![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() era altceva ... si in tc si in airbites clinetul conta ...era "lins in cur" atat cat se putea ... acum in rds nimeni nu conteaza ... au un vagon de portocale si se caca pe portocala aia care a cazut din vagon ...nimeni nu se ridica sa o puna inapoi ...ii doare la basca
|
|||
|
|||
![]() Da, dar totusi vezi ca nu prea cad portocale.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Mai naspa e ca daca acea portocala vrea sa renunte la vagon....trebuie sa anunte cu o luna in avans ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() ba cad, din diferite motive ...crede-ma ca am lucrat in zona si cunosc, sau mai bine spus cadeau destule inainte de a ramane doar vagonul RDS
|
||||
|
||||
![]() ...portocala aia daca e sustinuta de hartiute e ok sa se duca la oficiul de protectie a portocalelor, dar daca in hartiute scrie undeva ca se rezolva o solicitare in 30 de zile lucratoare si portocala a dat cu zeama pe hartie atunci e bine sa astepte 30 de zile
|
||||
|
||||
![]() Hocus .. Oficiul de protectia portocalelor din care imi aduc aminte au o cutie postala ascunsa prin orasul asta cat despre sediu drum bun la Vaslui. La noi in romania nimic nu se respecta.
|
|||
|
|||
![]() Neaga, se respecta daca ai rabdare si talent la compus instiintari si reclamatii. Daca ai cunostinte printre juristi sau avocati ai sanse mai mari de reusita.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() In unele cazuri iti spun din punct de vedere juridic, nu ajungi la o finalizare. Chiar daca ai cunostinte printre juristi sau avocati, sansele sunt reduse ai uitat sa specifici si de calitatea lor si de plicul pe care il ai in buzunar pe sistemul asa se merge in R.O.M.A.N.I.A Iti dau un exemplu concret - Firma InterConect ( Softkit ) in contractul pentru furnizarea serviciilor care le au catre client - sunt stabilite alte cauze contractuale, realitatea e alta ![]() Despre ce e vb. Un client renunta la abonament ok - insa in contract chiar daca belesti ochii preziceasza ca dupa prima luna neplatita intri in stand bye dupe ce trec 15 zile primesti o adresa care se afiseaza de cate ori ai mufa de net in pc si vrei sa intri pe goagle sau gogal in care esti atentionat sa te prezinti pentru plata facturii, dupe care daca esti nesimiti si tot nu ai platit mai trec 30 de zile si te sterg din baza lor de date. Defapt ce am scris mai sus e doar in contract. In realitate daca nu treci sa dai cu semnatura si cu cererea de reziliere chiar daca nu ai net chiar daca astea te pun pe stand bye factura merge, mai platesti si penalizare iar cand e cazult astea te dau in judecata. Concluzie - Uneori contractele nu prezinta realitatea. Eh.. imi place ca mai sunt persoane de au incredere in sistemu ticalosit ( parca asa spunea Tata Baselu despre justitia din romania ) sau am gresit eu ![]()
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 02-10-2010 at 11:59. |
|
|||
|
|||
![]() Nu stiu despre ce vorbiti voi , eu am RDS de cand au dat drumu la noi in Barlad , pot numara pe degete de cate ori a picat net , si 90 % din acele cazuri a picat pentru ca lucrau baietii .
Viteza mare , ip dinamic . Tin minte cand aveam Tc-net acum .. ani de zile si mergea cu 18 kb/s sa tragi ceva "de pe net" nu de pe retea ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Nimeni nu a spus ca RDS are probleme cu distributia serviciilor, logic ca RDS este lider de piata in judet. Nu a spus nimeni ca RDS are viteza mica pentru download, cat despre "picat" in 5 ani de zile nu cred ca mie mi-a cazut netul de 3 ori si daca a picat probabil din motivele mentionate de tine mai sus lucrau baietii. In sfarsit m-am lamurit si cu factura RDS - asadar - - RDS tel (digi tel) - se factureaza cu 2 luni in urma, platesti in februarie pentru dec. - DIGI TV - se facturaza lunar. - RDS LinK - se facturaza lunar. Toate bune si frumoase .. dar pentru ce masa trebuie sa astept eu inca 1 luna - 2 pentru reziliere.. indiferent la ce vreau sa renunt.. fie internet, tv, telefon. Ok discutia oricum a deviat de la subiectul initial. Cert este ca RDS -RCS e singura firma din Barlad care mai furnizeaza ceva . Restu firmelor de tip - Rex - Spectral se exclud.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
bineinteles, depunerea cererii pana pe data de 5 e doar primul pas, pentru ca apoi apar sicanele pentru a te mai intarzia, sicane care le face oricine, dar de care poti scapa daca te tii tare pe pozitii...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
off topic
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 02-14-2010 at 11:13. |
|
||||
|
||||
![]() Superinteresant!
Articolul dar si comentariile! http://ionut-benea.blogspot.com/2010...tul-de-la.html
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Barladul in mass-media | djlyon | Mass-Media | 4 | 09-22-2014 19:47 |
Gandul - Orange taxeaza in euro, Vodafone ramane la dolari | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-10-2006 09:44 |
Gardianul-> Telefoanele dvs. pot ramane fara ringtones-urile 'Ghita' sau 'Tokyo Drift' | AIWA | Mini revista presei | 0 | 09-22-2006 16:42 |
poza cu barladul din satelit | keNnY | Bārlad | 16 | 02-20-2006 19:28 |
15-09-2005 - Adevarul - Portabilitatea numerelor telefonice ramane o iluzie pana in 2 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 09-15-2005 21:29 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |