![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Nici banul d p RDS nu`l inteleg dar in fine .. socks rulls
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() Ohoo loc de laudat in "banuri"
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() am lipsit putin si vad ca am pierdut multe....
nyxon ban-ul "permanent" a fost de 2 zile... si CHIAR NU A FOST FARA MOTIV. eram in seara respectiva si chiar sunt si loguri salvate...asa ca nu mai poza in nevinovat ca nu e ok. nobody sincer m-am saturat sa primesc telefoane la 12 noaptea sau mai taziu sa mi se spuna ca nu stiu cine a dat un ban "degeaba"..si cand ma apuc de citit loguri mi se ridica parul si NICIODATA nu a fost degeaba...oricum intotdeauna masura luata de mine a fost in favoarea clientului cu toate ca nu aveau in totalitate dreptate. AIWA ai dreptate ca problema se rezolva instant daca era o hartie depusa si chiar si inainte daca eram informat. Contractele cu salile de net le avem semnate doar pentru INTERNET, in nici un caz pentru dc++ sau Counter deci nici nu se pune problema de luni gratuite. Kent ..hmm aici e o discutie lunga si ar trebui sa o avem intre 4 ochi ...poate asa o sa reusesc si eu sa te inteleg... Parerea mea ca daca nu se va mai putea discuta pe mainchat toate problemele astea nu ar mai exista .... Last edited by Cristi; 06-03-2006 at 03:54. |
|
|||
|
|||
![]() Am uitat de pending...
Daca tu te duci la RDS si reusesti sa ii convingi sa dea un calculator, sa plateasca intretinerea lui si banda net pentru el iti promit ca ma razgandesc sa tai accesul la CS si scot si restrictia pentru RDS de pe dc++. |
|
||||
|
||||
![]() Cristi .. hai sa fim seriosi .. doar rds`u mananca banda pe serveru de dc++ ?!?! rofl .. serveru de cs nu ma intereseaza
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() vrei o discutie intre 4 oki?!? ok .. se rezolva.. cand doresti.. ma gasesti pe mess.... blue_and_saD_eyes ... si imi zici un` sa ne gasim... la un suc.. o bere.. ceva... si discutam.. ok!??? da` cat mai repede... ca vreau sa se termine kestiile astea!!!! bubuye.. kiss ya
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() vrei o discutie intre 4 oki?!? ok .. se rezolva.. cand doresti.. ma gasesti pe mess.... blue_and_saD_eyes ... si imi zici un` sa ne gasim... la un suc.. o bere.. ceva... si discutam.. ok!??? da` cat mai repede... ca vreau sa se termine kestiile astea!!!! bubuye.. kiss ya
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Oare de ce am eu senzatia ca cineva o cam da in "mai bine bem o bere ca sa nu ne mai certam ca suntem oameni maturi....bla bla bla "Grija mare Cristi ca poate iti bune ceva in suc!
|
|||
|
|||
![]() ce draq vreis a zici akolo?!? ca nu inteleg ..... tradu`mi .. cine si cui zice asa ceva?!?! cine cui pune ceva in suc?!?!
Last edited by Kent; 06-29-2006 at 09:55. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() offtopic.
de unde pana unde " ' " a inceput sa inlocuiasca pe " - " ?. Ma obositi cu tampeniile astea...ca sa nu mai zic de "nu'j", "jmeker", "akolo"...etc
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Nimeni Nu E Mai Presus De Lege! Oare? | ombladon | Off-topic | 33 | 05-18-2006 08:37 |
Gandul - Cine vede un incendiu şi nu intervine va plăti 10 milioane amendă | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-26-2006 22:18 |
26.01.2004 - EvZ - Salvati cu tancul | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 10:18 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 09:09 |
EvZ - 2.000 de euro ajutor de inmormantare pentru alesi | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-05-2005 06:52 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |