![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() E seara si vrei sa te retragi undeva pentru a petrece cateva clipe romantice cu prietena...
Aveti ceva recomandari ? 1. Poligonul Auto 2. Complex 3. Baraj
|
||||
|
||||
![]() prietena ta e elodia si cauti unde sa o ingropi?
daca vrei ceva romantic...incearca un rerstaurant/terasa sau parc daca vrei altceva...take a room ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pai asta si vroiam sa discutam, alternativa la "take a room". Alte locuri in barlad stie cineva ? Intamplari ? Avantaje/dezavantaje?
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Acesta e raspunsul unui taximetrist batrin! DAca vrei sa afli...cauta sa tragi de limba un taximetrist si te asigur ca ai sa afli destule! La unele nici eu nu ma asteptam insa mi-a demonstrat viatza ca ...un taximetrist stie mereu ce te doare ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() zi-mi si mie cateva locuri...pe privat ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() take a room! hai ca se poate=))
|
||||
|
||||
![]() cu tine as merge si pe camp...poate dam de elodia
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ha , ha! da de unde stii ca ai vrea sa mergi cu mine si pe camp?
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Batrine...nu e genul de a merge pe cimp!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() da tu ce crezi...ca eu mai sunt de bancheta masinii...
mai imbatranim si noi ![]() |
|
||||
|
||||
![]() E de o "amintire haiduceasca" nu cred ca ne-am feri ca nu sintem chiar asa hodorogi!
|
|||
|
|||
![]() Incearca aleea ce duce la strand daca ai pereche daca nu incearca sa-ti inneci amarul pe o terasa .
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cei ce propun "take a room" zic eu ca-s mai hodorogi ca mine .Ce stiu ei de ......
|
|
||||
|
||||
![]() ms de "compliment", dar nu sunt deloc hodoroaga, zic eu sunt doar decenta ! sau poate specia masculina nu cunoaste termenul acesta ...il gasiti in dex!
![]()
|
||||
|
||||
![]() era super ok replica mai putin partea cu "il gasiti in dex" ... iar cu decenta si acolo e discutabil, specia masculina isi aduce aportul la nasterea "speciei feminine" ...e pacat ca nu recitesti ceea ce arunci aici simplu
|
||||
|
||||
![]() In scara blocului ..
la el sau ea acasa .. La cinematograf ( noi nu avem asa ceva deci renuntam ) .. la iarba verde zona complex..
|
||||
|
||||
![]() sunt niste femei geana pe threadul asta...bravo ma baieti...va spargeti in ancheta
![]()
|
|||
|
|||
![]() Eventual bagati si o harta ca sa nu orbecaiasca...."ogarii"
|
|||
|
|||
![]() Scuze , dar atunci cind nu mai ai nici macar dorinta unei aventuri , e unui fior pe bancheta nu mai are rost nici"tacke a room"
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Sugestii de locuri si spatii - oricine este invitat | ners | Graffiti | 0 | 06-04-2008 15:59 |
locuri de parcare - escrocheria primariei | dadosh | Bārlad | 26 | 05-04-2008 23:23 |
EvZ - O dama de lux din Bucuresti isi publica experientele intime sub pseudonimul Belle de Nuit | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-29-2007 01:58 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |