![]() |
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Va rog care are sa posteze aici harta rutiera a Barladului.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() si eu am intrat aici crezand ca tocmai asta o sa gasesc
![]()
|
|||
|
|||
![]() exista asa ceva?
|
|
|||
|
|||
![]() pai la cat de mare e orasul nostru...atatea bulevarde...intersectii....sa nu care cumva sa ne ratacim in trafic=))
|
||||
|
||||
![]() Exista....se face rost din primarie...cu ceva relatii...altfel nu-mi explic cum de toate societatile ce presteaza servicii de taximetrie au cate o copie!
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic - Bertrand Russel Aiwa-omul cu CTC-ul pentru ca prefer sa gresesc singur decat ajutat de altii !!! Dar nu uit ca atunci cind ma bazez pe cel mai bun prieten, el este primul ce ma dezamageste !! ![]() ![]() ![]() "In viata e ca in WC: rahatul pluteste la suprafata.-SirAlexIce" |
|
|||
|
|||
![]() Aici este o harta. Nu stiu cat de folositoare va va fi.
http://www.primariabarlad.ro/diverse...Barladului.JPG |
|
|||
|
|||
![]() Mersi Gianni.Decat deloc e buna si asta.Daca mai are careva vreun link catre o harta rutiera a Barladului sa posteze linkul sau imaginea in sine. Thanks
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Am eu, dar cine imi zice cum sa o scot de pe iGo 2006 sa-mi spuna
|
|
|||
|
|||
![]() Am scos si eu IGO 2006, aplicatie gen GPS, dar nam reusit sal instalez
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() arcade : dute la sediul tcnet , roaga`l frumos pe CODREANU sa iti faca o copie la harta pe care o are el si nu ne mai deranja cu topicuri inutile , faci forumul sa devina asumigliat tie WC
PLC Last edited by ombladon; 10-20-2006 at 12:57. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
ombla...ce inseamna "asumiliat" ... pe bune ...cand nu cunosc un cuvant il caut...in dex...pe net...oriunde... dar pe asta nu l-am gasit... ![]() daca e greseala de tastare...editeaza-l ca nici asa nu inteleg ce ai vrut sa zici... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() daca nu e in romaneste atunci este in italiana , (nu stiu )
(a)suma (gli)= el at(tie) e ceva de genul asta , poate sa insemne (lafel, ca tine , ca el "depinde") nu a fost intentionat
PLC Last edited by ombladon; 10-20-2006 at 13:00. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Ca să nu mai deschid alt subiect, are cineva sau poate face rost de o hartă detaliată cu blocurile din Bārlad? Numărul blocului, forma clădirii...
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Cine ati vrea sa concerteze la Zilele Culturale ale Barladului in 2007 ? | djlyon | Bārlad | 28 | 04-23-2007 10:38 |
Un nou site al Barladului in constructie | proca_computers | Internet | 32 | 06-18-2006 20:53 |
Politia rutiera raspunde online intrebarilor dvs! | djlyon | Auto | 1 | 03-31-2006 10:01 |
Gandul - Romānia, cel mai periculos loc pe harta rutieră a Europei | djlyon | Mini revista presei | 0 | 01-17-2006 22:15 |
EvZ - Gigi Becali, amendat de Politia Rutiera | djlyon | Mini revista presei | 0 | 10-22-2005 08:02 |
Copyright © 2005 ONLINE CONTENT FACTORY SRL. Toate drepturile rezervate. |