![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cine are deja internet de la RDS in Barlad ,,spune detalii please .Cum merge ce viteza download/upload .??????
|
|
||||
|
||||
![]() sint sub 10 insi am inteles selectionatzi atent dintre multitudinea de cereri..si daca informatiile mele sint corecte..exista deja un dezavantaj destul de mare dar..sa mai asteptam...terminarea testelor!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Din cate stiu lucrarile au fost facute de mantuiala (cablu, telefonie,internet) de echipe ale RDS din alte zone ale tarii . Problemele aparute se sparg in capul RDS-istilor de la noi din oras care in momentul actual nu cred ca pot fi acuzati de ceva.Cel putin deocamdata...
|
|
||||
|
||||
![]() aiwa cum adika mai useri selectionati din multitudinea de cereri ?
|
||||
|
||||
![]() Adica alesi pe sprinceana!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() hmm strange, very strange...
|
||||
|
||||
![]() Cind apari acasa..ai sa afli mai multe!
|
||||
|
||||
![]() aham, mai sper ca am sa aflu chiar is curios si eu de conceptul asta net pe alese... mah rog aflu eu pan' la sfarsitul saptamanii astea
|
||||
|
||||
![]() eu am internet de la rds... si sincer... nu cred ca cererea mea a fost "selectionata atent din multitudinea de cereri"
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() de azi am "si" net de la RDS
prima comparatie ... aici viteza de la TC-net |
|
||||
|
||||
![]() aici viteza de la RDS....
|
|
||||
|
||||
![]() Ohooo felicitari!
Bun asha!
|
||||
|
||||
![]() Iote cole tata viteza de viteza
![]() |
|
|||
|
|||
![]() yea, and pigs fly.
|
|
||||
|
||||
![]() @vierme same as deathwish ... yeah and pigs fly... dar acu pe bune am patit si eu o eroare de asta in win98 de-mi zicea mie ca am partitia D: de vreo 1.16 TB si E: de vreo 3.4 TB curios insa a fost ca C:-ul si F:-ul pe care era sistem-ul si respectiv muzica le-a lasat intacte... iar sa revin la subiect ca am fost offtopic mai dadosh e viteza aproximativ normala sincer inca eu noaptea la tcnet prindeam dublul vitezei alea... iar ziua sa zic ca tot in jurul unui 20-30 de kilo per sec se invarteau download-urile, nu incerc sa fac reclama asa ca nu o intrepreta ca una iti spun doar cum era la mine.
p.s. aveam abon de 600
|
|||
|
|||
![]() twisted, cat am avut net de la tc-net tot abonament de 60 de lei am avut. Dar sincer, nu am prins niciodata ziua mai mult de 15-20 k. In fine, poate esti tu privilegiat ..
|
|
||||
|
||||
![]() mai nu cred lucrul asta desi am auzit pe multi zicandu-mi asta dar nu vad de ce as fi si nu cred ca sunt, eu sincer spun ca ziua daca faceam un download stateam constant intre 20 si 25 k, sub 20 nu prea scadea desi se intampla de ce sa mint dar crestea si peste 25 insa so ... e cam compensatoriu dar am zis asta se intampla la mine si mentionez ca eu tineam inchis windows firewall-ul care mai inghite si ala niste trafic putin dar inghite,
ps mersi de corectare intradevar e 60 de lei de acum ![]()
|
||||
|
||||
![]() twisted, fa ochi
![]() ![]() ![]() ![]()
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Exista si OAMENI pe net? | AIWA | Life | 32 | 10-09-2006 13:57 |
De pe net | djlyon | Fun | 17 | 07-21-2006 00:12 |
Oferta TC NET | bbw220 | TC-NET | 143 | 07-18-2006 18:15 |
de abia astept sa ma mut la rds | Northwood | TC-NET | 60 | 06-10-2006 20:37 |
Problema Winamp 5 cu live radio pe net | djlyon | Software | 12 | 09-04-2005 13:25 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |