Tv Tuner - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Tehnic > Hardware

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 11-04-2007, 17:50
spartacus spartacus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Angry Tv Tuner

are careva vreo idee de ce nu am sonor la un tuner avertv go 007.... conectat prin s-video la o antena de dolce:-??
Reply With Quote
  #2  
Old 11-04-2007, 18:13
crash0's Avatar
crash0 crash0 is offline
Member
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 46
Default

probleme audio ....in ce sens?...fi mai explicit.
__________________
CPU: AMD Phenom II X4 Quad Core 945(Deneb) 3 GHz
Mainboard : Asus M4A79XTD Evo, Northbridge AMD 790X
RAM : DDRAM 3 2X2 GB DCh. Ungaged Mode
Graphic Card : ATI Radeon 4870 X2 512 Gainward
HDD : WD500AAKS SataII
DVD RW : Asus 1608P3S
Display : SAMSUNG SyncMaster 245B, 24"
Reply With Quote
  #3  
Old 11-04-2007, 19:14
spartacus spartacus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Default

pur si simplu apare programu se vede ....da fara sunet nu se aude nik:-?? si nu are la setari la el la audio sa zici ca selectezi ceva ...e cam ceatza:-??
Reply With Quote
  #4  
Old 11-04-2007, 19:33
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

S-video e doar pentru video, trebuie si cablul audio de care nu vad nimic pomenit.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #5  
Old 11-04-2007, 21:16
spartacus spartacus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Default

e bagat si ala....am gasit o mica problema la driver.... unu din ele pare a nu fi compatibil...~x(....sau cel putin asa ceva arata in device manager
Reply With Quote
  #6  
Old 11-05-2007, 16:24
Little Biggy's Avatar
Little Biggy Little Biggy is offline
Member
 
Join Date: Jun 2007
Location: In my world :D
Posts: 56
Default

Quote:
Originally Posted by spartacus
e bagat si ala....am gasit o mica problema la driver.... unu din ele pare a nu fi compatibil...~x(....sau cel putin asa ceva arata in device manager

Incearca Driver Magician poate te ajuta cu driverul
__________________
Inteligenta ma urmareste , dar eu sunt mai rapid
Reply With Quote
  #7  
Old 11-05-2007, 21:30
andrei80's Avatar
andrei80 andrei80 is offline
Nick anterior: andreibalaban@yahoo.com
 
Join Date: Sep 2005
Location: Bd
Posts: 276
Send a message via Yahoo to andrei80
Default

De multe ori trebuie conectat Tv Tuneru la placa de sunet prin Line-in cu un cablu(jack-jack deobicei)
__________________
SHUT UP!
Reply With Quote
  #8  
Old 11-06-2007, 01:03
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 408
Default

Quote:
Originally Posted by spartacus
e bagat si ala....am gasit o mica problema la driver.... unu din ele pare a nu fi compatibil...~x(....sau cel putin asa ceva arata in device manager
esti foarte confuz...mai bine spune drept ca ai bagat numai cablu s-video si de ala audio ai uitat...
tu folosesti tv-tunerul doar pt captura video....asa puteai folosi orice placa video cu functii VIVO...
captura audio se face de placa de sunet ..

apropo...la ce driver ai gasit problema..ca sunt curios :P

@andrei80 - conectare tv-tunerului la placa de sunet se poate face atat pe interior (un cablu audio ca cel de cd-rom) cat si pe exterior (cel cu 2 jackuri de 3,5)...dar in cazul de fata nu conteza...semnalul audio nu este dat de tv-tuner...ci de reciverul de la dolce..

Last edited by dadosh; 11-06-2007 at 01:07.
Reply With Quote
  #9  
Old 11-06-2007, 18:50
WarLike's Avatar
WarLike WarLike is offline
Member
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 40
Send a message via Yahoo to WarLike
Default

Selecteaza=video source tv,la tara pune polonia 2, iar la video standard schimba la canalele fara sunet intre PAL-BG si PAL-DK.
__________________
Intel C2D E6600 , Abit IB9 965 , Samsung 320 G 16 MB NCQ , VITESTA DDR 2 Extreme edition 800+ , 7600 GT GAINWARD DDR 3 560/1400 , Arctic cooling freezer 7 pro ,SIRTEC 430W, ATX2.2, 2x 12V independent rails, powerfull , 24-pin ATX, SATA, PCIe, passive PFC , DVD-RW ASUS SATA.
Reply With Quote
  #10  
Old 11-06-2007, 21:43
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,537
Default

WarLike, n-ai fost deloc atent, omul nu are antena TV bagata in tuner. El a conectat iesirea video dintr-un receiver Dolce in intrare video din tuner, si foloseste s-video/compozit. Trebuie sa selecteze doar PAL si atat, nu are treaba cu coduri de tara sau normele BG/DK, etc.
__________________
Best regards,
Dj Lyon
Reply With Quote
  #11  
Old 11-06-2007, 21:51
MAYDAY's Avatar
MAYDAY MAYDAY is offline
Senior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 194
Default

Si eu ma lupt cu un tuner AVerTV Hybrid Super 007 pt ca nu vrea sa-mi dea decat standard NTSC, desi in descrierea tehnica scrie clar "Universal Analog TV Access (NTSC/PAL/SECAM)
__________________
Binecuvintati sa fie dusmanii nostri care ne spun adevarul atunci cind prietenii ne flateaza.
Reply With Quote
  #12  
Old 11-07-2007, 15:51
spartacus spartacus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Default

esti foarte confuz...mai bine spune drept ca ai bagat numai cablu s-video si de ala audio ai uitat...
tu folosesti tv-tunerul doar pt captura video....asa puteai folosi orice placa video cu functii VIVO...
captura audio se face de placa de sunet ..

apropo...la ce driver ai gasit problema..ca sunt curios :P

oare oi fi chiar asa de naiv ... incat sa las doar s-video:-?
Reply With Quote
  #13  
Old 11-07-2007, 18:26
spartacus spartacus is offline
Junior Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 15
Default

Quote:
Originally Posted by dadosh
esti foarte confuz...mai bine spune drept ca ai bagat numai cablu s-video si de ala audio ai uitat...
tu folosesti tv-tunerul doar pt captura video....asa puteai folosi orice placa video cu functii VIVO...
captura audio se face de placa de sunet ..

apropo...la ce driver ai gasit problema..ca sunt curios :P

@andrei80 - conectare tv-tunerului la placa de sunet se poate face atat pe interior (un cablu audio ca cel de cd-rom) cat si pe exterior (cel cu 2 jackuri de 3,5)...dar in cazul de fata nu conteza...semnalul audio nu este dat de tv-tuner...ci de reciverul de la dolce..
..ai impresia ca daca nu era bagat cablul audio se mai auzea radio la el:-/....am zis ca nu se aude ... doar cand deschizi si apare programu ...
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
VAND : DVD SONY / CDplayer+Receiver PIONEER / PS2 SONY AIWA Tv-Audio-Video-Foto 7 08-26-2005 08:50


All times are GMT +3. The time now is 10:36.


Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate.
Page generated in 0.05767 seconds with 13 queries [Server Loads: 0.39 0.41 : 0.39]