![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Securitate
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() deci sunt sigur ca atzi vazut la tv faza urmatoare
http://www.zoso.ro/2009/02/politia-d...-cai-mari.html sunt curios ce parere aveti..... in alte tari pe masinile politiei scrie TO SERVE AND PROTECT, la noi nu scrie nimik ptr . ei nu fac nimik , doar te asteapta la colturi ascunsi ca sa te opreasca fara motiv si sa ti gaseasca motive ptr a te amenda! am fost la Paris am stat 10 zile , am circulat in oras si in franta in general nu ma` oprit nimeni niciodata...........ptr ca acolo e o tara civilizata unde se merge pe principiul : sa ajutam cetatenii si sa i protejam, nu ' sa-i pandim si sa le luam banii abuziv' mie greata pur si simplu cand vad politia rutiera......si nu numai, sunt si politisti care isi fac datoria dar prea putini........ |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adevarul - Un bărbat din California a uitat complet că era fumător după ce a avut un accident cerebral | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-27-2007 01:37 |
Gandul - Un bărbat din Bârlad a murit în stradă, aşteptând Salvarea | djlyon | Mini revista presei | 0 | 06-22-2006 10:42 |
Gandul - Poliţia se pune cu radarele pe maşinile de fiţe din Mamaia | djlyon | Mini revista presei | 1 | 06-02-2006 12:01 |
Adevarul - Un elev a fotografiat cu telefonul un OZN | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-25-2006 22:46 |
Gandul - Un bărbat s-a sinucis din cauza facturii la telefonul mobil | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-01-2006 15:01 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |