![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Sarmalutze cu smantana si mamaliguta calda
|
|
||||
|
||||
![]() how cute
![]()
|
||||
|
||||
![]() offtopic: adevarul ca e criminala reactia lui farfui imi aduce de o reactie asemanatoare provocata de mine insa.
acu ontopic mi-era pofta de o mancare clasica pentru romania bors cu fasole asa ca am pus-o pe maica-mea sa-mi faca asa ceva si ma surprins si cu niste fasii de varza ![]() bon apetit... |
|
||||
|
||||
![]() TWISTED..bun asa...POFTA MARE
Ciorba burta(home made) jumari la ceaun cu mamaliga si mujdei clatite pepsi si vin alb ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() PUI la rotisor cu mamaliga si branza cu smantana !
|
||||
|
||||
![]() Pastrama piept pui + brinza topita si o cana de ceai!
Astept sa se faca ora de plecat la masa ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Maine mananc PUI cu SMANTANA + MAMALIGA
|
|||
|
|||
![]() eu sint mai smerit. am mancat bors cu carne de porc si felul doi o inventie a mamei mele de pat : carfofi nature cu friptura-n sos de ciuperci a la france...vreti reteta ? va astept pe forum .. e temelie.. guten apettit !!!
|
||||
|
||||
![]() Azi am mancat la batrini
![]() -supa cu galuste -mamaligutza+brinza+smantina -pui pe sticla cu piure -vin ros(de la beci) si apa borsec -placinta cu briza vaci si stafide toate astea in sinul naturii in gradina (ai mei stau la casa) la umbra
|
||||
|
||||
![]() Azi ma mancat :1.O farfurie de ciorba.
2.O portie de ficatzei prajiti 3.Branzica cu smantanica (sa nu radetzi hhh) cu mamaliguta calda. 4.Un somn bun |
|
||||
|
||||
![]() mah da va respectati
![]() eu am mancat carne cruda cu pepene galben. va recomand si voua ![]()
|
||||
|
||||
![]() De care carne cruda?
Eu am mancat cruda doar din aia pentru mici ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ce distrusi sunteti.
eu am mancat bataie de la niste tigani, cand eram mai mic.
|
||||
|
||||
![]() Ai mancat prea multa
![]()
|
||||
|
||||
![]() FARFUI pofta mare
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 08-31-2005 at 09:18. |
|
||||
|
||||
![]() Eu am mancat pamintu in fuga ca erau niste caini vagabonzi intre blocuri DON PRIMAR MAI SUNT CAINI ...in orash hhh Si cu 2 si cu 4 picioare pt ca cei cu doua nu stiu sa-i adune pe cei cu patru Era sa iau o muscatura seriosa pacat ca dL. "CAINELE" nu posteaza pe forum sa zica ce a apucat sa manince din mine .
|
|
||||
|
||||
![]() ...pai cum sa posteze daca a turbat dupa ce a muscat din tine ?
![]()
|
||||
|
||||
![]() Cum mai exista caini in barlad?
|
|
||||
|
||||
![]() LOL s-au inmultit f-r-e-n-e-t-i-c ! ! !
Pana mai de curand aveam la bloc vreo 2, acuma-s vreo sase..
|
||||
|
||||
![]() Alooo Primaria!!! Mai merge acel "tel verde"
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |