![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() personal sper k dupa inkeierea sezonului rece
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Nu spun ca nu e buna initiativa dar degeaba sunt montate camere de supraveghere doar pe centru,iar printre blocuri in unele zone e intuneric .O persoana nu poate circula doar pe centru,ca sa se simta in siguranta. Sa speram ca o sa fie mai bine!..
Last edited by bagacioasa; 02-07-2007 at 10:25. |
|
||||
|
||||
![]() ...
Quote:
|
||||
|
||||
![]() Adevarul me ca si avem un oras extraordinar de mare...sa avem unde pune 46 de camere si 10 radare fixe....eu zic sa le marim totusi numarul camerei...si sa puna una si in....domnului primar..mai bine.
|
||||
|
||||
![]() E bine..poate asa se vad masninile lui tata conduse de copilu lu tata ce face ture dupa fete cu viteza!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() da ,,avand in vedere ca semafoarle sunt la 100m dsiatanta unul de celelalt se depashshte foarte frecvent viteza de 200km la ora
![]() |
|
||||
|
||||
![]() unde mai pui ca intre semafoare mai exista si treceri de pietoni nesemaforizate unde mai calci usor si acolo frana daca situatia o cere, curiozitatea mea este cam cat costa toata treaba asta
|
||||
|
||||
![]() wxdj & hocus
Va fac o invitatie intr-o anumita locatie (sint 2 de fapt) undeva dupa ora 24 si in maxim 1 ora o sa cunoastetzi viatza de noapte rutiera!Poate asa o sa vedeti ce inseamna sa ai o masina puternica cu care sa faci "reprize" de "calcat" Asta pentru faza de noapte! Pentru faza de zi..e bun ...vine caldura apar "masinile cu 2 roti" (deja au si aparut) si asa vrea sa vad atunci daca mai risca cineva sa faca slalom printre masini...sint curios ce faci wxdj (stiau ca ai carnet si masina) cind itzi apare un asemenea teribilist si "dubleaza" banda trei sau itzi apre in fatza pe contrasens! Hocus tu faceai scoala..banuiesc ca intructorul ti-a spus ce inseamna sa ai un motociclist rebel in trafic! Nu mai priviti "la prima vedere" chestia cu aparatura de filmare! Imi aduc aminte de camera din turnul primarie si cazul dat si de cei de la protv! Sint convins ca ea nu a fost pusa pt asa ceva dar a fost folosita si uite la un alt scop! Ai masina si ti-o sparge un "nea gica" (vezi cazul cu dacia pe teava de gaz) si pleaca cu ea la plimbare si poate ..nu o mai gasesti..o baga undeva la taiat si revalorificat nu e bine ca ea sa apara undeva filmata de 1 sau mai multe camere? Macar ai un indiciu...nu Sau chestia cu parcarea la misto "vine doamna lasa avaria pleaca la cumparaturi se intoarce scoate avaria si pleca linistita ca a fentat iar sistemul! Cazuri de astea daca sint (si sint destule) crezi ca nu pot fi atentionate?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() scuze aiwa sunt un rebel ,nu ma pot incadra in sistem
![]() |
|
||||
|
||||
![]() eu nu sunt rebel imi place sistemul bine organizat DAR IEFTIN !!! ca daca se platesc cateva miliarde pentru zeci de camere din care numai cateva sunt cu adevarat folositoare atunci AM O PROBLEMA ! deci sunt de acord cu tine dar vreau sa stiu cat "ma" costa atata tot
|
||||
|
||||
![]() Trebuie sa spun ca si eu sunt rebel, cam parchez pe unde ma apuca si uneori depasesc 60km/h pt ca abia plec de la un semafor si prind galben-rosu la urmatorul daca nu o calc. Cred ca sunt multe locuri in care se pot baga banii decat in 10 camere/100m, nu mi se pare ca asta e o problema atat de mare la noi in oras. Chiar e cuib de curse ilegale Barladul?
|
||||
|
||||
![]() Noaptea, cand nu merg semafoarele, da.
|
||||
|
||||
![]() daca ai 3 sau 4 camere de la gradina pana la primarie cred ca este suficient sa nu lasi pe nimeni sa accelereze foarte mult mai ales ca daca sunt cu radar te prind de la distanta mare si acopera destul pe lungimea strazii
|
||||
|
||||
![]() am inteles ca nu s-a aprobat...erau asa cum spune si Hocus (prea scumpe) insa se vor monta fara radar...la chestia asta inca se discuta!
|
||||
|
||||
![]() da politzaii nostri ce fac?....chiar nu pot sa faca o luna tura de noapte si sa se termine cu cursele ilegale...sunt asa multe masini beton in barlad?...sau soferii au 100 de carnete?
da ...mi-ar place sa avem camere in barlad...sa poata fi vazute imagini prin internet...mai ales de craciun ... cu pomul ar fi fost excelente....dar de la a baga o groaza de bani doar pt a prinde 10-15 vitezisti...e cale lunga.... sa organizeze primaria curse de viteza legale...2-3 curse pe an si-i linistesti pe baieti... |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() nu ii linistesti ... ca isi pregatesc motoarele si trebuiesc testate ... unde? pe soselele noastre ... nu e chiar asa de simplu
|
|||
|
|||
![]() foarte bune camerele ...asa poate o sa isi dea seama si primaria cum au fost montate/sincronizate semafoarele ....si asa poti simplu sa ii dai in judecata cand 2 masini au accident ca au trecut pe culoarea verde amandoua.
10 radare fixe...asta mi se pare o prostie si nu cred ca or sa dea bani pentru ele. 1 luna sa le monteze si sa le si dea in folosinta ...greu de crezut Cat costa? ... e o intrebare grea. Hocus cand ai spus cateva miliarde sper ca te-ai gandit la peste 5. :d (daca as avea acces la cateva informatii din interior referitor la echipamente cred ca as putea face un calcul). Ca si exemplu putem lua camerele de la costinesti in numar de 6 si care au costat 1 milion de euro Last edited by Cristi; 03-11-2007 at 22:38. |
|
|||
|
|||
![]() din partea unui sofer caruia ii place viteza dar numa pe piste amenajate sa puna politia rutiera la fiecare colt de strada si rtadare si camere si semafoare ca sunt unii dobitoci care ignora orice regula de circulatie si a bunului simt
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce trebuie sa stim cand ne facem un acvariu? | Adrian | Colţul începătorului | 5 | 09-28-2007 14:51 |
"Buzz, atentie la share" | AIWA | Life | 21 | 09-19-2007 11:31 |
Inmultirea pestilor Killie | Adrian | Killie | 0 | 01-05-2007 16:43 |
EvZ - Mai sunt patru zile pana la noul Cod Rutier | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-27-2006 10:05 |
Cotidianul - Camera ascunsa pentru vitezomani | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-28-2005 09:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |