![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Īn această toamnă cica ne vom distra la "Zilele Toamnei" intrucat primaria vrea să-şi ia revanşa pentru că nu a mai facut "Festivalul Berii" şi astfel īn perioada 7-9 octombrie se organizeaza "Zilele Toamnei". Acum dupa cate vad eu va fi cred o chestie de aia veche comunista gen "Sărbătoarea Recoltei" (cei ce au copilarit pe vremea impuscatului stiu despre ce vorbesc).
Zvonurile prevad spectacolele folclorice locale ![]() Uff ce plictiseala...
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Mda ...parca mi-aduc si eu aminte de asa ceva . Si locatia unde se vor " produce " mai sus numitii ... tot unde a fost balciul?
|
|
||||
|
||||
![]() Nu de alta ...da` sa ocolesc zona...
|
|
||||
|
||||
![]() yach
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Inca nu stiu locatia dar daca zvonurile sint adevarate..e pacat
![]() Poate totusi cineva din primarie...vede si doleantele noastre si face o seara pt tineret si una pentru cei cu fanfara ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Da penibil...e asta este
![]() |
|
||||
|
||||
![]() probabil s-a uitat ca Barladul e municipiu...ce stiti voi?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Adica?
Nu de alta dar ce are "municipiul" cu ..."muzica de camera" ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Da Dadosh asa e...sambata are nunta!....Dar degeaba e tinar daca nu tine cu tineretu
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Am auzit in seara asta la radio cat de tare se lauda primarul cu BotGros...uhh
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sarbautoarea toamnei de anul trecut a fost pe romaneste
![]() anul asta o sa fie si mai mare..... in sfarist noi sa fim sanatosi spunea cineva ca e sarbatoare comunista...........asa conducere a orasului asa sarbatoare! Forta fie cu noi! |
|
||||
|
||||
![]() Stie cineva cu ce a contribuit MIOARA VELICU pentru BARLAD? Nu de alta dar hai GUGUIANU cetatean de onoare parca mai merge dar Velicu?
Stau si ma intreb cei ce au ridicat mana a aprobare....stiu care este aportul ei la cultura noastra?
|
||||
|
||||
![]() m-ati spart cu cea sarbatoare a toamnei....nu aveti altceva de discutat decat despre prostia asta ?
stam ca niste babe la parter si mancam seminte "ai vazut tu cu cine a intrat aia in scara ? e baiatul directorului de la ....." si tot asa. Daca tot vrem sa facem ceva , sa facem o petitie publica semnata de toti :"nu o vrem pe velicu, ii vrem pe Animal X", de ex.
opriti siluirea limbii romāne. --> "orbit pentru copii cu calciu" Last edited by farfui; 09-22-2005 at 10:39. |
|
||||
|
||||
![]() LOL, se pare ca farfui are alte probleme mai importante
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() La care ziar?
|
|||
|
|||
![]() Adevarul. Ma gasiti intre 14 si 16 la Crolux :P
|
|
|||
|
|||
![]() A...duceti-va la spectacol de magie prestidigitatie, fachirism etc , diseara la ora 18, la Casa de Cultura. Eu am vazut o mica parte din show la CP Elena Farago, au dat acolo un spectacol gratuit pentru orfani. E best, credeti-ma (pentru cine nu urmareste Reality TV)
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Play-back in muzica! E de bine? E de rau? | AIWA | Muzică | 28 | 03-29-2010 13:26 |
EvZ - Traditii si superstii de Anul Nou | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-31-2005 10:37 |
EvZ - Ce bine mergea metroul la Busteni! | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-18-2005 08:42 |
Vine balciul bine-mi pare :-& | Just_Me | Bārlad | 59 | 09-04-2005 11:07 |
ce bine ca nu suntem in bucuresti... | farfui | TC-NET | 3 | 08-30-2005 23:13 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |