![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Last edited by katja; 08-07-2005 at 22:09. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
512kbps inseamna 64kB iar 256kbps inseamna 32kB. Kilo bitii se refera la latimea de banda, iar kilo bytes-ii la viteza.
|
||||
|
||||
![]() multumesc foarte frumos....dj lyon....ce metropolitan e acesta de 96kB/s (kilo Bytes) ???
|
|
|||
|
|||
![]() E buna si reteaua locala, dar ganditiva ca in 20 de dolari aveti o viteza de 768 kb metropolitan ( metropolitan = ROMANIA ). Plus Telefonie care repet este cea mai buna ca pret din romania , asta fiind la ab de tip cable link ....ZICEA FLORINELU
Metropolitan = Romania....suna ciudat. Asta a fost raspunsul celor de la RDS Vaslui in momentul in care am cerut banda numai in .ro curios ar trebui sa stii treaba asta daca zici ca lucrezi la RDS Toate bune!!! Last edited by Cristi; 08-08-2005 at 00:28. |
|
|||
|
|||
![]() Voi nu ar trebui sa stiti chestia asta dar momentan metropolitan pentru RDS inseamna pentru toata romania, nu exista o diferentiere intre orashe, exista doar .ro si extern
|
|
||||
|
||||
![]() De ce sa nu stim? De vreme ce platim (presupunem) un serviciu, cred ca e corect sa stim si pentru ce viteze platim pe metropolitan si pe extern.
S-a dus vremea cand internetul era doar "internet" simplu. Acuma e metro si exterior.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Oricum metropolitan pe romania ...suna foarte bine sa ai cu cei din alte orase 96KB ..dar cand te gandesti ca tragi de la un vecin de bloc cu 96KB nu mai suna la fel de bine... O sa ma ocup si o sa sun la RDS Vaslui sa vedem ce parere au cei de acolo de ce spui tu. Toate bune! |
|
|||
|
|||
![]() Ei o sa iti zica ca metropolitan inseamna doar vaslui
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() lool cristi.....probabil domnu florinelu e doar un intrus sa vada cum gandesc barladenii si cum pot fi fraieriti cat mai usor...mie sincer nu mi-ar placea sa trag cu cativa kilo de la un vecin de scara sau bloc......nu imi e dor de perioada cand ma duceam cu hdd-ul prin vecini.....de la 10 mega pe secunda......niciodata...replica domnule florinelu???
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Eu doar va explicam,ca stiu exact cum functioneaza reteaua RDS. De fapt m-am bagat in seama cand am vazut ca se abera foarte mult |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
zi`mi si mie te rog cu cine ai vorbit si la ce numar de telefon |
|
||||
|
||||
![]() Sport Sangeros, partea a III-a
![]()
|
|||
|
|||
![]() Nu e sport sangeros, sunt doar curios
|
|
|||
|
|||
![]() Nevermind am gasit
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() la tehnic la vaslui am sunat ...cred ca stii si tu numarul...le vrei pe toate?..mobil, romtelecom, RDS? FLORI`NELU tu esti din barlad? Last edited by Cristi; 08-08-2005 at 22:28. |
|
|||
|
|||
![]() mda
sunt barladean, am gasit si eu numerele alea, Last edited by Florinelu; 08-08-2005 at 22:35. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() inca ceva...te superi cam repede pentru unul de la tehnic....ce te faci cand te suna 50 de oameni nervosi intr-o zi ? mai si spuneai ca la partea comerciala stai cam prost .... ![]() Last edited by Cristi; 08-08-2005 at 22:44. |
|
|||
|
|||
![]() U must die , stii prea multe
![]() Si chiar nu sunt nervos ![]() Last edited by Florinelu; 08-08-2005 at 22:57. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce procesor aveti - INTEL vs AMD | djlyon | Hardware | 237 | 06-06-2011 16:01 |
Cum schimbam o roata cu pana? | Oreste | Auto | 0 | 11-14-2005 04:06 |
Perlele de la Connex | djlyon | Fun | 6 | 09-07-2005 10:28 |