ajutor - Page 2 - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > TC-NET

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 06-02-2006, 14:58
pending's Avatar
pending pending is offline
Member

Nici banul d p RDS nu`l inteleg dar in fine .. socks rulls ..
Reply With Quote
Old 06-02-2006, 20:46
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Ohoo loc de laudat in "banuri"
Reply With Quote
Old 06-03-2006, 03:39
Cristi Cristi is offline
Senior Member

am lipsit putin si vad ca am pierdut multe....

nyxon ban-ul "permanent" a fost de 2 zile... si CHIAR NU A FOST FARA MOTIV. eram in seara respectiva si chiar sunt si loguri salvate...asa ca nu mai poza in nevinovat ca nu e ok.

nobody sincer m-am saturat sa primesc telefoane la 12 noaptea sau mai taziu sa mi se spuna ca nu stiu cine a dat un ban "degeaba"..si cand ma apuc de citit loguri mi se ridica parul si NICIODATA nu a fost degeaba...oricum intotdeauna masura luata de mine a fost in favoarea clientului cu toate ca nu aveau in totalitate dreptate.

AIWA ai dreptate ca problema se rezolva instant daca era o hartie depusa si chiar si inainte daca eram informat. Contractele cu salile de net le avem semnate doar pentru INTERNET, in nici un caz pentru dc++ sau Counter deci nici nu se pune problema de luni gratuite.

Kent ..hmm aici e o discutie lunga si ar trebui sa o avem intre 4 ochi ...poate asa o sa reusesc si eu sa te inteleg...

Parerea mea ca daca nu se va mai putea discuta pe mainchat toate problemele astea nu ar mai exista ....

Last edited by Cristi; 06-03-2006 at 03:54.
Reply With Quote
Old 06-03-2006, 03:44
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Am uitat de pending...

Daca tu te duci la RDS si reusesti sa ii convingi sa dea un calculator, sa plateasca intretinerea lui si banda net pentru el iti promit ca ma razgandesc sa tai accesul la CS si scot si restrictia pentru RDS de pe dc++.
Reply With Quote
Old 06-03-2006, 09:17
pending's Avatar
pending pending is offline
Member

Cristi .. hai sa fim seriosi .. doar rds`u mananca banda pe serveru de dc++ ?!?! rofl .. serveru de cs nu ma intereseaza .. oricum astia d p rds joaca cs zilnic la voi pe server .. dar mai noi am auzit ca nu le mai place .. a`ti bagat nush ce "shop" .. pana mea .. nu cunosc .. se fac oamenii invizibili .. porcarii d`astea ) .. SF`uri
Reply With Quote
Old 06-22-2006, 12:07
Kent Kent is offline
Banned

Default am vazut tarziu....

vrei o discutie intre 4 oki?!? ok .. se rezolva.. cand doresti.. ma gasesti pe mess.... blue_and_saD_eyes ... si imi zici un` sa ne gasim... la un suc.. o bere.. ceva... si discutam.. ok!??? da` cat mai repede... ca vreau sa se termine kestiile astea!!!! bubuye.. kiss ya )
Reply With Quote
Old 06-22-2006, 13:17
neXus neXus is offline
Member

Send a message via Yahoo to neXus Send a message via Skype™ to neXus

Asa va vreau copii!
Pupat totzi Piata Constutitziei
Old 06-22-2006, 23:11
Kent Kent is offline
Banned

Default pt Stangacianu

vrei o discutie intre 4 oki?!? ok .. se rezolva.. cand doresti.. ma gasesti pe mess.... blue_and_saD_eyes ... si imi zici un` sa ne gasim... la un suc.. o bere.. ceva... si discutam.. ok!??? da` cat mai repede... ca vreau sa se termine kestiile astea!!!! bubuye.. kiss ya )
Reply With Quote
Old 06-29-2006, 07:42
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member

Oare de ce am eu senzatia ca cineva o cam da in "mai bine bem o bere ca sa nu ne mai certam ca suntem oameni maturi....bla bla bla "Grija mare Cristi ca poate iti bune ceva in suc!
Old 06-29-2006, 09:53
Kent Kent is offline
Banned

Default zi`mi si mie. despre ce vorbesti acolo ..

ce draq vreis a zici akolo?!? ca nu inteleg ..... tradu`mi .. cine si cui zice asa ceva?!?! cine cui pune ceva in suc?!?!

Last edited by Kent; 06-29-2006 at 09:55.
Reply With Quote
Old 06-29-2006, 09:55
Kent Kent is offline
Banned

Default uita`te mai sus ...

Quote:
Originally Posted by Fallen Angel
Oare de ce am eu senzatia ca cineva o cam da in "mai bine bem o bere ca sa nu ne mai certam ca suntem oameni maturi....bla bla bla "Grija mare Cristi ca poate iti bune ceva in suc!
deci!??! astept raspunsu` .. da` repede
Reply With Quote
Old 06-29-2006, 13:12
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member

offtopic.

de unde pana unde " ' " a inceput sa inlocuiasca pe " - " ?. Ma obositi cu tampeniile astea...ca sa nu mai zic de "nu'j", "jmeker", "akolo"...etc
Old 06-29-2006, 13:32
Kent Kent is offline
Banned

Default Auzi, stii ceva?!?

Quote:
Originally Posted by farfui
offtopic.

de unde pana unde " ' " a inceput sa inlocuiasca pe " - " ?. Ma obositi cu tampeniile astea...ca sa nu mai zic de "nu'j", "jmeker", "akolo"...etc
hai sa iti spun o poveste.. a fost o data ca niciodata.... ca de nu ar fi.. nu s`ar povesti.. daca nu iti place cum scriem ... treci pe forum la noi .. adik.. nu stiu daca altii au forumm .. io am ... www.FasteXForum.tk .. adauga un "threat" si . gata .. se rezolva .. o sa citesc ... si o sa ma conformez, pentru ca, stiu ca ai batut inspre mine, eu fiind ultimul care a postat! si viziteaza`ma si pe dchub://FasteX.no-ip.org
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules