![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Prefer ASUS sau LG
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Am asus 52/32/52 la cutie cu garantie.Cum suna 650?
|
||||
|
||||
![]() Suna binisor...ar suna si mai bine daca garantia e reala ca am mai gasit garantii in alb!
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() pe numele meu,de la rexnet(sticker ktech)
|
||||
|
||||
![]() OK cind expira garantia?
|
||||
|
||||
![]() ia treceti pe prv cu discutiile astea, sau pe mess, ca nu am chef sa deschid de fiecare threadul asta crezand ca e ceva nou (si interesant).
End.
|
||||
|
||||
![]() pana pe 28.05.Da era KTECH parca,asa ca se rezolva pe inca un an f.probabil(au dat doar un an la Mediaclass,unde e maica-mea director economic asa ca au zis ca eu am 2 ani)
In consecinta, 2,5 luni mai are pe acte
|
||||
|
||||
![]() dat.topic closed
|
||||
|
||||
![]() Confirm ...user serios..multam fain...pentru gest!
Putini ar fi coborit la ora asta jos! Multam fain si toate bune ROG UN ADMIN...sa inchida topicul
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
29.05.2004 - EvZ - Surprizele litoralului 2004 | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:40 |
Cotidianul - Cinci minute cu presedintele Basescu sau o noapte cu primarul Vanghelie | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-29-2005 09:11 |
Adevarul - Acvariul sau fantana de apartament poate aduce prosperitatea | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-23-2005 07:51 |
Trucuri si sfaturi profesionale - Intretinere | Oreste | Auto | 2 | 11-14-2005 03:37 |
EvZ - Sa plangem sau nu dupa FMI? | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 07:46 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |