![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Dintotdeauna barbatii si femeile au fost in conflict..femeile au vrut sa fie egale cu barbatii..
Femeile in general cred ca Dumnezeu a creat intai barbatul pentru ca avea nevoie de o schita pentru adevarata opera de arta.. Dar sa fim realisti.. Cati barbati au ajuns poeti cunoscuti!?..multi..cate femei?!..Ana Blandiana... Cate genii au fost femei? eu personal nu stiu nici una.. Cati filozofi de gen feminin?! ![]() Cati doctori renumiti?! Si mai este vorba barbatului..ca femeia trebuie sa stea la cratitza ca acolo se pricepe cel mai bine..daca stau si ma gandesc bine..nici acolo nu e mai buna ca barbatul..tot ei..au ajuns cei mai faimosi bucatari..(daca vreti va dau si nume :P) Si femeia vrea sa fie egala..dar barbatul trebuie sa aiba grija de ea,sa aduca bani in casa..si sa faca lucrurile grele in casa pt ca saraca nu are destula fortza sa mute o masa.. Din punctul meu de vedere barbatul are minte..si femeia gura..ca doar altfel nu ar cere drepturi egale.. Si totusi..exista exceptia care intareste regula! |
|
||||
|
||||
![]() La nivelul exterior al societii,ceea ce ai punctat tu iulia e f evident!Acum...stau si ma intreb ''oare adevarul oceanului e la suprafatza?''
Din minima mea experieta de viata ![]() Cunosc si barbati geniali...dar si femei geniale....iar diferenta pe care am observat-o e ca femeia e mai discreta! ![]() Incurajez si sustin egalitatea dintre sexe...din dorinta mea continua de a invatza si a descoperi... |
|
||||
|
||||
![]() Iti respect decizia de a sustine egalitatea intre sexe..dar ..femeia in orice caz nu este discreta..si eu vorbeam de adevaratele genii..cum ar fi Albert Einstein,Platon,Leonardo da Vinci,Ludwig van Beethoven..etc..
Tu spui ca daca 2 minti geniale ,dar incompatibile,comunica se ajunge la conflict..si asa exista razboaiele..eu cred,dragul meu..ca daca mintile ar fi asa de geniale nu ar mai exista razboaie .. |
|
||||
|
||||
![]() Iulia,tu insutzi prin alegerea de a te supune ,ca si femeie, barbatului faci dovada unei discretii!
![]() Cat despre genii,nu au cum sa stopeze razboaie(activitati prezente) si etc....pt ca genialitatea lor e recunoscuta,f curios de altfel,numai postmortem... ![]() Cei pe care i-ai numit tu mai sus,genii...reprezinta tiparul pe care ,intr-un mod f discret de manipulant, oamenii ar trebui sa se aseze pt a ajunga la valori absolute...prin stiinta,prin meditatie perpetua...in folosul cui? ![]() Personal,nominalizez ca si genii pe : Ghandi,Maica Tereza,Badia Ernest Maftei,Johnny Raducanu si mai sunt cativa!Sunt mai aproape de gustul meu....pt simplul fapt ca sunt mai relaxati! ![]() Last edited by uni_uni; 04-18-2007 at 13:32. |
|
||||
|
||||
![]() Uni..daca cineva face un sg lucru discret..asta nu inseamna ca acea persoana e discreta..(dar eu sunt discreta)..
Eu nu am zis ca femeile nu au si ele calitatzi..bineinteles ca au..de exemplu..ele pot fi muzele barbatilor ..ca acestia sa ajunga mai buni decat sunt..dar din nou..mai buni ca femeile ![]() Maica Teresa de ce e geniu? :O |
|
||||
|
||||
![]() [quote=iulia10usss]Uni..daca cineva face un sg lucru discret..asta nu inseamna ca acea persoana e discreta..(dar eu sunt discreta)..
cine a vb de ''un singur lucru''? ![]() maica tereza e geniu pt ca simte cand ceilalti gandesc si tipa ceea gandesc...vorbind lumii prin tacere... Last edited by uni_uni; 04-18-2007 at 14:23. |
|
||||
|
||||
![]() [quote=iulia10usss]
Eu nu am zis ca femeile nu au si ele calitatzi..bineinteles ca au..de exemplu..ele pot fi muzele barbatilor ..ca acestia sa ajunga mai buni decat sunt..dar din nou..mai buni ca femeile ![]() 'nici eu nu am zis ca tu ai spus ca femeile nu au calitati'-hehehe ![]() eu zic doar ca in raportul dintre sexe....echilibrul ar putea fi f constructiv!Nu cred in ideea de femeie ca limita sub barbat din simplul fapt ca imi simt limitata libertatea!Nu-mi plac fluturii cu o aripa care au motor cu reactie pt ca pot zbura numai pe verticala....ci imi plac fluturii cu 2 aripi care pot zbura oriunde.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() :| Duamni Uni ma determini sa ma duc la biserica..desi nu am mai fost de 12 ani..posturile tale sunt ca la carte..cu epitete,comparatii si multe metafore..te rooooog frumos sa incetezi.. :|
|
|
||||
|
||||
![]() imi cer scuze ca ma bag in discutie ... o fac de dragul Iuliei in primul rand ... si apoi ptr un document gasit cu ajutorul motorasului ala care a ajuns verb in afara ... deci:
http://www.unibuc.ro/eBooks/istorie/...trefamilie.htm cred ca e bun de citit (cine are rabdarea necesara)
|
||||
|
||||
![]() esti haioasa!
![]() si scz daca ti-am determinat o stare...inconfortabila... ![]() ziceam si eu ce ma taie mintea....''ca o hartie zburanda ce taie in zborul ei minti carnale ,fin si usturator...dar adevarat'' ![]() hocus,nu cred ca tre' sa te scuzi ''ca te bagi'' intr-o discutie publica!Nu te teme de opiniile diferite....ci vezi latura constructiva ale acestora! ![]() Last edited by uni_uni; 04-18-2007 at 14:59. |
|
||||
|
||||
![]() si concluzia ta hocus care este? :-? ....uni tu nu te poti abtine?
![]() Last edited by iulia10usss; 04-18-2007 at 14:58. |
|
||||
|
||||
![]() chiar asa....hocus,opinia ta care e?
![]() iulia...lasa teatrul asta...iti place sa nu ma abtin! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ma abtin ... daca ajungeam la una cred ca o scriam ... e ca si cum am numara firele de nisip ... nu iesi din discutia asta niciodata ... sau pot spune "nu exista femeie SI inteligenta SI frumoasa, orice femeie si frumoasa si inteligenta se numeste barbat" ...nu-mi apartin cuvintele si nici nu le adopt sincer ...dar sunt amuzante si in unele cazuri reale ... femeile sunt la fel cu barbatii numai ca mult mai rele cred ... norocul lor cel mai mare este ca sunt mame ... nu fac deosebire intre femeie si barbat decat cand e vorba de partea cu facutul sexului
![]()
|
||||
|
||||
![]() ma dispera la culme epitetele,comparatiile si metaforele in exces..crezi sau nu..asta`i adevarul...dar iti multumesc ca spui ce gandesti..
|
|
||||
|
||||
![]() si totusi..uni..asculta Florin Chilian-zece..asta`i defapt parerea lui hocus
![]() |
|
||||
|
||||
![]() lasa-l ... si asa ma iubeste ...
|
||||
|
||||
![]() asa e iulia,cuvintele de cele mai multe ori nu fac decat sa dezorienteze si sa dispere...mai ales cand au forme cu inteles prea indepartat!
![]() Nu postez des pe forum...si cu acest post o sa ma opresc ,de dragul linistii tale.....dar sa stii ca nu tre' sa-mi multumesti pt. ceva ce am facut cu placere!Esti o 'muza' care stimuleaza activ! ![]() imi place chilian,l-am abordat in buc dupa o emisiune la 'nasul'(b1tv)...unde cantase melodia ''zece'' in premiera si i-am ca: ''zece,e una dintre melodiile care din pacate va ajunge un hit...'' ![]() Last edited by uni_uni; 04-18-2007 at 15:17. |
|
||||
|
||||
![]() ok..nu`ti multumesc..dar apreciez..oricum..orice femeie ar fi mandra daca ar citi posturile tale..poate mai putin eu.. :-s
|
|
||||
|
||||
![]() tu esti mai speciala
![]() |
|
||||
|
||||
![]() "Daca o pocnesti, se cheama maltratarea femeii. Daca te pocneste ea, e autoaparare. Daca iei o decizie fara sa o intrebi, esti nesimtit. Daca ea ia o decizie fara sa te consulte, e femeie emancipata. Daca ii ceri sa faca ceva ce nu ii place, e dominare masculina. Daca te roaga ea, iti face o favoare. Daca apreciezi formele unei femei si lenjeria sumara, esti pervers. Daca nu, esti homo. Daca-i oferi flori, urmaresti ceva. Daca nu, esti fraier. Daca esti mandru de realizarile tale, esti plin de tine. Daca nu, esti lipsit de ambitie. Daca o doare capul, e obosita. Daca te doare pe tine, n-o mai iubesti. Daca vrei sa faci dragoste prea des, esti obsedat. Daca nu, ai pe altcineva. Si va mai intrebati de ce mor barbatii mai repede decat femeile??? "
Cred ca se potriveste cu locul asta ...
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Bolile pestilor exotici! | Adrian | Boli şi Tratamente | 0 | 04-02-2007 09:00 |
Anatomia pestilor de acvariu | Adrian | General info | 0 | 01-05-2007 21:44 |
Despre zebre sau rerio | Adrian | Cyprinidae | 0 | 01-05-2007 12:25 |
Azi e 06.06.2006 sau 06.06.06 sau poate 6.6.6 | AIWA | Life | 2 | 06-06-2006 14:06 |
29.05.2004 - EvZ - Surprizele litoralului 2004 | djlyon | Arhivă - Mini Revista Presei | 0 | 01-10-2006 11:40 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |