![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nokia e61i
|
||||
|
||||
![]() nokia e50
|
||||
|
||||
![]() Lg C3310-orange, samsung e210-cosmote.Apropo cine stie un cablu de date compatibil cu e210?
|
||||
|
||||
![]() Cica NOKIA 1100 ar fi la ora actuala cel mai cautat!
http://www.ziare.com/business/it-c/0...hackeri-725749 http://www.go4it.ro/telefoane-mobile...-euro-4231427/
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Am avut un NOKIA 1100 tinea f mult bateria , acum am un nokia 2310 pe orange si un 5310 pe cosmote
|
|||
|
|||
![]() am un nokia 1100....uit sa-l mai incarc, cu toate ca vorbesc foarte mult la telefon
|
||||
|
||||
![]() Nokia N95 8GB
Il am de mai putin de 2 ani si de vreo luna am probleme cu bateria... Adica nu mai pot vorbi mai mult de o ora (non stop) ca se descarca. In rest e super. Eu cred ca-i mai bun decat i-Phone-urile, ptr ca are 5MPixeli la camera foto, spre deosebire de i-P care nu au decat 2MP (???). i-P au in schimb avantajul pachetelor soft foarte dezvoltate si f diversificate. |
|
|||
|
|||
![]() te contrazi, socru-meu are N95 8gb si Iphone 3g 16 GB. de iphone s-a bucurat doar 2 luni de zile, pana au aparut problemele soft la el, si de atunci o tinem din reinstalare de fw in reinstalare de fw. mai nou nu mai are sonor.
N95-ul e la fel ca atunci cand la cumparat, adica super ok. eu unul nu as da un N95 pe 10 Iphone-uri. cat despre baterie, verifica sa nu se umfle acumulatorul...telefoanele nokia au aceasta problema cu acumulatorii. asta e semn ca trebuie schimbat. si, ca sa fiu on: pe langa nokia 1100, telefon de servici, am si un P990i, de care sunt foarte multumit
|
||||
|
||||
![]() Multumesc pentru raspuns si ajutor. Am inchis telefonul si i-am scos bateria. M-am uitat la ea, dar nu-mi dau seama daca-i ok sau nu. Poate ar trebui sa-i masor nr de V? Scrie pe ea 3.7 V. Am niste electronisti pe la sv si i-as putea ruga. O sa caut sa vad si cat costa o baterie din aceasta BL-6F.
Si mai am niste pb cu telefonul. Eu il folosesc mult pe net si cred ca l-am virusat. Nu am antivirus pe el si a inceput sa aiba manifestari ciudate... Exista vreun antivirus ptr N95? Si ca sa fiu si eu on topic: in sertar la sv mai am un telefon, pe care nu-l mai folosesc, dar care mi-a fost f drag: un LG mic si negru, S5300/2006. Am renuntat la el tot din cauza pb cu bateria. |
|
|||
|
|||
![]() off: iti poti da seama daca e umflata bateria sau nu dupa cum iti sta capacul pe baterie...am vazut un nokia la o colega de birou care se umflase atat de tare acumulatorul incat nu-i mai statea capacul cum trebuie. se gandea sa-si schimbe carcasa. si avea aceeasi problema cu bateria, se descarca instant. pericolul este ca iti poate exploda bateria in telefon.
|
||||
|
||||
![]() De la K810i si trecand cateva luni printr-o perioada LG(Viewty, apoi Arena) am ajuns la Samsung Jet. Acum mi-e dor de k810...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
vand telefon samsung sgh-z130 | kenvelo4Blad3 | Telefoane | 0 | 11-18-2005 12:09 |
EvZ - Cel mai scump telefon | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-11-2005 08:24 |
EvZ - Un telefon fatal pentru putere | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 08:46 |
Cotidianul - Monica Macovei: "Acel telefon nu trebuia dat" | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 07:56 |
EvZ - Connex a cumparat marca Vodafone | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-29-2005 11:01 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |