![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Ce a primit un foarte bun prieten si mi-a dat ka exemplu de mass
![]() Hi5, jos cu hi5! Moarte si demolare serviciului online de agatzat! Ciuma s-a propagat repede in ultimii 2 ani si orice pustanel de 12 ani poate sa o agatze pe una de 30 de ani, datorita celui mai bun serviciu de “taraba a idiotilor”. Pe taraba se expun, de la penisuri de manelisti, la poze cu florile din gradina vecinului. Virginele se dau in stamba cu poze cu ciorapi plasa, sperand sa prinda in plasa lor vreun deflorator, care sa le dea iubire. Baietii cu cosuri si cu antebrat obosit se rup in poze dark, in the park, Linkin Park, cu tricouri care mai de care mai obosite si gaurite. Filmulete, poze, melodii, un univers intreg este expus pentru ca tu, ala care navighezi, sa “cunosti” o persoana care in viata reala nu va fi niciodata decat un 1% a ceea ce vezi acolo si restul de 99% lame ![]() ![]() ![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
TARE! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() mass-ul ala sigur a fost dat de vreun flacau ce s-a ales cu vreo intalnire cu vreun transexual sau ceva de genul.
|
||||
|
||||
![]() Nu stiu povestea lui ci ca l-a primit un foarte bun prieten si sincer...mi-a placut totusi ca in spatele cuvintelor se ascunde un mare adevar!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() daca nu il dai mai departe, jur ca nu ai suflet… Un copil are nevoie de bani pentru: droguri, alcool, tigari si curve; Salvati o viata
Asta l-am primit acum cateva minute ![]() |
|
|||
|
|||
![]() No comment!
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|