![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Catzi dintre voi de pe forum, care muncitzi, va ducetzi la serviciu din placere shi catzi va ducetzi pentru banii pe care ii cashtigatzi acolo? Va trezitzi dimineatza bucuroshi ca e o alta zi de munca sau va vine sa va datzi demisia shtiind ca iar ajungi la serviciu shi incep colegii sau shefii sa te bata la cap din anumite motive?
|
||||
|
||||
![]() Eu muncesc, dar sunt pe cont propriu, freelancer, asa ca muncesc cand e nevoie
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() La mine e cam 60% placere restu`parte financiara!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() E bine ca predomina placerea. Eu am o oroare cand shtiu ca trebuie sa ma trezesc sa plec din nou la serviciu, unde, 100% din colegi imi vor face capul patrat dupa care o sa aud aceleashi poveshti de la shefi: "nu am bani de salarii", "cum sa mai scot productzia daca`mi pleaca oamenii?" shi alte chestii de genul asta. In concluzie imi urasc locul de munca. Bine ca scot nishte bani din ceea ce fac shi nu ma duc chiar degeaba.
|
|||
|
|||
![]() Apropo ... o kestie faina.... Care dintre salariati... ia Bani la salariu, si care ia Mewie? Eu de ex, in romania, luam mewie .. aici.. iau Bani!
|
|
|||
|
|||
![]() Apropo ... o kestie faina.... Care dintre salariati... ia Bani la salariu, si care ia Mewie? Eu de ex, in romania, luam mewie .. aici.. iau Bani!
Ia ce vrei tu in Romania dar vorbeste civilizat
Omul cu kafeaua. Prietenii stiu de ce ![]() Last edited by ticabd; 10-08-2006 at 14:46. |
|
|||
|
|||
![]() oki doki.. o sa incerc ... sa vorbesc elevat..... sper k asa o sa iti treaca supararea... nu e bine...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() KENT
![]() Poate totusi au fost anumite chestii ce au facut sa te uiti urat ...acum catre ei...insa trebuie sa-ti asumi anumite chestii daca stii ca si tu ai gresit!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Nu de placere si nici pt.bani...pt faptul ca munca imi este respectata!Asta nu inseamna ca muncesc pe 2 lei si ca ma duc la job doar ca sa figurez la condica de prezenta!
|
|||
|
|||
![]() eu cred ca mai bine ar fi sa`tzi deschizi propria afacere (vb la modul general). atunci shtii macar ca nu te ia sheful la mishto shi alte chestii de astea. shi in barlad ar putea fi facute multe lucruri noi. dar...nu se aprind prea multe "beculete". eu sincer am vrut sa`mi fac cate ceva dar...toate s`au dus pe ape
![]()
|
||||
|
||||
![]() cu cat placerea de a lucra/de a face ceva e mai mare cu atat ceea ce faci creste in calitate!
personal lucrez 100% din placere,chiar daca uneori satisfactia materiala nu depaseste un nivel decent |
|
|||
|
|||
![]() e normal sa o faci din placere atata timp cat e afacerea ta, nu? shi e normal sa te dedici 100% propriei afaceri. cu toate ca ma contrazic, sunt shi momente cand chiar imi place ce fac dar din pacate sunt foarte rare
![]()
|
||||
|
||||
![]() nu aveti dreptate nici unul nici altul ... senzatia mea este ca nu prea muncesti mai Uni
![]()
|
||||
|
||||
![]() [...]munca presupune un amestec constructiv intre capacitatea mintala si cea fizica!Unii trag la plug,altii mediteaza indelung!In final,atata timp cat fiecare isi castiga intr-un mod independent existenta,nu ar trebui sa ne deranjeze pt ca ar suna ar frustrare si complex sa judeci comfortul unuia sau altuia!
Traim intr-o lume materiala,care vrea repede si mult...fara perspectiva si pregatire psihica pt. a construi ceva!Cine asteapta sa pice in gura va descoperi doar gustul celor ce sunt destinate reciclarii! |
|
||||
|
||||
![]() da corect
![]()
|
||||
|
||||
![]() noutatzi,ce mai e pe la FEPA?
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ticabd,cuvintele nu au numai adevar exterior...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Reveniti ontopic.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Azi e 06.06.2006 sau 06.06.06 sau poate 6.6.6 | AIWA | Life | 2 | 06-06-2006 14:06 |
Cotidianul - Romania intra in hipermarket | djlyon | Mini revista presei | 0 | 02-27-2006 11:39 |
29.05.2004 - EvZ - Surprizele litoralului 2004 | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:40 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:30 |
Cea Mai Noua Metoda De Facut Bani Pentru Romani! Bani Rapid Si Sigur Pe Internet | sandudaniel2003 | Off-topic | 1 | 08-30-2005 19:05 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |