![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ca azi oficial fac 11 ani de munca!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Inca putin si iesi la pensie
![]() Multi inainte! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Uite inca un motiv sa ma bucur!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Buna ziua, Barlad! La multi, multi ani, dragi locuitori ai forumului!Iote c-o venit si randul meu sa ma bucur c-a deschis, in sfarsit, cineva poarta.Am venit si eu pe la voi, sa vaz cum e, sa vorbesc cu oamenii, sa ma imprietenesc...si, drept va spun, nu o sa ma cert cu nimenea. Albaneagra
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Credeam ca are vreo 29-30 de ani Ma bucur ca unii mai au motive de petrecere... P.S. Mesajul anterior e quote la postul lui ticabd.
![]() ![]() ![]() Last edited by djlyon; 09-26-2006 at 22:22. Reason: lipire posturi |
|
|||
|
|||
![]() Ma bucur de bucuria celor care stiu sa se bucure
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ma bucur ca maine voi injura traficul "francofoniei"
|
||||
|
||||
![]() da, nu stiai cum sa te lauzi ca te duci in bucuresti .mda. (iar mananci shaorma ).
|
||||
|
||||
![]() Ai perfecta dreptate prietene! Voi minca o SHAORMA alaturi de o gasca de amici ce itzi traseaza harta Bucurestiului dupa locuri unde poti hali o shaorma OK sau de KK! Ca vorba aia sint hahalera batrina si comunista si habar nu am ce e aia shaorma! Ma duc in documentare ca sa pot face comparatie! Si pentru asta ma bucur!
![]() PS Nu am uita ce am promis ...pina apare fratelo de la Iasi..daca gasesc ai o sticla!
|
||||
|
||||
![]() Ca am terminat o sesiune care ma tinea departe de casa...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
tu ce faci?...faci cinste? |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() sunt fericit ca m`am daspartit de prietena mea
|
||||
|
||||
![]() Uh...si ea se bucura?
Ca am dormit mai toata ziua! ![]()
|
||||
|
||||
![]() nu stiu cat de fericita este EA . Important e ca am scapat de o cheltuiala in + fapt care ma face sa ma simt excelent .
|
||||
|
||||
![]() Hmm,o compatimesc...
Acu' cica ma bucur ca sunt intre 4 pereti si ma gandesc la nemurirea sufletului...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Rabdare,rabdare...o sa ajung si acolo cu voia Domnului
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Ca in sfarsit ajung acasa...in seara asta!Familie,pregateste-te...am niste emotii...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Ca am o saptamana si o zi de cand nu mai consum cafea!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Azi e 06.06.2006 sau 06.06.06 sau poate 6.6.6 | AIWA | Life | 2 | 06-06-2006 14:06 |
Adevarul - SCUMP, Dar face! Pantalonii cu LCD care ajută la slăbit | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-21-2006 08:29 |
EvZD - Gorbaciov face fitness | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-16-2006 09:26 |
19.08.2004 - EvZ - Cascheta il face pe politist | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:14 |
cica se face peering tc-net - rexnet | andrei80 | TC-NET | 5 | 11-23-2005 02:27 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |