![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Pentru ca am citit undeva pe aici ca nu se stie de Barlad decat doar prin fetele fff frumoase din zona ( si recunosc ca e asa), va sfatuiesc sa vedeti daca aveti timp si dispozitia necesara evolutia a doi barladeni (un el si o ea) pe scena de la Festivalul Mamaia Folclor 2005 - concursul de interpretare - ce se transmite maine si poimaine seara pe TVR1 de la ora 20.
|
|
||||
|
||||
![]() Care-s aia?
|
||||
|
||||
![]() Pai daca tot arunci pastila spune pina la capat ce si cum! Nu am sa stau in fata TVului sa vad cine e de la noi!
|
|
||||
|
||||
![]() Corect Omu....macar da nishte detalii....
|
|||
|
|||
![]() ... Bravo lor domle. SUCCES vor avea chiar daca nu ii vom urmari si noi, dar odata starniti ... AMANUNTE AMANUNTE AMANUNTE ....
P.S. Nu is fan folclorului, si mi-ar veni mai ushor sa deschid televizoru cand ne vor canta barladenii. Deci cum ziceam, AMANUNTE, AMANUNTE, AMANUNTE .... :-) |
|
|||
|
|||
![]() E vb de fiul si fiica mea Ionut si Viorica elevi la Lic.Al.Vlahuta - participanti la Festivalul de folclor Mamaia 2005. Ionut a concurat al 10-lea aseara iar daca aveti rabdare si bunavointa o veti putea vedea si eventual vota prin SMS pe Viorica . Ea va fi a saptea concurenta asta seara ( 01.09) . Se transmite la TVR 1 (live) incepand cu ora 20.
Va multumesc. Taica-su. |
|
||||
|
||||
![]() Ei, asa mai merge, acuma stim si noi despre ce e vorba
![]() Felicitari!!
|
||||
|
||||
![]() Viorel ce pot spune acum decat sa-ti traiasca si sa aiba bafta in viatza!
Acum din Barlad am mai vazut barladeni pe la diverse posturi TV Iolanda Gradinaru Miron Razvan Antonio&Nechita Lucian Miron Razvan Antonio&Oana Nituc Pur si Simplu&Larisa asta ca sa nu ne amintim de NonStop Apropo MarianStavar(Ex NonStop) e acum prezent alaturi de N&D e si in clipul de promovare a ultimului album
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 09-05-2005 at 15:28. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Paradoxuri despre Barlad | Northwood | Bārlad | 21 | 08-07-2007 15:13 |
RL - Detalii inedite despre Elton John | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-03-2006 10:04 |
EvZ - Trei autobuze din Barlad, atacate cu piulite si bile de rulment | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-15-2005 22:53 |
EvZ - Monica Macovei despre convorbirea Tariceanu - Botos: „Acest telefon nu trebuia dat!” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-02-2005 06:41 |
EvZ - Rodica Stanoiu despre colegul ei Hrebenciuc: „cancerul politicii romanesti” | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-25-2005 07:54 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |