![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Mult asteptatul meci OLANDA - ROMANIA:
![]() Quote:
Si cum mai toata lumea se pricepe la fotbal, politica si bla bla ... astept cat mai multe post-uri din partea voastra in legatura cu meciul ce va urma, pareri in privinta celor convocati cat si eventuale pronosticuri ... si cat atzi fi tentatzi sa pariatzi pe o echipa sau pe alta + motive .
|
||||
|
||||
![]() daca scot berea de pe data de 12 meciul cine il mai vede pe 24 ?
Eu zic un egal in cel mai fericit caz ptr noi ... daca nu ne ard cu 2-0 (scorul obisnuit)
|
||||
|
||||
![]() Luam B A T A I E ! ! ! nu ca vreau eu..ci ca asa o sa fie
![]() Presupun ca o sa fie 2-1 pt Olanda ![]() |
|
|||
|
|||
![]() 3-0 pentru Nederlanden (Olanda)
Marcatori: Dirk Kuyt , Raphael van der Vaart si Ruud van Nistelrooy Dak nu va juca van der Vaart nu-i nimic da van Nistelrooy 2 goluri ![]() Chiar daca am batut Spania cu 1-0 in deplasare, a fost totushi un amical. Nu avem mari sanse in fata Olandei decat daca Mutu o sa joace bine si Dica o sa prinda o zi mare ca'n meciul de la echipa de club cu Dynam Kyyv. |
|
||||
|
||||
![]() romania-olanda: 2-1
''zambetul apartine celui ce stie sa viseze lucruri imposibile''-uni de la UniDesign ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() Totusi... nu cred ca ar fi o idee buna sa se califice Romānia la euro ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cotidianul - Romania intra in hipermarket | djlyon | Mini revista presei | 0 | 02-27-2006 11:39 |
Cotidianul - Tot mai multi straini viziteaza Romania virtuala | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-11-2006 10:13 |
EvZ - Culisele divortului dintre Romania si FMI | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:31 |
Cotidianul - Viena ne vrea in UE in 2007 | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-31-2005 09:00 |
2005-10-11 - EvZ - Scheele: „Schimbarile de la PNA si CSM sunt logice” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-11-2005 08:38 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |