![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Dragi forumisti si dragi forumiste
![]() In caz de nu stiati Barladul are echipa in Liga a IV-a. Momentan este pe locul 2 in clasament si orice victorie ii poate aduce promovarea in Liga a III-a. Avand in vedere ca ca primul loc este ocupat de Zorleni care foloseste orice mijloace pentru a castiga, propun sa mergem la meciuri cat mai multi pt ca atat mai avem o echipa de fotbal chinuita si aia, care inafara de meciul cu Zorleniul terminat la egalitate 1-1 (blat cu arbitrul) a reusit sa bata in fiecare etapa cu cel putin 6 goluri diferenta. ![]() Asa ca hai cu totii sa mergem la meciuri sa-i incurajam pe acesti baieti talentati ca sa aiba si ei pentru cine lupta! P.S Intrarea la stadion e GRATIS ! Si nu se stie, la anu in Liga a III-a, poate peste 3 ani in Liga a II-a si in continuare ma abtin ca e nevoie de multi $$$. ..................................... HAI FC BARLAD ........................................ .........................(Sa luam exemplul celor de la Vaslui).......................... |
|
||||
|
||||
![]() dupa cate shtiu eu e o mare "batalie" intre FC Barlad si Zorleni sigur ca putem ajuta ,dar ceva mai multe detalii pe aicea cei care le detzin despre aceasta formatie ar fi foarte benefica ,astfel se starneshte interesul de a merge sa vedem ceva .thx
|
|
||||
|
||||
![]() anunta cand e meci.. si venim
![]() |
|
|||
|
|||
![]() dupa cate shtiu eu e o mare "batalie" intre FC Barlad si Zorleni sigur ca putem ajuta ,dar ceva mai multe detalii pe aicea cei care le detzin despre aceasta formatie ar fi foarte benefica ,astfel se starneshte interesul de a merge sa vedem ceva .
Pai echipa sa format in vara acestui an cu ajutorul domnului Albu si a primarului nostru ( C. C ) . Si vrea sa promoveze in divizia C . Dar eu cred ca nu are nici o sansa pt. jocurile sunt facute ca Zorleniul sa intre in divizia C pentru a vinde locul . Echipa este formata din jucatori care abia au terminat junioratul la LPS Vaslui ( in mare parte ) si retul sunt barladenii . Echipa este antrenata de Coste Botez ( fost secund in diviza A la Vaslui ) . Ce sa va mai zic ? intrebati |
|
||||
|
||||
![]() cand sunt meciurile si unde se joaca?
cred ca totusi s-a terminat turul....sau nu ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
ai ghicit . incepe in martie returul sau in aprilie depinde de vreme . si se joaca pe stadionul FEPA |
|
||||
|
||||
![]() Sa zic drept ... eu nici nu shtiam ... k mai nou se cheama FC Barlad ... Apropo ceva galerie organizata are ? Ceva eforturi ... din partea unor persoane care vor sa faca intr-adevar ceva pt. clubul asta ...ar inlatura ... orice rivalitate ... dintre Barlad si Zorleni ,,, Apropo am mai citit o data prin presa ceva de genul ... ca se fac demersuri din partea celor de la FC Vaslui ,,, sa devenim ...echipa satelit ...
|
||||
|
||||
![]() FC Barlad 17 - 0 FC Ibanesti sau ceva de genul... nu am putut sa numar golurile
|
|
||||
|
||||
![]() asta e scor de rugby ?
|
||||
|
||||
![]() A fost 16-0 de fapt, iar fc Ibanesti e o echipa de baieti ce muncesc in timpul saptamanii si joaca doua ore fotbal de placere duminica, platind chiar si arbitrajul cu bani din buzunar.
Daca ar face si ei cateva antrenamente in timpul saptamanii...daca ar fi niste bani de undeva...in timp nu ar mai fi 16-0...ci macar un 2,3 -0 :P
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 03-19-2007 at 11:21. |
|
|||
|
|||
![]() Când e primul meci? Mi-ar face placere sa vad un meci.
|
|
||||
|
||||
![]() Primul meci amical se va juca la Tecuci, sâmbătă 31 martie, cu echipa din localitate FC Tecuci, aflată si ea în Liga a IV-a din judetul Galati. Pentru luna mai, se poartă acum negocieri cu echipa Jiul Petrosani, din Liga I Natională, care este posibil să joace cu FC Bârlad un meci amical în perioada 16-20 mai. Deocamdată, mai sunt de perfectat câteva detalii financiare. “Este normal să ne încercăm fortele cu echipe puternice, deoarece obiectivul nostru, cel de a intra în Liga a III- a, implică muncă, ambitie, tehnică de joc. Jocul cu echipele mai slabe din Liga a IV-a nu scoate în evidentă valoarea jucătorilor, care se vede doar în meciurile grele. Asa că, vom încerva să jucăm cât mai multe meciuri amicale, cu echipe din celelalte judete, care vor dori să joace cu noi, iar în luna mai, meciul cu Jiul Petrosani, dacă va avea loc, va fi cel mai bun test pentru jucătorii nostri”, a spus Costinel Botez, antrenorul FC Bârlad.
.............si inca ceva : Lucrurile mari se fac cu rabdare!!! |
|
||||
|
||||
![]() Aceasta e o propunere pentru stema clubului FC Barlad!
Astept propuneri!!!! .............lucrurile mari se fac, cu rabdare! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() pai in primul rand pe cine reprezinta fc barlad...de cine este finantata...si multe alte detalii ...
fc vaslui este echipa lui porumboiu...chiar daca se cheama fc vaslui...fc barlad ..daca este echipa cuiva...poate acel cineva/cuiva vrea sa-si personalizeze sigla.... daca este echipa primariei....atunci sigla poate fi inspirata din stema barladului...apropo...care sunt culorile clubului...sau echipei..?? hai sa le facem cate un X pe tricou si sa le spunem X-men..:P Last edited by dadosh; 03-30-2007 at 01:20. |
|
||||
|
||||
![]() Asta e si ideea!
Avem o echipa care sigur va promova in LIGA a III-a si daca se baga putini bani in ea s-ar putea sa ajungem undeva mai sus. Dar stiti cum e daca ceva nu atrage atentia, de acel ceva nu va fi interesat absolut nimeni. Ei bine daca am face noi o gasca de 20-30 de insi, poate mai multi care sa incepem cat de cat o miscare pentru echipa locala atunci barosanii de pe aici ar vedea ca lumea e interesata si ar baga bani(parerea mea). Oricum! M-am interesat si am aflat: culorile clubului sunt : ALBASTRU ALB ROSU. Si daca e treaba primariei atunci sa spunem ca singurele elemente mai semnificative care pot fi adaugate la stema sunt: spic de grau, peste, sau rulment. Din cate stiu eu echipa e finantata atat de primarie cat si de cativa oameni din BD mai cu dare de mana. Sincer mie mi-ar place sa bagam ceva cu un cap de zimbru. As dori sa primesc si eu idei pentru un nume de galerie (ex: la Vaslui sunt deja DEVILS EXCENTRIC FURIEUX DOROBANTII). Astept parerile voastre! |
|
||||
|
||||
![]() Desi a pierdut meciul cu ZOrleni, FC Barlad v-a juca in vara PLAY-OFF de promovare in Liga a III-a
Meciul dintre Unirea 2006 Zorleni si FC Bârlad a fost asteptat cu sufletul la gură de toti oficialii celor două echipe. Disputat ieri, la Zorleni, pe un teren care a iscat discutii aprinse între oficialii bârlădeni, cei din Zorleni si reprezentantii AJF Vaslui, meciul s-a încheiat cu victoria jucătorilor din Zorleni 2-1 (1-0). Pentru gazde au înscris Furcoi (min. 20) si Olaru (min.60), golul de onoare al bârlădenilor fiind înscris de Cozma (min. 80). Bârlădenii au jucat inexplicabil de prost, nimic nu le-a iesit, asta dovedind că au clacat psihic, deoarece pentru jucătorii FC Bârlad se pare că Unirea Zorleni este o barieră de netrecut. Încă din primele minute ale meciului si până la final, zorlestenii au dominat si au arătat că îsi doresc să învingă, astfel ei păstrându-si pozitia de lider în seria I a Ligii a IV a, FC Bârlad rămânând pe locul II. Ambele echipe vor merge în play - off, unde vor lupta pentru a ajunge la meciul de baraj, dintre echipa câstigătoare a campionatului judetean Vaslui cu o altă echipă lider din judetele Iasi, Bacău, Galati sau Vrancea. Cert este că jucătorilor zorlesteni nu li se poate imputa nimic, decât poate pofta de joc, în timp de bârlădenii, care au avut parte de un arbitraj foarte corect asigurat de Iulian Andronache (Bârlad) asistat de doi tusieri din Vaslui, nu au arătat mare lucru pe teren. Antrenorul Costinel Botez, marcat de pierderea meciului, care ar fi contat doar pentru palmares, deoarece obiectivul de a ajunge în play - off este atins, a declarat că este extrem de supărat pe jucătorii săi. „A câstigat cine a dorit mai mult, cine a fost motivat. Noi am jucat prost, fără ambitie si dăruire, ceea ce nu ar trebui să lipsească unei echipe ca FC Bârlad, care a beneficiat de toate conditiile de antrenament plus cantonament si salarii la timp. Este inexplicabil, vom face o analiză temeinică vom lua măsurile ce se impun si ne vom juca cartea până la capăt“, a spus antrenorul echipei FC Bârlad, Costinel Botez. La rândul său, Daniel Olteanu, directorul executiv al FC Bârlad, a declarat că pierdera acestui meci a determinat pe finantatorul echipei să umble la primele si salariile jucătorilor. „Vom analiza astăzi sau mâine ce măsuri vom lua, dar cu sigurantă că nu se vor mai da primele de joc iar salariile vor fi date doar 50 %, restul fiind prevăzut a se acorda la finalul play-off-ului, când ne vom atinge obiectivul, acela de a juca meciul de baraj, pentru calificarea în Liga a III a. Jocul fotbalistilor bârlădeni a fost slab, nesigur, nu s-a legat nimic, iar unii jucători am avut impresia că joacă pentru Zorleni si nu pentru Bârlad“, a precizat Daniel Olteanu, directorul executiv al FC Bârlad. |
|
||||
|
||||
![]() Terenul cu pricina este relativ bun fata de altele de prin satele judetului...imagini sunt puse la postul cu fc ibanesti
Sa nu uitam ca majoritatea echipelor de la tara, joaca de placere ca nu au nici un fel de sponsori sau finantatori...si totusi "vedetele" si-au luat-o la Zorleni
Mda...sunt roman in Romania... ..daca toti sunt nesimtiti..tu de ce ai fi corect? Last edited by Adrian; 04-23-2007 at 10:47. |
|
||||
|
||||
![]() Tyv86 stema aia e cam ghencista
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() pai hai sa ne intalnim la o bere sa discutam . ne gandim la o locatie unde sa intalnim pentru a lua decizi . cautam un lider . pregatim niste benere ,
cei interesati . sa posteze si sa zica data si ne gandim si unde si vedem ce facem ? propuneri Last edited by DjED; 06-22-2007 at 21:37. |
|
||||
|
||||
![]() mai e mult pana la bannere si steaguri..intai sa gasim oameni care vor sa se implice
![]() ![]() Last edited by pending; 06-29-2007 at 13:22. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
E adevarat ca toata lumea e corupta, si, in speta, conducerea Barlad Online-ului? | Kent | Life | 53 | 11-26-2006 16:11 |
Abuzuri la RDS Barlad | djlyon | Bârlad | 112 | 10-05-2006 08:04 |
Barlad Vara 2006 | Maarten | Bârlad | 12 | 09-17-2006 02:37 |
se cauta participanti focus group Barlad | corina.murafa | Bârlad | 0 | 06-09-2006 17:53 |
Aveti poza cu STEAUA la Barlad? | drag17axl | Bârlad | 5 | 06-08-2006 22:44 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |