![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Michael Bolton feat.Lady Gaga-Murder my heart" listen...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Pentru ca 8 Martie este si va ramane in sufletul meu,vesnic,ZIUA MAMEI,imi permit sa dedic aceasta melodie mamei mele in primul rand (pe care o iubesc si-o pretuiesc in fiece zi,din ce in ce mult caci,fara ea as muri),in al 2-lea rand lui Iris (sa fii iubita si pretuita de copilul tau,e de nedescris si asta cred ca-ti poate aduce fericirea suprema) si in al 3-lea rand,tuturor mamelor din lumea-ntreaga!Cu drag si cu o pura emotie in suflet va dedic:"Madalina Manole-Stai langa mine,mama".
http://www.youtube.com/watch?v=KPj71qwANnA
|
||||
|
||||
![]() Cu seninătatea din suflet şi cu sinceritatea sentimentelor faţă de voi, prietenii mei, vă doresc un Paşte cu credinţă īn voi īnşivă şi īn cel care ne veghează pe toţi!
|
||||
|
||||
![]() In zi de sarbatoare cand clopote bat iar lumanari sint aprinse cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT " !
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() ![]() "Pussycat Dolls-Santa Baby" si "KC&Jojo-Merry Christmas baby" ![]()
|
||||
|
||||
![]() Pentru cei ce cauta prin "vecini" flori!
Magazin - Put putujem
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Pentru toti cei ce poarta numele de Ion,Ioan,Ioana un sincer si calduros LA MULTI ANI si o melodie de suflet:Frank&Nancy Sinatra-Somethin' stupid!
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce este Craciunul pentru tine? Urari de Craciun! | AIWA | Life | 22 | 11-26-2006 18:02 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 09:09 |
EvZ - Un telefon fatal pentru putere | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 07:46 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 07:30 |
Adevarul - Un laptop de 100 USD pentru educatia copiilor din tarile sarace | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-26-2005 07:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |