![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Cei cu abonamente de 300k va rog sa-mi ziceti si mie ce viteza aveti de download de pe net...Ca am auzit diferite viteze... Eu unul am doar 10 k/s maxim 12..
P.S. Se poate face vreo ceva ?? |
|
|||
|
|||
![]() Chiar nimeni nu vrea sa posteze viteza pe care o au ei la download de pe net
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Pai eu spun ca ar fi cazul sa discuti cu cei de la TCnet!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() sincer .. am pe cineva care e pe tcnet .. abonament de 500 d mii .. si trage constant cu 14 - 16 kb .. nu vreau sa fac reclama negativa insa asta e realitatea .. si knd i`am zis unui angajat tcnet mi`a invocat urmatoarea chestie "e de la placa de retea .. nu se poate asa ceva"
![]() |
|
|||
|
|||
![]() da am incercat sa vb...
mi-a zis ca viteza care scrie in oferta e in kilobit iar cea care ti-o arata download manager e in kylobaiti (am scris asa sa ma intelegeti...)... si placa de retea nu cred ca are vreo treaba din momentul in care tregi cu 8-9 mb de pe retea ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Da... deci trebuie sa raman cu viteza asa pana ajunge RDS pe la mine... Daca Tc-Net-ul ar oferi macar 20-25k/s (binenteles la abonamentul de 300k)
poate nu ar mai pleca lumea catre RDS... |
|
||||
|
||||
![]() Care e dilema defapt?
|
|||
|
|||
![]() poi ca se aude numai de binee de TC-net... dar defapt nu prea e asa..
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() frate ...poate ti se pare banal ce iti spun dar schimbati windosul...stiu ca am patit la fel
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Banda la toate abonamentele tcnet se imparte pe paliere orare in felul urmator:
30 ron : 00-08 512Kb 08-24 256Kb 50 ron : 00-08 1,5Mb(1536Kb) 08-12 768Kb 12-24 512Kb 60 ron : 00-08 3Mb(3072Kb) 08-12 1,5mb(1536Kb) 12-24 768Kb (valorile de mai sus sunt valorile MAXIME pe care pe care le poate atinge un user) (viteza reala adica cea afisata pe monitor in momentul unui download se afla impartind la 8 valorile de mai sus) la toate astea se adauga si o banda de 40 de Mb in .ro si 100Mb in LAN care nu este limitata per user. Last edited by Cristi; 12-04-2006 at 17:52. |
|
||||
|
||||
![]() Hmm... nu vreau acum sa fiu carcotas, sau sa tin partea tc-netului sau a altcuiva, dar, cand eram eu acasa...acum vreo 2 ani aveam net de la Tc-Net de 50 RON, si eram foarte multumit uneori atingeam in firefox viteze de la 30-40 de KB, si am avut vreo 2 ani abonamentul si am fost foarte multumit, pentru ca imi amintesc de serile de Dial-Up cand prindeam intre 3 si 15 KBs, si eram happy ca aveam net... intr-adevar in Bucuresti la abonamentul de 50 RON pe care il am acum prind viteze cuprinse intre 90-200 KBs, dar aici oferta e mult mai mare, firme concurente sunt destule, clientii providerilor sunt multi la numar si firmele isi permit investitii in cumpararea de banda, pentru a stiu ca isi vor amortiza garantat investitia.... in schimb la barlad e alta treaba... imi amintesc ca atunci cand am auzit de Retea Metropolitana nici nu imi venea sa cred, pentru ca se visa de multa vreme la asa ceva, iar pe atunci singurii povideri de net erau Rexnetul(care furniza internet prin unde radio, destul de scump si nu isi permitea oricine) si Spectral(care avea linie inchiriata si unde radio)...
Acum nu zic ca trebuie sa fiti multumiti si sa va tineti gura, pentru ca cu cat faceti gat, cu atat firmele care va ofera anumite servicii vor fi nevoite sa le imbunatateasca pentru a fi satisfacuti... Pana la urma "clientul nostru, stapanul nostru"... Iar pt darklord o sugestie: Incearca sa faci un test de viteza pe un site care se ocupa cu asa ceva(erau postate pe undeva pe forum vreo 10 astfel de site-uri) si daca viteza pe extern este cu mult mai mica decat cea scrisa de Cristi mai sus la o ora in care nimeni nu face download vezi sa nu ai virusi sau altceva care ti-ar putea manca din banda...oricum mai mult de 32KBs in timpul orelor de varf nu cred ca ai cum sa obtii...
|
||||
|
||||
![]() Ha, ha!
Stai linistit, acum ai la concurenta celor de la tc-net, la numai 30 ron o viteza de 1152 Kbps (am masurat acum).Adica 144 KBps
|
|||
|
|||
![]() vreau sa cred ca ce a spus cristi e adevarat ... da` se pare ca nu.chiar dak impartirea la 8 da un total de 32kB/s,totusi nu intotdeauna e adevarat(a se citi "mai mereu").shi apropo de "viteza locala de 100Mb pe secunda" ... nici prin gand nu am vazut stabil acei 12,5MB/s ,, dovada ca totusi este o anumita limitare/user
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
La ora aia ??? e normal . viteza asta o pot avea in plin trafic ziua . ![]() E o diferenta , nu crezi ?? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Maxim am atins 11.8 MB/s acasa la o simpla copiere cu Total Commander pe FTP, iar pe un server ~12.3 MB/s: e vorba de Barlad Online cand s-a copiat Balul Codreanu 160. ![]() Ambele calculatoare sunt legate la TC-NET.
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Sper sa fie convingator MAYDAY.
|
|
||||
|
||||
![]() Si eu sint in DILEMA....iarasi nu ajung E-mailurile din RDS in TCnet....Stie cineva de ce?
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EvZ - Cat de periculoase sunt bauturile energizante | djlyon | Mini revista presei | 0 | 04-29-2006 08:03 |
Gandul - Din satul tānărului care i-a omorāt pe Laura şi Cristian - 700 de Dacii „pap | djlyon | Mini revista presei | 0 | 03-13-2006 15:42 |
EvZ - Coppola: „Moldovencele sunt cele mai frumoase” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-20-2006 23:19 |
EvZ - Europa: Romanii nu sunt inventivi | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-15-2006 10:10 |
2005-10-11 - EvZ - Scheele: „Schimbarile de la PNA si CSM sunt logice” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-11-2005 07:38 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |