Test 3d DOAR pt. procesor - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 01-18-2006, 19:15
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default Test 3d DOAR pt. procesor

rulati pe default pt comparatie,puneti ss si specificatiile sis(doar proc,mb,memorie conteaza)
Link:
http://www.realstorm.de/realstorm/da..._Bench2004.exe
Rez meu: 2276
sistemul in semnatura

Edit: Link metropolitan http://download.barlad-online.ro/dow...e=pro&pro=2068
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	415
Size:	208.7 KB
ID:	413  
__________________
SHUT UP!

Last edited by djlyon; 01-18-2006 at 20:02. Reason: adaugare link metropolitan
Reply With Quote
  #2  
Old 01-18-2006, 22:24
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

uite un test aici duron, 700Mhz, 512 Mb SDRAM, geforce 256
aa.si am obtinut 536 de puncte
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	test.JPG
Views:	360
Size:	109.4 KB
ID:	414  

Last edited by dadosh; 01-18-2006 at 22:25.
Reply With Quote
  #3  
Old 01-19-2006, 00:23
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

la mai mare
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #4  
Old 01-19-2006, 22:34
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

aici cu celalalt sistem..am obtinut 1350 de puncte
AMD XP la 1500+ , 512 DDRAM Kingmax, 120 HDD seagate cu 8Mb buffer, geforce 6600 cu 128 Mb...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	test.JPG
Views:	307
Size:	111.9 KB
ID:	416  
Reply With Quote
  #5  
Old 01-21-2006, 07:45
Oreste's Avatar
Oreste Oreste is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: earth
Posts: 217
Send a message via Yahoo to Oreste
Default

sempron 3100+, 512 ddram kingmax

scor : 2429
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	cpu.JPG
Views:	323
Size:	115.2 KB
ID:	418  
__________________
Cand ocoliti vreo groapa va rog priviti in stanga, tocmai trec pe langa voi !

Reply With Quote
  #6  
Old 01-23-2006, 06:19
ticabd ticabd is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 307
Default

P4 3Ghz , 1gb ram 2628 pct
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	test.JPG
Views:	302
Size:	151.1 KB
ID:	422  
Reply With Quote
  #7  
Old 01-23-2006, 20:50
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

P4 2.6C , 1 G GEIL (2.5 , 2 , 3 , 5) D.C. MSI 865 PE , Pat activat pe FAST si CoreCell pe sergent = 3052 pct

Butonul de ADD to DATABASE nu se vede apasat la toti , de ce oare ?? Ascundeti ceva ?? si nr. de FPS-uri (average) de jos trebuie sa corecpunda cu cel de sus din reference system , nu de alta da ma gandesc la......da nu mai zic (Nu la toti , repet)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	untitled.JPG
Views:	288
Size:	155.3 KB
ID:	424  

Last edited by BlackIce; 01-23-2006 at 21:06.
Reply With Quote
  #8  
Old 01-23-2006, 21:25
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

hmm...ti-a iesit mai bine ca lui ticabd...funny
Ca totusi 2600<3000 dupa matematica mea
Si ceva nu-i in reula la ticabd...are fps mediu 4 si ceva si mai multe pcte ca mine?(peste 15 fps eu)
__________________
SHUT UP!

Last edited by andrei80; 01-23-2006 at 21:28.
Reply With Quote
  #9  
Old 01-24-2006, 17:07
ticabd ticabd is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 307
Default

Quote:
Originally Posted by andreibalaban@yahoo.com
hmm...ti-a iesit mai bine ca lui ticabd...funny
Ca totusi 2600<3000 dupa matematica mea
Si ceva nu-i in reula la ticabd...are fps mediu 4 si ceva si mai multe pcte ca mine?(peste 15 fps eu)
Probabil nr mai mare de fps-uri se datoreaza placii video care este peste a mea.Iar plusul meu s-a manifestat probabil din cauza diferentei de frecv a proc-ului
Am uitat sa mentionez 1 gb ram Corsair CL2 ,dual channel
Reply With Quote
  #10  
Old 01-24-2006, 21:50
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

faza-i ca eu am placa video cu mult peste a lui si nu m-a ajutat.Cum ziceam...funny
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #11  
Old 01-25-2006, 01:17
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Nu cumva ai facut cum am facut si eu aici? Ai scos cele 3 efecte enabled by default(antialias,shadows si reflections). Uite un rezultat cu un A64 3700+ la 2,5Ghz cu ele scoase si cu ele nescoase
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	RealStorm.jpg
Views:	323
Size:	230.1 KB
ID:	426  Click image for larger version

Name:	realst.jpeg
Views:	343
Size:	203.3 KB
ID:	427  
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #12  
Old 01-25-2006, 20:01
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by andrei80
rulati pe default pt comparatie,puneti ss si specificatiile sis(doar proc,mb,memorie conteaza)
[/url]
Nu am scos nik man. Iata ce ai scris mai sus , hotaraste-te , conteaza sau nu placa video si mai lasa testele altora , afiseaza-le pe ale tale In cazul asta specificam placa video!!! nu ??

Vad ca nici somnul nu te mai ia de postezi la ora aia Nu te mai consuma ca oricum nu iesi in fata mea (cu sistemul din semnatura ta , binenteles)

Last edited by BlackIce; 01-25-2006 at 20:40.
Reply With Quote
  #13  
Old 01-25-2006, 20:43
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Apropo , te ingrijoreaza rezultatul meu , da nu te uiti ca tea luat si sempronul lui oreste ?? Un sempron mai bun ca un barton !!! As crapa de rusine , pe bune

Last edited by BlackIce; 01-25-2006 at 20:44.
Reply With Quote
  #14  
Old 01-26-2006, 01:48
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

E sempron pe 754 adik A64 castrat
Tot imi porti pica pt ca ti-a dat mai prost in superpi procu tau cu HT si toate alea?
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #15  
Old 01-26-2006, 09:35
Oreste's Avatar
Oreste Oreste is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: earth
Posts: 217
Send a message via Yahoo to Oreste
Default

Eu nu inteleg de ce te oftici in halul asta.
Incearca sa mai scapi de themele alea de copchii cu alien and stuff, sa mai scoti unele prostii din bara, chestii care nu iti trebuie si dupa aia sa faci un test.

P.S. Cu A64 castrat al meu imi fac treaba, si nu ma intereseaza sa scot puncte in programe sau sa ma joc
__________________
Cand ocoliti vreo groapa va rog priviti in stanga, tocmai trec pe langa voi !

Reply With Quote
  #16  
Old 01-26-2006, 13:06
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

Eu am scapat de teme,testul cu A64 e de la ala care m-a convins sa le incerc
E o rivalitate veche intre noi,ne mai pierdem si noi vremea contrandu-ne
PS. eu am laudat sempronu cand am zis ca e A64 castrat.
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #17  
Old 01-26-2006, 20:10
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

Quote:
Originally Posted by andrei80
Tot imi porti pica pt ca ti-a dat mai prost in superpi procu tau cu HT si toate alea?
Ce treaba are superpi-ul ala nu shtiu , eu l-am facut fara o.c. pe cand tu ai rupt procu in doua sa obtii rezultatul ala , cati ani ai andrei ? Dupa cum te comporti nu cred ca ai mai mult de ....14
Sa nu spui ca 80 vine de la anul nasterii ca nu cred iar daca e asa inseamna ca nu esti intzarcat nici acu' =))

Sper ca nu te superi

Last edited by BlackIce; 01-26-2006 at 20:26.
Reply With Quote
  #18  
Old 01-26-2006, 20:31
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Location: barlad
Posts: 384
Default

Doamne, ma rog sa nu nimeriti in acelasi lift vreodata si sa cada curentul.


P.S.
... sau macar sa fie o camera de supraveghere in liftul ala .
__________________
opriti siluirea limbii romāne.
--> "orbit pentru copii cu calciu"
Reply With Quote
  #19  
Old 01-26-2006, 20:34
BlackIce BlackIce is offline
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 205
Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce
Default

So crezi tuuuu , suntem cei mai buni prieteni , voi nu vreti spectacol?? O sa va punem sa scoateti bilete daca comentati , nu andrei ?? = =

Last edited by BlackIce; 01-26-2006 at 20:35.
Reply With Quote
  #20  
Old 01-26-2006, 21:28
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

da-mi si mie un bilet....
acum ca am bilet pot sa comentez?.....intrati odata in liftul ala...si apropo....eu am cele mai slabe sisteme din toti cei care au postat si nu ma oftic, nu ma cert...si sunt chiar mandru de sistemele mele.. (eu le-am facut acu' 6 si respectiv 4 ani)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD djlyon Hardware 237 06-06-2011 15:01
Gandul - Adio, credit doar cu buletinul! djlyon Mini revista presei 0 01-17-2006 22:11
TEST : Ambreiaj Oreste Auto 0 11-14-2005 03:28
TEST : Amortizoare Oreste Auto 0 11-14-2005 03:26
TEST : Frane Oreste Auto 0 11-14-2005 03:26


All times are GMT +3. The time now is 19:15.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.07300 seconds with 12 queries [Server Loads: 0.13 0.24 : 0.24]