![]() |
![]() |
|
|
||||
|
||||
![]() SpectralNet-ul este unul din primii provideri de net din Barlad ,dar se pare ca lucrurile nu merg asha de bine acolo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Axel e oldiest but goldiest! Am un prieten ce are si Spectral si TcNet si prefera sa stea pe spectral cu netul si pe TcNet pentru retea!
|
|
||||
|
||||
![]() la fel am shi yo
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Peste o luna se fac exact 7 ani de cand a aparut Axel.
Prima conexiune la net era o linie inchirata prin Romtelecom via Galati pana la Bucuresti, la StarNets, actual EuroWeb. Viteza era de 33.6kbps (sau 4 kilo mari, cum se zice mai nou ![]() Apoi au fost doua linii inchiriate direct in Galati, apoi internet prin satelit de la NetSat direct din New York, apoi internet prin radio in 3.5GHz de la SNR, iar intr-un final fibra optica de la RDS, asa cum au toti providerii din oras acuma.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() ah yes those were the days in care stateai vreo 3-4 minute sa se incarce yahoo-ul ... misto... da tin minte ca macar era zambetul ala de incantare pe fata cand stateai in fata pc-ului si ca aveai net.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() pending ce-ai tata ca prin 2000 - 2001 exista si euroclas-ul si mai vechi icafe-ul care mai exista si astazi. rex-ul in 2001 de abia venea in vara lui 2001 cand cam tot atunci s-a deschis si vox-ul. de spectral insa nu prea stiu prea multe desi e la cativa pasi de mine. si daca nu mah insel eu tot prin 2001 mai erau inca vreo 2-3 sali dintre care si eza si savana net dar nu sunt sigur ca nu e cu un an mai tarziu asta
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Cine shtie cunoashte ! no comment
|
|
||||
|
||||
![]() Corect
|
||||
|
||||
![]() Wow... nice story!
|
|
||||
|
||||
![]() primele zile pe net in "99, 2 ani de dial-up ,m-am lasat de fumat doi ani jumate nu aveam bani sa-mi platesc net-ul ,,asta a fost inceputul
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Atunci aveai visuri ,nu doar net...daca prindeai un mirc de picior si se conecta ..erai cel mai tare....
|
|
|||
|
|||
![]() Spectral`ul are fibra optica de la RDS ?
hmmmmmmmm |
|
|||
|
|||
![]() mda se pare ca asha este
|
|
||||
|
||||
![]() traiasca spectral-ul...mult timp el a fost netul pentru barladeni...asa cum era...dar a fost de la inceput
Last edited by katja; 08-06-2005 at 00:49. |
|
||||
|
||||
![]() Florinelu, RDS e singurul transportator care aduce internet in Barlad. Aproape toti au net de la el - 99%. In rest mai sunt cateva locatii unde exista radio in 3.5, cum ar fi Conel care transporta prin Connex, si niste agentii de pariuri cu contract la nivel national si care transporta prin Orange (care pica intra-o veselie
![]() Faza frumoasa e cand pica RDS, ca pica TOT, nu mai merge nici un internet in oras ![]()
|
||||
|
||||
![]() Pai tocmai asta e faza cind spun ca ROMTELECOM e mai bun ka RDS!!!
|
|
||||
|
||||
![]() RomTelecon te usuca la factura si + merge si prost !
Cine aprovizioneaza Romtelecom cu banda ?
PLC Last edited by ombladon; 08-06-2005 at 12:31. |
|
||||
|
||||
![]() Ies singuri din tara.
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |