e-mailul de la TC-NET - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > TC-NET

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 04-12-2007, 19:48
stranger on the net's Avatar
stranger on the net stranger on the net is offline
Junior Member

Default e-mailul de la TC-NET

Intrucat Spectralul nu mai furnizeaza Internet de la 01.05.07, va trebui sa folosesc casuta de e-mail de la TC-NET. Rog pe cei care folosesc deja de mai mult timp sa puna pareri despre cum merge. Ideea este ca e-mailurile sunt 80% in interes de serviciu si nu as vrea sa am probleme. Multumesc!
Reply With Quote
Old 04-12-2007, 23:17
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by stranger on the net
Intrucat Spectralul nu mai furnizeaza Internet de la 01.05.07, va trebui sa folosesc casuta de e-mail de la TC-NET. Rog pe cei care folosesc deja de mai mult timp sa puna pareri despre cum merge. Ideea este ca e-mailurile sunt 80% in interes de serviciu si nu as vrea sa am probleme. Multumesc!

Salut,

Lucrez la Tc-net si noi putem sa iti oferim un e-mail la noi dar nu iti pot promite ca o sa mearga la nesfarsit pentru ca in curand se va trece pe mail.airbites.ro. Daca deja ai o casuta de e-mail la noi iti recomand sa iei legatura cu noi si sa stabilim exact ceea ce ai nevoie.
Reply With Quote
Old 04-12-2007, 23:18
Adrian's Avatar
Adrian Adrian is offline
Senior Member

Send a message via Yahoo to Adrian

folosesc e-mailul tc net de mai mult de 2 ani...si au fost de doua ori probleme atat si a rezolvat nevrax repede si cu bunavointa...singura problema ca primesc sute de mesaje spam pe mail si nu am posibilitatea de a le bloca definitiv din outlook
Old 04-12-2007, 23:27
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Adrian
folosesc e-mailul tc net de mai mult de 2 ani...si au fost de doua ori probleme atat si a rezolvat nevrax repede si cu bunavointa...singura problema ca primesc sute de mesaje spam pe mail si nu am posibilitatea de a le bloca definitiv din outlook

Cum sa nu ai posibilitate?..mai studiaza putin si iti spun eu ca exista.

Daca nu te descurci ...contacteaza-ma
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 19:56
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by stranger on the net
te sfatuiesc sa faci o casuta de email pe un server public...ceva gmail sau yahoo (sau altele..) ...eu la servici a trebuit sa schimb mai multi provideri... (indiferent de afinitatea, simpatia sau vointa mea pt vreun provider...asa era politica firmei sau a conducerii in acel moment)...si in momentul incetarii colaborarii ...normal ca am pierdut si contul de email...mai grav a fost ca providerii nu au suspendat casuta...ci numai accesul...astfel ca emailurile primite nu puteau fi accesate si nici expeditorii avertizati ca nu ajung mesajele la noi ...
Reply With Quote
Old 04-13-2007, 23:18
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Asa, sau iti cumperi domeniu
Old 05-23-2007, 08:25
stranger on the net's Avatar
stranger on the net stranger on the net is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Cristi
Salut,

Lucrez la Tc-net si noi putem sa iti oferim un e-mail la noi dar nu iti pot promite ca o sa mearga la nesfarsit pentru ca in curand se va trece pe mail.airbites.ro. Daca deja ai o casuta de e-mail la noi iti recomand sa iei legatura cu noi si sa stabilim exact ceea ce ai nevoie.

Am deja casuta la tc-net si vad ca merge bine. De cand se trece pe mail.airbites.ro?
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules