![]() |
|
||||
|
||||
![]() Am si eu un mp3 player t-logic care imi permite sa ascult muzica la el, radio sau sa inregistrez si apoi sa ascult ce am inregistrat dar cand il conectez la calculator nu pot intru in el sa pun melodii .... si mai mult nici nu ma lasa sa il formatez. Ce as putea sa ii fac sa mearga ... ?
|
||||
|
||||
![]() verifica daca nu e pe "read only"...descarca driver de la producator...cred ca de asta e vorba TL-234/1 GB?
CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 945(Deneb) 3 GHz Mainboard : Asus M4A79XTD Evo, Northbridge AMD 790X RAM : DDRAM 3 2X2 GB DCh. Ungaged Mode Graphic Card : ATI Radeon 4870 X2 512 Gainward HDD : WD500AAKS SataII DVD RW : Asus 1608P3S Display : SAMSUNG SyncMaster 245B, 24" |
|
||||
|
||||
![]() Pai de ala e vorba ... dar nu stiu cum sa descarc driverul ala .. .ca nu ma pricep la italiana .. .si nu stiu ce date vrea sa ii dau.
![]()
|
||||
|
||||
![]() Si la partea cu "read only" unde pot sa vad asta ?
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
probleme... | andrei80 | Cereri şi reclamaţii | 19 | 03-22-2008 21:24 |
probleme semafor ... | prise | Bārlad | 3 | 01-02-2007 11:48 |
Probleme Radio Unison | discovery | Telefonie şi telecomunicaţii | 3 | 09-02-2006 23:51 |
Virtual DJ Studio • MP3 & Karaoke Mixer | AIWA | Software | 0 | 08-02-2006 03:07 |
Cotidianul - Probleme la admitere: Romania risca sa repete anul | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-14-2005 06:08 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |