![]() |
|
View Poll Results: Ce procesor aveti? | |||
AMD |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 49.35% |
Intel |
![]() ![]() ![]() ![]() |
39 | 50.65% |
Voters: 77. You may not vote on this poll |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
||||
|
||||
![]() ma bucur ca vad printre voi din astia cu idoli locali, toti vor sa fie brad pitt si spiderman....
|
||||
|
||||
![]() tom cruise, tu sa taci!
![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() Ce figuri sunteti.. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Asa e , ai dreptate , dar tot nu zici ce vrei sa faci cu procesorul asta , banuiesc ca vrei sa ai o masina de scris , si dupa cum zici tu ca , conteaza ce ai in pc , pai nu e asa , pentru ca daca pui de ex: o placa video mai "de top " , tot dejeaba , ca nu se dezlantuie la adevarata sa valoare din cauza procesorului , asa ca....spor la scris
![]() Last edited by BlackIce; 08-23-2005 at 22:56. |
|
|||
|
|||
![]() BlackIce, tu vorbesti mult si prost. Si ca sa-i pui capac mai traiesti si in trecut.
Nici nu ma intereseaza varsta. Tot batut in cap ramai. |
|
||||
|
||||
![]() PC - Personal computer
HC - Home Computer prin 90 primul PC romanesc (made Felix) cred ca a fost Junior cu sistemul de operare C/PM |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Si eu tot de 3GHz am dar e NW si e varianta ES:P Quote:
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Iar tu GIGI daca ai tupeu asa mare pe mine , ca m'ai jignit rau lasa'ti un ID ceva sa ne'ntalnim. Bai ratzamura acra , cum adika is batut in cap ???tu stii ce zici ??? Iar tu timp sa stii ca nu mi'a golit buzunarele n'are cum la mine , la tine poate da , si daca ai ales ce e mai ieftin sa stii ca e si mai prost.Stii nu , ce e ieftin e si prost , sau altfel spus , pretul mai spune si calitatea ![]() Last edited by djlyon; 08-24-2005 at 20:00. Reason: eu v-am lasat un pic mai liberi, dar nici in halu` asta BlackIce. Parca ziceai ca ai o varsta.. arat-o! |
|
||||
|
||||
![]() Daca vreti sa va "impuneti" o parere, faceti-o cu argumente tehnice, fara sa jigniti persoana interlocutoare.
Acuma.. se poate sa revenim strict la discutia despre procesoare? ![]() Va multumesc Criticati ideea, si nu persoana!
|
|||
|
|||
![]() Ce varsta sa arat man daca ala zice ca's batut in cap ?? Pai eu l'am jignit cu ceva?? adica ce vrei sa spui , sa fiu mai intelept dar calcat in picioare nu !! , jignit , si sa zic"GIGI nu ma injura te rog frumos ca eu nu ti'am zis nik " , asta vrei?? Ti'ai vazuto azi ??
|
|
|||
|
|||
![]() bannnnnnnnnnnnnnnnnn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() AMD e cel mai tare, AMD rupe tot, AMD e cel mai stabil si cel mai performant, pana si sigla de la AMD e mai misto ca cea de la INTEL.
Intel in schimb e totai aiurea, merge ca un melc mort. se misca ca dracu, in jocuri e slab, ce mai ....sucks de tot. na!
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() . |
|
||||
|
||||
![]() ....asa, asa...sau pe un K6 la 166, extreme to the max, nu ?
(ma stric de ras)
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() farfui,daca e pe asa...pai te rog i-ati toata componentele si da-mi banii inapoi...ce atata intel dom'le...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Imi place ca incet incet unii isis fac din forum o platforma sa spele anumite politze vechi
![]() Pacat ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Care e cea mai tare placa video din Barlad :) | w`t`f` | Hardware | 77 | 12-31-2007 18:07 |
Laptop | ombladon | Hardware | 38 | 04-25-2006 00:40 |
Cine castiga procesul ? AMD sau INTEL ??! | Northwood | Hardware | 1 | 09-13-2005 02:59 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |