Oferta TC NET - Bārlad Online Forum
Bārlad Online Forum  

Go Back   Bārlad Online Forum > Local ISPs > TC-NET

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 11-14-2005, 21:38
bbw220 bbw220 is offline
Member

Default Oferta TC NET

Salut este cineva dragut sa-mi spuna si mie ofertele TC NET. Am auzit ca este abonament si de 250.000 si de 400.000 si de 500.000. Ce ofera fiecare?Eu momentan am de 500.000.Va multumesc anticipat
Reply With Quote
Old 11-14-2005, 21:47
bobyc's Avatar
bobyc bobyc is offline
Member

Cica ala de 250.000 e cu 60 ore pe luna. Restu vezi pe http://www.tc-net.ro/servicii.htm
Reply With Quote
Old 01-11-2006, 19:10
Beduinul Beduinul is offline
Junior Member

Stai cu asta!Are un prieten de 250 shi intra pe msg cate 10 min ca sa-i ramana shi de oDc shi de internet.Nasol! Parerea mea!!!
Reply With Quote
Old 01-19-2006, 11:44
catutz's Avatar
catutz catutz is offline
Junior Member

Default :d

pENTRU messanger sa i-a din alea 60 de ore...iar pt. oDc.. nu se ia..pt ca este privilegiu din partea firmei
Reply With Quote
Old 01-19-2006, 12:04
farfui's Avatar
farfui farfui is offline
Senior Member

Pai da, pentru ca fiindca tc-net nu e ca la alte firme de internet care sa i-a bani si pentru care sa nu dea nIMIC si cand suni nu e acolo si daca te duci acolo iti zice ca e de la cablu si de asta rETEAUA e ca reteaua si mesangeru e de la internet si cand vii acasa si ai chef de mesanger nu poti pentru ca intri decat pe odc....

pe voi nu va doare capu ?
Old 01-24-2006, 12:39
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member

sunt curios daca Rds o sa ofere ceva.........
Reply With Quote
Old 01-25-2006, 21:55
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Jedi
sunt curios daca Rds o sa ofere ceva.........
sigur...ofera 60KB fata de 12-17KB de la tcnet ... si asta la doar 9$/luna...plus ceva minute la telefon...
daca esti impatimit de dc++ este un hub numai pt clientii rds...dar transferul este pana in 45KB ... ceea ce este putin comparativ cu tcnet ...
asa ca este alegerea ta : internet bun si ieftin sau internet mediu , dc++ bun si abonament aproape dublu...
Reply With Quote
Old 01-26-2006, 21:55
gamer555 gamer555 is offline
Member

Quote:
Originally Posted by dadosh
sigur...ofera 60KB fata de 12-17KB de la tcnet ... si asta la doar 9$/luna...plus ceva minute la telefon...
daca esti impatimit de dc++ este un hub numai pt clientii rds...dar transferul este pana in 45KB ... ceea ce este putin comparativ cu tcnet ...
asa ca este alegerea ta : internet bun si ieftin sau internet mediu , dc++ bun si abonament aproape dublu...

internet mediu - mai degraba slab
dc++ bun - mediu, cu putini useri (tot tc net); cu restul foarte prost

Reply With Quote
Old 01-26-2006, 22:31
djlyon's Avatar
djlyon djlyon is offline
Senior Member

Pai si la nivelul unui oras ca Barladul, cati useri ai vreai sa fie?
Old 01-27-2006, 11:10
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member

Default internet...

stie cineva cand avem, net de la Rds?
stiu cum merge netul de la Tc net stiu si cum merge cel de la Rex..........deci prefer sa dau mai putini bani si sa am si viteza mai mare.........
Reply With Quote
Old 02-06-2006, 08:30
Fallen Angel Fallen Angel is offline
Member

Asteapta sa vezi cand au sa inceapa baietii de la RDS cu plata defectiunilor din vina clientului ! Sau poate crezi ca pomana asta pe care o ofera ei deocamdata o sa dureze o vesnicie?
Old 02-06-2006, 22:17
dadosh's Avatar
dadosh dadosh is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by Fallen Angel
Asteapta sa vezi cand au sa inceapa baietii de la RDS cu plata defectiunilor din vina clientului ! Sau poate crezi ca pomana asta pe care o ofera ei deocamdata o sa dureze o vesnicie?
stai sa vezi cand o sa cada drobul de sare.... de fapt la postul tau nici nu ar trebui sa raspunda cineva....vorbim ca sa ne aflam in treaba sau sa aparam un prieten...doi..sau cercul pe care-l frecventam... daca ai date concrete ca unul este mai bun sau celalalt mai "putin bun" ...zi-le...daca nu atunci nu mai improsca pe unii sau altii...
si apropo...daca rds-ul are o oferta peste puterile tcnetului...atunci clientii rds-ului sunt pomanagii?? sau chestia cu pomana e aruncata ca sa tinem coada pe sus si sa ne guduram in cercul nostru ....ca e cool
Reply With Quote
Old 02-11-2006, 10:02
BlackIce BlackIce is offline
Banned

Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce

RDS-ul este la nivel national , nu ca tc-netu' care au facut regula si o fac dupa bunul lor plac , si banuiesc ca , daca scumpeste in barlad cu un leu , tre sa faca acelasi lucru si in timisoara , craiova s.a.m.d. corect ??
Reply With Quote
Old 02-11-2006, 13:46
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member

Default De ce am ban pe dc.tc-net.ro???

avand in vedere ca sunt pe Rds de ce am ban? e de prost gust banul mai ales ca scrie Reason: flood ! hai sa fim seriosi .........mie greatza de kkt uri de astea
Reply With Quote
Old 02-11-2006, 16:57
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Posibil sa ai dreptate Jedi insa nu aici gasesti dreptatea...dreptatea aici se muta la OffTopic...ca deranjeaza
Reply With Quote
Old 02-12-2006, 08:48
BlackIce BlackIce is offline
Banned

Send a message via ICQ to BlackIce Send a message via AIM to BlackIce Send a message via MSN to BlackIce Send a message via Yahoo to BlackIce Send a message via Skype™ to BlackIce

AIWA , scoate "posibil sa " ca omu are dreptate , primeste toti userii din toata tara iar cei de pe RDS din barlad care posibil sa ne fie rude , frati , surori , veri , parinti nu!! Bine , sunt n programe de comunicare cu ei dar gestul in sine lasa de dorit , tc-netu' nu shtie sa mai si piarda , tc-netu' ofera banuri asa de-an'...... ca vor muschii lor. Nu shtiu , ori au manager prost , ori nu shtie ce se'ntampla sau treburile mari cu cei mici se fac .Nu asa se atrage oamenii fratilor , sau sa mai studieze managementu'
Hub privat , auzi la el , este ca si cum deschid eu acum o crasma si nu las sa intre nimeni , na , ca e a mea....Ideea e ca , daca lasi pe unii sa intre si pe altii nu , nu e corect , se numeste oftica si e de pierdut din partea lor , cel putin ptr. imagine.

AIWA .....sa traiesti....

Last edited by BlackIce; 02-12-2006 at 10:45.
Reply With Quote
Old 02-12-2006, 11:32
timp's Avatar
timp timp is offline
Junior Member

Pai asa procedeaza Tc-netul si cu cei de la Cony , ban si un mesaj tare interesant :
<< Aveti ban iar acesta este mesajul implicit >>
Reason: aveti loc la voi nu mai aveti si la noi
Sugestiv, nu ?
Reply With Quote
Old 02-12-2006, 15:13
AIWA's Avatar
AIWA AIWA is offline
Senior Member

Loooooooooooool
Eu nu am incercat in alte locuri...nu stiam mesajul
Reply With Quote
Old 02-12-2006, 23:02
Jedi's Avatar
Jedi Jedi is offline
Senior Member

Default mesaj de prost gust

las` sa fim ` noi sanatosi ca nu o sa murim fara hub tc-net dar blackice are dreptate .....in viata trebuie sa stii sa pierzi!
si asa pe hubul lor au 100 de useri si nu poti lua mai nimik ptr ca nimeni nu da` un slot.............
halal la rex puteai sa iei ce vrei si de le cine vrei daca erau cu slaoturi luate primeau ban!
si cu asta am inchis subiect tc net.............
Reply With Quote
Old 02-19-2006, 10:46
Cristi Cristi is offline
Senior Member

Quote:
Originally Posted by BlackIce
AIWA , scoate "posibil sa " ca omu are dreptate , primeste toti userii din toata tara iar cei de pe RDS din barlad care posibil sa ne fie rude , frati , surori , veri , parinti nu!! Bine , sunt n programe de comunicare cu ei dar gestul in sine lasa de dorit , tc-netu' nu shtie sa mai si piarda , tc-netu' ofera banuri asa de-an'...... ca vor muschii lor. Nu shtiu , ori au manager prost , ori nu shtie ce se'ntampla sau treburile mari cu cei mici se fac .Nu asa se atrage oamenii fratilor , sau sa mai studieze managementu'
Hub privat , auzi la el , este ca si cum deschid eu acum o crasma si nu las sa intre nimeni , na , ca e a mea....Ideea e ca , daca lasi pe unii sa intre si pe altii nu , nu e corect , se numeste oftica si e de pierdut din partea lor , cel putin ptr. imagine.

AIWA .....sa traiesti....

De ce nu suni la bucuresti si ii intrebi pe cei de la rds de ce tu te intalnesti pe internet cu cei de la evolva, euroweb,UPC si alti isp-isti prin germania?????
De ce daca te muti la alt provider (ex. euroweb) rds iti baneaza clase intregi de ip-uri pe serverele lor de jocuri(toate firmele din iasi au avut mari probleme dupa ce au plecat de la rds) De ce cand ceri o mutare de fibra la rds dureaza 3 luni(se plateste abonament pe luna cateva mii de dolari)? De ce tu ca persoana fizica astepti intre 30 si 120 de zile cu contractul semnat deja? De ce cand ceri banda in reteaua Rds tot timpul primesti raspuns negativ???cand o sa ai raspunsuri la intrebarile astea te rog sa revii pe forum....si nu mai vb in necunostinta de cauza si data viitoare reciteste ce scrii sa te faci si tu mai bine inteles

"este ca si cum deschid eu acum o crasma si nu las sa intre nimeni , na , ca e a mea" dupa tine este acelasi lucru????

Last edited by Cristi; 02-19-2006 at 11:21.
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 5 (0 members and 5 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules