![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() si ce ai luat?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Initial as fi vrut Sony Bravia, dar cum nu aveau decat cu diagonala de 82, ceea ce era prea mare pentru camera in care urma sa fie amplasat, am optat pentru Un Samsung de 66 cm, de care sunt foarte multumit. Mai exact: http://www.compari.ro/televizoare-c3...p13504484.html
|
||||
|
||||
![]() mi am luat un sony bravia engine 2 si se vede super , l-am luat cel mai mult ptr ca jok pe el cu un ps3 , dar sony e sony!
|
|
||||
|
||||
![]() merg si eu cu o bila alba ptr sony
|
|||
|
|||
![]() Bila neagra pentru toate LCD-urile. Am un CRT mancal-ar mama de 21 de inch... n-am treaba cu el. L-am scapat si de beton si tot functioneaza. i-am dat nenumarat pumni, nenumarate palme, suturi si tot functioneaza. La un LCD si daca pocnesc o musca mai tare pe ecran si distruge,... ca sa nu mai vorbim ca nu-i pot aplica corectii fizice
![]() Asadar, fiabilitatea acestor produse tinde spre zero... si cata vreme va fi asa.. pentru mine LCD SUCKS ! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Era vorba de TV lcd. Nu vad de ce trebuie sa "aplici corectii fizice". Am si TV si monitor LCD si functioneaza impecabil, asa cum probabil functiona si al tau pana sa-i aplici "corectiile". Iar despre avantajele lcd-urilor in fata crt-urilor nici nu mai e cazul sa vorbim. Sunt evidente.
|
||||
|
||||
![]() Alecu iti recomand un tv din fier beton si il vei avea toata viata, lasa ne pe noi sa ne uitam` la lcd stim care este diferenta!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Ce marca e CRTul tau? Din alt punct de vedere si eu sint fan CRT mai ales ceva facute de firme ce respecta utilizatorul si nu prin nu stiu ce port asiatic dar totusi sint anumite monitoare LCD ce chiar merita a fi cumparate! Revenind la subiect intre a avea sau nu un TV-LCD ...personal eu spun ca se merita! Preturile sint destul de bune si nu te supara dar la un LCD-TV se vede un meci altfel!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Marca este Panasonic. CRT e mult mai bun decat LCD! Oricand !
|
|
||||
|
||||
![]() Tare asta, auzi, sa ii aplici o corectie crt-ului =)). Ii pui si jacheta din piele si ceva curele? Ii dai si cu biciu' ?
![]()
SHUT UP! Last edited by andrei80; 11-20-2008 at 20:03. |
|
|||
|
|||
![]() doar teoretic...practic, peste 226BW zic ca se afla LCD LG L226WA-WN HDMI, din toate punctele de vedere, sau se poate incerca si modelul LCD TFT Widescreen LG M228WA-BZ, care mi s-a parut ok
![]()
|
||||
|
||||
![]() Am zis "unul dintre". Oricum, nu cautam boxe, hub usb, hdmi si alte cele la un monitor. DVI-ul e suficient. Problema e panelul folosit, calitatea materialelor si mai ales a componentelor si asamblarii si eventual designul, iar 226BW e din gama premium si era printre cele mai scumpe cand inca se mai producea(pana sa apara T220). Macar zic mersi ca sunt toti pixelii intregi, avand in vedere cate monitoare "premium" am vazut pe emag la capitolul resigilate cu pixeli morti. Peste orice monitor de 22" as fi ales Horizon 2206SW pt componentele de calitate si mai ales pt panelul LG grade A+ cu culori f. bune si 0 pixeli morti garantat. Problema e ca era gaura in stoc atunci cand m-am hotarat sa trec la LCD si am gasit 226BW-ul sh cu pret rezonabil si garantie multa.
SHUT UP! Last edited by andrei80; 11-21-2008 at 11:50. |
|
||||
|
||||
![]() Foarte interesant dar discutia era despre televizoare LCD. Asadar, sa revenim la subiect.
|
|||
|
|||
![]() Eu AM LG M228WA-BZ pe post de monitor si sincer sunt foarte multumit de el. Ca TV am un Samsung de 82 cm diagonala(nu mai stiu exact codul)si care se vede f bine
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |