![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Intrucat Spectralul nu mai furnizeaza Internet de la 01.05.07, va trebui sa folosesc casuta de e-mail de la TC-NET. Rog pe cei care folosesc deja de mai mult timp sa puna pareri despre cum merge. Ideea este ca e-mailurile sunt 80% in interes de serviciu si nu as vrea sa am probleme. Multumesc!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Salut, Lucrez la Tc-net si noi putem sa iti oferim un e-mail la noi dar nu iti pot promite ca o sa mearga la nesfarsit pentru ca in curand se va trece pe mail.airbites.ro. Daca deja ai o casuta de e-mail la noi iti recomand sa iei legatura cu noi si sa stabilim exact ceea ce ai nevoie. |
|
||||
|
||||
![]() folosesc e-mailul tc net de mai mult de 2 ani...si au fost de doua ori probleme atat si a rezolvat nevrax repede si cu bunavointa...singura problema ca primesc sute de mesaje spam pe mail si nu am posibilitatea de a le bloca definitiv din outlook
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Cum sa nu ai posibilitate?..mai studiaza putin si iti spun eu ca exista. Daca nu te descurci ...contacteaza-ma |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Asa, sau iti cumperi domeniu
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Am deja casuta la tc-net si vad ca merge bine. De cand se trece pe mail.airbites.ro? |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cum se poate testa cat de cat legatura la net? | AIWA | Internet | 40 | 09-01-2007 01:17 |
Exista si OAMENI pe net? | AIWA | Life | 32 | 10-09-2006 13:57 |
Oferta TC NET | bbw220 | TC-NET | 143 | 07-18-2006 18:15 |
probleme la conectare net | cridan13 | Software | 3 | 03-06-2006 17:08 |
Problema Winamp 5 cu live radio pe net | djlyon | Software | 12 | 09-04-2005 13:25 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |