![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() A aparut bradul au aparut si celebrele beculetele pe stilpi dar, ca element de noutate azi am vazut ceva mai deosebit intre stipi .... nu mai sint celebrele stelutze ci au aparut niste ghirlande deosebite montate de 2 masini NEjudetene! Cum vi se par?
Ne fac cei de la conducere o surpriza de sarbatori? Nu de alta dar au mai aparut si 4 boxe outdoor ce incadreaza bradul!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Aproape in fiecare an cei de la conducere au avut surprize pt noi si se pare ca si anu acesta vor impodobi orasul ceva new rezultatul il vom vedea cu sigurantza in cateva zile si sper ca unul bun ... cat au mai costat?! putzin cu sigurantza
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Era si timpul sa mai apara si altceva in afara de beculetele alea colorate insirate simplu pe-o sarma..
|
||||
|
||||
![]() pfuai nu potzi face nika in Barlad-ul asta,, stau paparazzi cu aparatele foto pe dupa perdele!!! hihihi
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Barladul are paparazzi, nelipsitele stelute, mai nou insotite de ghirlande, si uriasul brad din fata primariei si asta-nsotit de binecunoscuta instalatie...DAR...uitam cea mai importanta problema: Ne Va Aduce Mos Craciun Zapada ? ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Boxele au o explicatie: vom avea colinde si cantece de Craciun prin statie. Si focuri de artificii cica mai faine ca la revelionul trecut. Asta probabil ca sa compenseze ca nu vom avea voie sa bubuim cu petarde prin oras
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nu fiti rai mai copii...
Eu m-am mutat de ceva timp din Barlad si ma uit la mesajele voastre si la Livecam si nu pot sa cred cat sunteti de rai (unii dintre voi). Acum stau in ardeal si pe aici de sarbatori e cam la fel ca in fiecare zi a anului. Doar unii dintre comercianti si-au pus prin ferestrele magazinelor cate un bradut din plastic, in rest nimic... Mi-e dor de atmosfera de sarbatori din Barlad cu toate luminitile si colindele din centru. Mi-e dor de oamenii de acolo, de prieteni. Bucurati-va! |
|
||||
|
||||
![]() Am uitat sa va spun... e si o parte frumoasa aici... am zapada de 3 saptamani! ... yupiiiiii
|
|
|||
|
|||
![]() ai dreptate catacaz...poate de asta nu ne mandrim catusi de cat cu barladu`nostru: pt ca nu stim cum e in alta parte.
Dar atata vreme cat fiecare din noi poate sa-si exprime nemultumirea si poate sa-si dea cu parerea in privinta de mai bine, de ce sa nu o faca? ...orisicum, tot tu esti mai fericit, doar de`...ai zapada, nu ca noi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() cel mai fericit ca e zapada e catelul meu! Eu m-am saturat deja de ea.
dragon_mihai vad ca esti suparat din cauza lipsei de zapada ... las' ca exact peste o saptamana vin in Barlad si o sa-ti aduc ceva zapada. |
|
||||
|
||||
![]() La ce ger e acuma afara, ninge sigur!
|
|||
|
|||
![]() sa de-a domnu`(primar) sa fie cum zici ru djlion.
Te-astept catacaz. Ai grija ca o sa te tin minte. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() lucia_lia2000 Da astea da..e o chestie ok...mai ales ca vechile difuzoare erau de pe vremea impuscatului si erau ca vai de ele..astea macar sint noi ..si suna clar si bine...sa speram ca in afara de colinde vom mai auzi si un mesaj doua din partea conducerii! Sa vedem ce o sa fie cu "gatitul" bradului!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Si daca nu e asa cum sa fie mincinosul??? ![]() ![]() ![]() catacaz Ada omule mai multa...daca tot aduci...nu doar o sacosa... wxdj Din pacate nu am perdele ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() hai ca simt miros de afacere ... care mai doreste? la comenzi mai mari fac reducere. (pentru partii, oameni de zapada, etc.)
|
|
||||
|
||||
![]() "vechile ghirlande ale lui Craus se foloseau ....acum sint astea noi...curios montate de o firma nejudeteana..adica banii se duc in alta parte si nu la noi in judetz..asta ma doare"
De obicei la chestii din astea se face o intreaga comisie care analizeaza diferite oferte de la diferite firme. Nu cred ca ti-ar fi convenit sa platesca "o firma de la noi din judet" mult mai mult si sa faca o treaba mai naspa. Doar e economie de piata... Din partea mea putea sa fie si o firma din Paris si sa arate Barladul ca Champs-Elysee (parca asa se scrie) daca era ieftin... |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Barlad Online - 100.000 de download-uri! | djlyon | Internet | 6 | 09-19-2006 09:21 |
Best ISP in Barlad :) | djlyon | Internet | 91 | 09-15-2006 13:31 |
EvZ - Trei autobuze din Barlad, atacate cu piulite si bile de rulment | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-15-2005 22:53 |
Noul mers al trenurilor pentru gara Barlad | djlyon | Bārlad | 2 | 12-13-2005 23:54 |
despre Barlad si barladeni | viorel_unu | Muzică | 7 | 09-05-2005 15:24 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |