![]() |
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() "Kiss-Because I'm a girl " pt cineva drag care nu stie "coreeana"
![]() .:: Kiss - Because i'm a girl (romana) ::. Este imposibil de inteles ce se intampla cu adevarat in inima baietilor Mi-ai spus ca ma doresti si acum, cand iti ofer totul, imi spui ca pleci Mi-ai spus ca a fost prima data cand ai simtit asa, si ai spus ca am fost speciala Am crezut in tine.... si aceasta a fost fericirea mea Trebuia sa-mi spui ca sentimentele tale s-au stins Nu am avut nici o idee si am continuat sa depind de tine Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul Spun ca atunci cand daruiesti unui baiat Tot ce isi doreste el se plictiseste repede Si acum stiu ca asta e adevarul Si cu toate ca imi spun ca nu voi mai fi niciodata inselata de dragoste Sunt indragostita si inima mea e franta din nou Trebuia sa-mi spui ca sentimentele tale s-au stins Nu am avut nici o idee si am continuat sa depind de tine Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Te rog nu frange inimile fetelor , Care vor face orice pentru dragoste Nu stiam ca traind viata asta Desi sunt iubita va fi asa dificil Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul [astazi ne-am despartit... mi-ai spus sa intalnesc pe cineva mai bun decat tine , si sa fiu fericita... tu esti doar ca ceilalti baieti... ce s-a intamplat cand mi-ai spus ca ma iubesti? sincer, nu vreau ca tu sa fi fericit ce voi face daca tu chiar m-ai uitat? sunt intr-o asa de mare suferinta, mai multa suferinta decat pot dezvalui pentru ca inca te iubesc] Te rog nu frange inimile fetelor Care vor face orice pentru dragoste Nu stiam ca traind viata asta Desi sunt iubita va fi asa dificil Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul Cu toate ca acum spun ca te urasc, imi vei lipsi Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul [acolo este cineva de care sunt indragostit] Pentru ca sunt o fata pentru care dragostea este totul [chiar daca nu pot sa fiu cu ea acum.... inca o iubesc....]
|
||||
|
||||
![]() hmmm...ar trebui sa faci tot posibilul sa fii cu ea ACUM!ASTA,NUMAI DACA O IUBESTI DIN TOT SUFLETUL TAU SI CU ADEVARAT!DACA NU,...STAI ACASA!FII SINCER CU TINE,INSUTI...SI VEZI-TI DE OGLINDA SUFLETULUI TAU!
http://www.youtube.com/watch?v=GquTO...eature=related Julio Iglesias - El amor - enjoy!
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! |
|
||||
|
||||
![]() ??????
|
||||
|
||||
![]() "Anastasia Lazariuc&Trinity-Colinda de Craciun" pt b-o.ro,toti forumistii si toate persoanele ce ma inconjoara... un mesaj spus din toata inima:CRACIUN FERICIT!
|
||||
|
||||
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Vmyo3uXYTcI
enjoy...................desi GHITA nu-i in sat!hahahahihihihi! Hainita sta in cui Afara soare nu-i Nimic nu-i bun de cand Ma gandesc la Ghita Dar Ghita nu-i in sat Eu m-am interesat Imi pare ca-i plecat Dupa granita... Greu, tare mi-i de greu, Vreau, da nu stiu ce vreau; Stiu ca si tu ma placi Spune, Ghita, ce tu taci? Ori vina ori ti du Ori spune da ori nu Eu te rog nu ma-nerva Ghita ce-i cu viata ta? REF: Ghita, te-astept diseara la portita Langa portita de la scoala Vino da numa nu vini cum vii tu De obicei cu mana goala Cine te mai asteapta ca si mine O seara intreaga numai pe tine. Ghita, arata-mi tu o fata care Sa te iubeasca asa de tare! Ghita, te-astept diseara la portita Langa portita de la scoala Vino da numa nu vini cum vii tu De obicei cu mana goala Cine te mai asteapta ca si mine O seara intreaga numai pe tine. Ghita, arata-mi tu o fata care Sa te iubeasca asa de tare! Ghita, te-astept diseara la portita Langa portita de la scoala Vino da numa nu vini cum vii tu De obicei cu mana goala Cine te mai asteapta ca si mine O seara intreaga numai pe tine. Ghita, arata-mi tu o FATA care Sa te iubeasca asa de TARE!
CELUI MAI BUN PRIETEN Cand tu razi, rad si eu. Cand tu privesti soarele,simt si eu caldura lui. Cand tu plangi, plang si eu. Cand tu hotarasti sa lupti,lupt si eu. Cand tu te arunci in cap... O sa imi fie tare dor de tine , DESTEPTULE! Last edited by roxette; 12-29-2009 at 23:24. |
|
||||
|
||||
![]()
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() "Nina Simone-Cry me a river" pt."batranete"....
|
||||
|
||||
![]() "Rod Stewart&Amy Belle-I don't wanna talk about" pentru cenusiul pe care-l vedeam roz si pentru toti forumistii.
![]() ![]() ![]() Last edited by supy; 02-28-2010 at 21:50. |
|
||||
|
||||
![]() Pentru cei ce se bucura de venirea primaverii!
"pesa" cu bondarelu!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
||||
|
||||
![]() Pentru Cip si Aiwa - o melodie de petrecere http://www.trilulilu.ro/gpretorian/9ab603980c5211
![]() ![]() Last edited by Neaga_25; 03-03-2010 at 21:29. |
|
||||
|
||||
![]() Ca tot se apropie ziua de 8 martie.. "Femeia este cel mai minunat lucru lasat pe pamant.. asadar pentru toate femeile . http://www.trilulilu.ro/IoanIvascu/a39a9b552b16ec
|
|||
|
|||
![]() Mda, in restul zilelor suntem ... cerculetul de penetrat si pe 8 ne apuca slava femeilor. Recunoasteti: abuzati de avantajul de a fi barbati... Daca printre voi, barbatii zilelor noastre, mai sunt si specimene care stiu sa iubeasca o viata intreaga o femeie si sa o pretuiasca, merita statuie n centru.
Sa fim iubite, cu sufletul, in tot ceasul vietii, si nu doar folosite de cuceritorii cu carnetel la purtator / pt a nota cate femei au incercat si au facut sa urle dupa ei....LA multi ani femeilor destepte! love, love, love, I waNT your love.............. ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Mimi,nu te infuria (chiar daca ai perfecta dreptate
![]() Mda...acu' mi-am amintit ca si eu ar trebui sa ascult sfatul "nu te infuria si uita ca asa e cel mai bine". Dedic:Lady Gaga-Bad romance pt cele ce au avut ghinionul de a cunoaste astfel de "caricaturi"! ![]() Pt caricaturile care prefera sa distruga vieti/suflete: Eamon-F**k it(I don't want you back)"!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Supi eu cred ca exagerezi si iti garantez ca mai exista si gentlemani pe lumea asta.
|
||||
|
||||
![]() Ai dreptate...altfel nu ma maritam
![]()
|
||||
|
||||
![]() Pentru toate doamnele si domnisoarele de pe forum un LA MULTI ANI si un CADOU muzical!
|
|||
|
|||
![]() Vreau sa vad si eu macar un gentleman. macar unul! cand il capturati, faceti i o poza, va rog, sa pot sa l admir si sa l felicit. sau, si astia sunt gentlemani pana la primul pahar sau pana la primul fald al fustitei ridicat la o adiere de vant...
Anyway, ![]()
|
||||
|
||||
![]() ?
Nu am inteles mai nimic! Vrei o poza cu ce? Si pentru a nu posta offtopic las si o dedicatie muzicala specifica zilei
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" Last edited by AIWA; 03-09-2010 at 16:56. |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ce este Craciunul pentru tine? Urari de Craciun! | AIWA | Life | 22 | 11-26-2006 19:02 |
Cotidianul - Darul grecilor pentru Orange si Connex: abonament de 3 euro | djlyon | Mini revista presei | 0 | 12-07-2005 10:09 |
EvZ - Un telefon fatal pentru putere | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-03-2005 08:46 |
EvZ - Bani europeni pentru bunastarea escrocilor | djlyon | Mini revista presei | 0 | 11-01-2005 08:30 |
Adevarul - Un laptop de 100 USD pentru educatia copiilor din tarile sarace | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-26-2005 08:43 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |