![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() MI-A PLACUT NOUA LOCATIE.
NEMULTUMITI TOT VOR FI, DAR E BINE CA EXISTA SI IN ORASUL NOSTRU CEVA PETRECERI. CA E PREA MONOTONIE |
|
|||
|
|||
![]() indieni sunt cei mai tari ei trebuie pusi pe scena.....sa vina si la anu
|
|
|||
|
|||
![]() mia placut mult
|
|
|||
|
|||
![]() n am fost !
|
|
|||
|
|||
![]() TRĂIASCĂ PRIMARU TITI ŞI SĂ FIE VOTAT ŞI ĪN CELĂLALT MANDAT !
BRAVO TITI . |
|
|||
|
|||
![]() eu nu am mai fost acasa de 3 ani si dar asa era si asa a ramas . numai ca intro poza se sarbatoreste ceva si in cealalta altceva asa ca puneti si voi doua poze cu acelasi sarbatori daca vreti sa se vada diferenta
|
|
|||
|
|||
![]() a fost misto nu m-am astepta
|
|
|||
|
|||
![]() destul de bine decat inainte
|
|
|||
|
|||
![]() Ce era de vazut ? Salutari de bine din partea conducatorilor auto !!!!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() pentru dumu asta de andrei ...... ba...... e aceeasi sarbatoare numai ca in una e zi si in cealalta poza e noapte....8-).... orbule....
|
|
|||
|
|||
![]() nu am avut timp sa vad nik ,
![]() |
|
|||
|
|||
![]() am si eu o intrebare pt toti cei care scriu pe forumul asta.silviu oancea de la csa steua bucuresti,echipa de volei,are vreo treaba cu orasul barlad|?incerc sa aflu cate ceva despre elsi am vagi informatii ca ar avea o oarecare legatura cu acest oras.daca ma poate lamuri cineva...
|
|
|||
|
|||
![]() daca ar fi si un Antonescu in Barlad ar fi o locatie chiar nou si inbunatatita, dar nu va exista, primarul ii tine pe acesti tigani, cu tupeu mult si care mai de care cu neamuri cat mai multe, chiar daca ai nu au o chifla in stomac !! Ar trebuie facut ceva cu acesti ... indivizi sa zicem. Mai sunt tigani si in alte orase, dar nu ca la noi !!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() tests time mashine
|
|
|||
|
|||
![]() imi place acest tip de eveniment si felul in care sunt organizate nu ratez nici o ocazie.
|
|
|||
|
|||
![]() xcszgqp dvljex zxsa hrfznv zfpkowq gsovyfaw juqemxf
|
|
|||
|
|||
![]() barladul e cel mai frumos oras din romania
|
|
|||
|
|||
![]() Tu te simti bine in pielea ta? Postat de fegher florin la 10.10.2007 08:34 Buna dimineata,ma numesc Florin Fegher,originar din Barlad,cel putin din cate am vazut pe net retraiesc momentele din perioada cand participam si eu la astfel de manifestari,imi este dor de Barlad. |
|
|||
|
|||
![]() mA-M NASCUT IN BARLAD
|
|
|||
|
|||
![]() mA-M NASCUT IN BARLAD
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Adevarul - 2007, cel mai călduros an din istorie | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-04-2007 11:25 |
Adevarul - Alianta D.A. a decis: anticipate in 2007 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-22-2005 09:02 |
Cotidianul - Viena ne vrea in UE in 2007 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 09:00 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |