![]() |
![]() |
|
View Poll Results: Daca Ar Fi Sa Alegi Intre Rds&Rcs Ce Ao Alege ? | |||
Tcnet |
![]() ![]() ![]() ![]() |
13 | 76.47% |
Rds |
4 | 23.53% |
Voters: 17. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() Last edited by pablo; 01-27-2007 at 16:57. |
|
||||
|
||||
![]() pablo ... esti din mexic ?
|
||||
|
||||
![]() Cum se cheama alea din Mexic pe care le fumezi si simti ca zbori?
|
||||
|
||||
![]() e prostie cred ... e peste tot la fel (mexic)si te face sa zbori pana te loveste un plici (nu se fumeaza)
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PHP Code:
Last edited by pablo; 01-28-2007 at 14:44. |
|
||||
|
||||
![]() Pe langa ce grangureste "amicul" Pavliov, ce vreau sa spun e ca am si RDS si TC-NET. De cand TC-NET a trecut pe EUROWEB nu a fost nici macar o singura intrerupere! Pe cand RDS-ul pica cel putin o data la trei zile, la fel ca inainte.
|
||||
|
||||
![]() Ce incearca de fapt Pablo sa spuna e ca intr-adevar am vazut lume ce doreste sa se cableze la RDS ca au auzit ca TC NET a fost cumparata si stiti cum e romanul. Asta am auzit-o azi la sediul rds cand imi plateam cablul...
Ca o contracarare a acestei informatii ce circula printre abonati, binenteles alimentata de cei de la rds..cum am vazut cu ochii mei, cred ca cineva din conducerea Tc Net ar trebui sa faca un comunicat clar si sa spuna: Da, am fost preluati de o companie mult mai puternica ce ofera servicii de calitate superioara, variate de la internet pana la telefon si tv cablu prin IP TV, cel mai nou sistem in domeniu. Tc Net ar trebui sa anunte publicul ca se va vedea simtitor din februarie schimbarea la tot ce tine de Airbites. S mai important echipa Tc-Net cam ramane aceeasi sau se va mai mari, cu oameni profesionisti si cu echipamente de cea mai inalta calitate...iar sa inchei si sa ii raspund amicului Pablo : Sa o crezi tu ca TC-Net, viitoare Airbites se duce la vale!!! ps: ca fost angajat TC am fost imputernicit sa sustin oficial ce am scris mai sus.
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 01-26-2007 at 22:30. |
|
||||
|
||||
![]() thx adi.....in sf un om care sa stie cum sa raspunde...restu ...nu mai dati post msg ca habar nu aveti ce vb
|
||||
|
||||
![]() ma deranjeaza felul cum pui problema ...in ceea ce priveste degetele ridicate in aer tind sa-ti spun ca esti taran din mexic ... imi scapa numele ...oricum promit sa te urmaresc tot forumul asta
A fost odatå... Last edited by hocus; 01-27-2007 at 12:46. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() nu am zis ca vreau sa ma mut la rds ticab ..ci ..ca fug clientii de la tcnet la rds intradevar am vazut viteza lor pe torrente si ce viteza de browsing au ...nu se compara cu al nostru ......!!!!! In Schimb au faza cu telefonia si daca mai pui si internet iti intra minute pe telefonul fix gratuite ....
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() apropo ....va rog eu cei care nu aveti treaba cu topicul respektiv nu mai dati degeaba post mesage
![]()
|
|||
|
|||
![]() Intr-adevar au crescut calitatea serviciilor.Speram ca odata cu fuzionare TC-Net cu Airbites sa creasca si sa se imbogateasca calitatea serviciilor oferite de providerul nostru.Din cate cunosc ...asa va fi, numai ca va trebui un picut de rabdare.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|||
|
|||
![]() Fuzionarea fostei TLV cu RDS a adus ceva rau barladenilor?...Nici fuzionarea TC-NET-ului cu cei de la Airbites nu poate sa aduca ceva rau in oras decat poate doar ceva nou si tot ceea ce este nou sperie de multe ori ....Nu cred ca se duce "la vale"...a fost doar o mutare inteligenta din partea celor de la TC!
|
|||
|
|||
![]() ....(offtopic)pablo tu ai vreo boala de maini?...Parkinson..ceva?sper ca nu este molipsitoare!!
Ziua binecuvantata este aceea in care mi-am tinut gura inchisa in fata dusmanului. ![]() Last edited by Fallen Angel; 01-27-2007 at 22:33. |
|
||||
|
||||
![]() poate ca am si parkinson vreo prob. ?
|
||||
|
||||
![]() daca nu se moare repede de boala asta intradevar este o problema
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() am o problema cu prostia ...dar hai sa incheiem discutia ca suntem si offtopic si nu e messenger aici...oricum esti varza
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Hackeri Pe TcNet ? | pablo | Internet | 20 | 08-09-2007 15:49 |
Ce conditii tre' pt. TCnet Party ???? | Northwood | TC-NET | 27 | 06-08-2007 16:03 |
RDS vs TCNET la fotbal :D | djlyon | Bārlad | 5 | 09-14-2006 16:30 |
TCNET banat de LEVEL 3 | bbw220 | TC-NET | 8 | 10-31-2005 05:12 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |