![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Daca aveti vreo idee legate despre clubul Fc Barlad va rog sa postati aici :P !
|
|
||||
|
||||
![]() mai flacai, care doreste sa faca galeria la Fc Barlad...!
![]() Mai intai se v-a face grupuri de suporteri , cu bannere ,steaguri , fulare, etc. deci cine doreste sa isi uneasca vocile pentru a crea o galerie sa ma contacteze (andrei_dorian_nd) PS: Legile Ultras -le cunosc. Dar pana atunci va asteptam vineri la meci Fc Barlad-Ceahlaul Piatra Neamt II SA fie cat mai multi , voi aduce steaguri,si se va canta..! Va astept LA PELUZA NORD! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Stii k vinerea trecuta am incercat sa surpridem umpic Barladenii sper k si acum impreuna q voi sa o facem...
---=== HAI BARLAD===--- |
|
||||
|
||||
![]() vineri la ce ora?
cat este intrarea pe stadion? cei ce vor sa ajute fc Barlad ar trebui sa faca mai multa publicitate...apelati la prieteni...avem 2 radiouri in barlad...pot fi facute 2-3 anunturi gratuie ca e meci...data si ora...pana la urma pot fi luate ca stiri sportive... nu ca publicitate... Avem si ziare in barlad.....si redactorii de aici pot fi sensibilizati....asa...cate un articol in fiecare zi despre FC Barlad....in care se specifica in treacat data si ora partidei... |
|
|||
|
|||
![]() vineri la ora 17:00 pe stadionul fepa !!! lasa si tu un id de mess dadosh
![]() 2 lei e intrarea ! cel putin asa a fost pana acum probabil atat e si vinerea asta ![]() |
|
|||
|
|||
![]() s a schimbat ora meciurilor
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Salut.
As dori si eu sa stiu de ce cetatenii barladeni nu trag la stadion la meci... Orasul este mare o populatie destula incat macar meci de meci acasa sa fie peste 500 de persoane meci de meci... nu stiu dar nu prea sunt interesati.. poate pentru ca echipa e in liga a 3-a dar.. oricum ar trebuii din ce in ce mai multi cetateni sa vina la stadion. Vad in fiecare week-end ca tot aud urlete "goooooooooooooool " , la meciurile echipelor din buCUResti... Deci dragi barladeni... Stingeti televizoare , scoateti bani din buzunare si veniti pe stadioane.
|
|||
|
|||
![]() andreifan16, ai dreptate pana la un punct.
Te rog sa eviti sa mai folosesti sintagme tendentioase ca "buCUResti". Nu suntem noi in masura ca sustinatori ai echipei FC Barlad sa vorbim asa. Cu toate astea, rezumatele partidelor din Liga I sunt pe toate posturile asa ca chiar ar trebui sa vina lumea la stadioane ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ... am spus "buCUResti " pentru ca urasc taranimea de capitala.. si pentru ca urasc toate echipele de bucuresti.. stiu ca la barlad este iubita steaua.. dar asta nu conteaza... nimeni nu are nimic impotriva cu asta... daca cei din barlad chiar iubesc fotbalul .. ar trebuii sa vina si la echipa locala !
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bancuri (what a big joke!) | djlyon | Fun | 1322 | 02-06-2017 13:59 |
Fratilor hai sa ajutam pe FC Barlad! | tyv86 | FC Bārlad | 63 | 04-06-2008 14:45 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |