![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() De vanzare guppy, black molly, tetra si betta. Urgent ca am suprapopulat acvariul!!!
|
|||
|
|||
![]() si km ce preturi au pestii tai?lasa si u ceva detalii un nr de tel sau un id k mar interesa
|
|
||||
|
||||
![]() id-ul este afisat...ai in dreapta un Y de la yahoo messenger, adica: acvaristika
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 04-29-2007 at 16:18. |
|
||||
|
||||
![]() spune fratelo preturi sa vad ce impozit platesti la stat ...nu te mai da la fund
![]()
|
||||
|
||||
![]() ca intodeauna un raspuns pe masura din partea lui hocus..
![]()
|
||||
|
||||
![]() ok atunci spune-mi pretul cu 19% il scad eu dupa asta
![]()
|
||||
|
||||
![]() Dar ce treaba ai tu cu TVA-ul? Impozitul pe profit e de 16%. Iar eu poate dai si un discount in functie de cantitate...deci ai de calculat. Oricum ma bucura faptul ca voi avea un contabil pe gratis..
![]()
|
||||
|
||||
![]() eu ma ocup de tva domnu' impozitul pe profit e luat de fratele meu cåramidå (TDP
![]()
|
||||
|
||||
![]() atunci am scapat usor de tine: sunt neplatitor de TVA
![]()
|
||||
|
||||
![]() TDP ... asta plateste toata lumea ...
|
||||
|
||||
![]() neplatitorii de tva si pf-urile ... platesc impozit pe venit...e o mica diferenta intre profit si venit...intereseaza-te si vino cu informatii clare..
![]() ps: mingea e in terenul tau .
|
||||
|
||||
![]() totusi...nu era vb de niste pesti pentru vanzare ?
|
||||
|
||||
![]() ok pe mine m'ai convins ...dar pe Bodu sigur nu'l faci cu vrajeala asta ... si oricum eu vorbeam si in ultimul meu post plus in alte doua cred de TDP ...tu nu ai zis nimic de asta ptr ca nici nu stii ce este ...dar ca sa nu intrebi din mandrie imi bagi alte chestii de la tine ....deci ... unde e mingea ? ...cred ca e usor OUT !
|
||||
|
||||
![]() hai sa bat eu de la margine si sa iti reamintesc ca bodu e out de ceva vreme...si gata...sa revenim on topic: schimburi de pestisori si accesorii
ps. topic closed..s-a terminat marfa
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 04-29-2007 at 21:38. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bancuri (what a big joke!) | djlyon | Fun | 1322 | 02-06-2017 14:59 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |