tu,extraterestru homosexual mic si albastru,ce vrei de la mine? -Talonul si permisul de conducere, va rog...
|
||||
|
||||
![]() Doi batrani vorbesc pe o banca: ba eu sper ca in rai exista fotbal, daca nu eu o sa ma sinucid. Zice celalalt:ba sa facem o intelegere, cine moare primul dupa o zi vine inapoi aici langa banca si zice daca e sau nu fotbal.Dupa o saptamana unu moare si dupa o zi vine inapoi si zice: Ba am doua vesti, una buna, una rea, cu care sa incep? Cu vestea buna zice celalalt.Na, vestea buna e ca exista in rai fotbal, si vestea rea e ca saptamana viitoare esti in primul unsprezece!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Un barbat si o femeie merg pe autostrada si se cearta din cauza infidelitatii barbatului. Dintr-o data, femeia, scoasa din minti, apuca scula barbatului si o taie, dupa care o arunca pe fereastra. In spatele lor, intr-o masina, un barbat si fetita lui de 7 ani discuta. Dintr-o data, scula se izbeste de parbriz, sta lipita un moment si apoi zboara mai departe. Surprinsa, fetita intreaba: "Ce era aia, taticule?" Perplex, omul raspunde: "Era doar o insecta!" Fetita ramane cu un aer confuz cateva minute si apoi zice: "In orice caz, avea ditamai p**a."
|
||||
|
||||
![]() Ursul,Iepurele si Lupul se duceau toti la curva padurii:Vulpea.
Merg ei un timp si ajung la cabana vulpii. Intra primul Iepurele.Sta ce sta si apoi iese si zice: -Mama,ce carja i-am dat lu' asta! Intra si Lupul si sta si el un timp.Cand iese zice: -Mama,ce carja i-am tras lu' asta! Intra si Ursul si dupa un minut iese si zice: -Baieti,eu n-am gasit carja,da' i-am f*t*t una c-un scaun!
|
||||
|
||||
![]() De cati forumisti este nevoie pentru a se schimba/inlocui un bec?
-1 pentru a schimba becul -1 pentru a posta si anunta ca becul a fost schimbat -14 pentru a impartasi experiente similare si a arata noi modalitati de schimbare a becului -7 pentru a avertiza asupra pericolelor ce apar la schimbarea becurilor -27 pentru a corecta greseli gramaticale aparute in posturile despre schimbarea becurilor -53 pentru a lua la misto pe cei ce au corectat greselile gramaticale -2 profesionisti in domeniu care sa atraga atentia ca termenul corect este "lampa" -15 care sa pretinda ca au lucrat in domeniu si termenul ?bec? este la fel de corect -109 care spun ca forumul nu este despre becuri si discutia trebuie mutata pe un forum despre becuri -111 care sustin ca atata timp cat toti folosim becuri, discutia este utila pe forum -306 pentru a discuta care sunt cele mai bune metode de a schimba becuri, care sunt cele mai bune, de unde se pot cumpara si cat costa -27 pentru a posta linkuri catre siteuri unde pot fi vazute diverse modele de becuri -14 pentru a spune ca linkurile nu sunt corecte si a posta pe cele corecte -33 pentru a cita tot ce s-a postat pana in momentul respectiv si a raspunde "si eu" -6 pentru a atrage atentia sa se foloseasca functia ?cautare? -12 pentru a posta ca ei renunta definitiv la forum din cauza divergentelor aparute pe marginea subiectului -143 pentru a spune ?cauta intai pe google si daca nu gasesti nimic despre becuri atunci intreaba pe forum? -16 posturi unde doi membri poarta o discutie total paralela cu subiectul -24 posturi in care li se atrage atentia sa foloseasca mesajele private sau e-mailul -1 moderator care sa avertizeze ca daca nu se inceteaza cu mesajele aiurea va inchide topicul -1 membru nou al forumului care raspunde la 6 luni dupa ultimul post si totul o ia de la inceput...
|
||||
|
||||
![]() O blonda se plimba cu o coala de hirtie in mina, printr-o intersectie. Un politist o opreste si o intreaba:
- Ce faceti domnisoara? - Conduc un A4!
|
||||
|
||||
![]() Un sofer ajunge cu masina pe malul unui rau si-l intreaba pe un politist, care pescuia, daca-i adanca apa. Acesta-i raspunde ca nu-i adanca. Soferul intra atunci cu masina-n apa, se scufunda,
abandoneaza masina, iese cu chiu cu vai din apa si-ncepe sa tipe la politai: - Tu-ti mama ta de prost, ai zis ca apa-i mica si uite ca era sa mainec! - Pe onoarea mea, acum 10 minute era mica, au trecut niste rate si le ajungea abia pana-n piept!...
|
||||
|
||||
![]() Bula se intalneste pe strada cu un prieten care il intreaba:
-Bula, am auzit ca ti-a murit soacra. Ia zi ce-a avut? -Ceva bijuterii, un televizor color, si putine economii... -Nu asta, vroiam sa intreb ce i-a lipsit? -Pai masina, o casa sau un apartament proprietate personala... -Mai Bula! Vroiam sa stiu DE CE a murit. -Pai a fost la noi in vizita, eu i-am spus sa mearga in pivnita sa aduca cartofi, sa facem piure si ea a cazut pe scari si si-a rupt gatul. -Da? Ce ghinion! Si ce-ati facut atunci? -Pai macaroane cu branza
|
||||
|
||||
![]() Intr-un oras din Transilvania un ungur zace pe strada ciuruit de 40 de gloante. Dupa ce studiaza cadavrul, politistul Funar trage o concluzie:
- Asa o sinucidere cumplita n-am mai vazut de mult.
|
||||
|
||||
![]() VESTE BUNA: Saddam Hussein va fi dus in fata plutonului de executie.
VESTE REA: Va trage Mutu....
|
||||
|
||||
![]() Doi prieteni se intilnesc pe strada.
Unul il vede pe celalat ca e cam abatut si-l intreaba: De ce esti asa suparat? Uite ma eu brunet , nevasta-mea bruneta, copilul roscat. Pai de cite ori faceti dragoste pe saptamina? Niciodata. Pe luna? Da din cap negativ. Pe an? Iar da din cap negativ. Pai vezi... ...rugina!
|
||||
|
||||
![]() Naufragiaza o corabie. Un pasager se apropie inot de capitan si-l intreaba:
- Capitane, cat avem de inotat pana la cel mai apropiat pamant? - Trei kilometri. - In ce directie? - In jos...!!!
|
||||
|
||||
![]() Un vapor se scufunda in mijlocul oceanului. Vin rechinii si mananca tot ce misca.O singura tipa scapa.
Seful rechinilor: - Rechin Micky, du-te dupa fata! Se-ntoarce rechin Micky asudat dupa o ora: - Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: - Rechin Picky, du-te dupa fata! Dupa doua ore se intoarce rechin Picky, terminat de oboseala: - Sefu', permiteti sa raportez: fata inoata mai repede ca mine! Seful rechinilor: - Rechin Bula, du-te dupa fata! Dupa vreo opt ore se-ntoarce rechin Bula plin de nervi, cu dintii tremurand: - Sefu', am inotat si-am inotat si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat rochia jos! - Si? - Si-a inotat si mai repede.Si m-am ambitionat,si m-am zbatut si cand a fost gata s-o ajung, si-a dat sutienul jos! - Si? - Si-a inotat si mai repede! Si m-am enervat si-am dat din toate inotatoarele si cand am fost gata s-o insfac, si-a dat chilotii jos! - Si? - Si mi s-a sculat carma si-am luat-o la dreapta...
|
||||
|
||||
![]() "Atacul de Cord" si "Comotia Cerebrala" stau pe zidul cimitirului si fac conversatie. O baba trece prin apropiere. Zice Atacul de Cord:
-Asta-i a mea! Pocneste din degete si baba cade moarta de infarct. Trece dupa un timp o blonda pe acolo. Zice Comotia Cerebrala: -Asta-i a mea! Si pocneste din degete, si pocneste, si pocneste, si pocneste, si pocneste...
|
||||
|
||||
![]() I: De ce nu calci cu masina un tigan pe bicicleta?
R: S-ar putea sa fie bicicleta ta... Bula (mic) cu tat-su la piscina. Merg ei pe marginea piscinei si Bula aluneca pe faianta uda. Īn ultima clipa, se apuca de puta lu' tat-su si se salveaza. La care tat-su se uita īn jos si īi zice cu dispret: - Vezi, ba, daca erai cu ma-ta īti spargeai capu'!
|
||||
|
||||
![]() Goriloiu' se plimba prin padure...la baza unui copac vede un fund, apetisant, incitant...cand se-apropie vede continuarea fundului : Leul.
Se framanta, se chinuie, in final ia decizia: "i-o trag repede si fug" Sare goriloiu direct pe el, i-o trage si fuge. Se trezeste leul, rage de se cutremura padurea si goana dupa goriloi. Obosit, goriloiu se ascunde dupa un copac, isi trage o sapca pe ochi si deschide un ziar. Apare leul: Leul : "Ai vazut un goriloi????" Goriloiul : "Ala care ti-a tras-o pe la spate?" Leul : "Aoooleuuu , scrie deja in ziar??????????????"
|
||||
|
||||
![]() Iepurasul merge prin padure si se intalneste cu zana cea buna careia ii place atata blanita lui ca vrea sa ii indeplineasca doua dorinte:
-Iepuras, dulce, ai doua dorinte pe care eu, Zana cea Buna, ti le voi indeplini! La care iepurasul fara sa se gandeasca prea mult zice: -Vezi pomul de acolo? Infige un piron in el, dar asa de tare sa nu-l poata scoate nimeni din lume. Dar nimeni din lume! -S-a facut, zice zana. Mai departe? -Acuma scoate pironul afara...
|
||||
|
||||
![]() Vine un scotian la starea civila si spune ca doreste sa īsi schimbe numele.
- De ce? este īntrebat de functionar. - Am gasit ieri, pe strada, o cutie plina cu carti de vizita...
|
||||
|
||||
![]() Joc de fotbal īntr-un sat scotian. Īnaintea īnceputul meciului, pentru alegerea terenului, arbitrul arunca o moneda īn sus. Rezultat: 4200 de raniti.
Ī: De ce īn Scotia īn fiecare castel se afla cāte o stafie? R:Este mult mai ieftina decāt un sistem de alarma...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Big Brother amendeaza vitezomanii | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 08:54 |
RL - Big Ben a facut cea mai lunga pauza din ultimii 22 de ani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 10:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |